Dodaj do ulubionych

Lineage II: The Chaotic Throne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 17:33
Runescape miażdży ta grę pod względem graficznym wiem bo mam 8 lat i się znam tibie tez lubię i gram w nią bo jest dla takich graczy jak ja, nie badz dzieciak nie graj w wowa i l2 graj w runescape i tibie gre dla doroslych
Obserwuj wątek
    • Gość: zal Re: Lineage II: The Chaotic Throne IP: *.limes.com.pl 25.03.09, 11:34
      ze w ogole chcialo ci sie pisac tak durna prowokacje... zal
    • Gość: lol Re: Lineage II: The Chaotic Throne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 09:28
      NoobZnawca jesteś chyba dzieckiem neo... haha xD Prze żałosna wypowiedź.
    • Gość: gość Re: Lineage II: The Chaotic Throne IP: *.icpnet.pl 15.05.09, 22:20
      hahahaha nie wirze ,"miażdzy ta grę pod względem graficznym" ty chyba jajami o cegłę szurałeś jak to pisałes xD co za geek ,hang in there neo noobie
    • Gość: NewbieNoob Re: Lineage II: The Chaotic Throne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 00:16
      Tibia miazdzy cycory...wiem bo sam gram mam chara od 2 lat i mam 16 lvl czarodziej....mam plate seta nawet :p....L2 smierdzi moczem
    • Gość: NoobZnawca Re: Lineage II: The Chaotic Throne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 00:24
      Przedstawiając moje zdanie chciałem zaimponować odwagą mojemu chłopakowi Emo gejowi który stosuje teksty typu żal pl itp.
      Czasami tez używa trudnych słów takich jak prowokacja i dziecko neo, lecz kocham go za to.
      A co do runescape to po nowym updacie jeszcze bardziej niszczy graficznie.
      Prosze napiszcie do mnie maila bo szukam nowych znajomych moze czasami pogramy w tbi? tibijczyk2001@noob.tbi

• Gość: Saint Re: Lineage II: The Chaotic Throne IP: *.e-wro.net.pl 21.05.09, 16:07
      Ehh.. Nie będę się wypowiadał na temat innych komentarzy. Gram w L2 od początku serii i wiem, że wymagania tu podane są śmieszne. Jeśli ktoś z procesorem Pentium 3 800MHz i 256 RAM` u odpali tą grę szybciej niż w pół godziny to podziwiam. Mój znajomy ma komputer o specyfikacjach: Intel` a Core 2 Duo 2x 2.66GHz, 4096MB RAM DDR2, MSI GeForce 9600GT OC 1GB DDR3 256bit PCI-E TV/2xDVI, twardziel 500GB SATA... (modelu zapomniałem). L2 odpala na max detalach itd. Ale przy większych pojedynkach czy dużym skupieniu ludzi często gra zacina się tak, że jest zmuszony użyć magicznego alt + P (pogorszenie detalów).
      Gracia Final jest bardzo fajna pod względem rozbudowania i możliwości jakie nam daje. Nowe zbroje, skille, questy, pety, bonus items, eventy, nieznane miejsca i nowsza/ ciekawsza geodata. To wszystko brzmi świetnie i takie też jest. Ja jednak polecam Lineage 2 C4 albo ewentualnie interlude jeżeli ktoś zaczyna przygodę z tą grą :) Aha! Grajcie na niskich EXP ratach... Polecam od x1 do x7 :)

Pozdrawiam :]
    • Gość: Jasiu13latek Re: Lineage II: The Chaotic Throne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 17:02
      Malo nas obchodzi co ma twój kolega ale wiemy ze się tym podniecasz i może nawet daje ci dotknąć tego kompa, Co do ratow nobowi bym nie radził grac na x3 czy x7 bo się pogubi a co do specyfikacji to nie wymieniłeś z jakim traktowaniem jest pamięć ile ma mhz i jakie opóźnienie CL, jaki procek ma l2 cache i jaka magistrale (FSB).
      Mało też wiemy o karcie twojego kolegi jakie ma traktowanie GPU i pamięci (mhz).
      W HDD tez jest ważne cache 8 czy 16 mb.
      No i na koniec oczywiście jaki chipset jest na płycie głównej.
      Jak już to wszystko ogarniesz to wtedy możesz szpanować wiedza informatyczna przed dziećmi.

Serdecznie Pozdrawiam
    • Gość: Gammadion Re: Lineage II: The Chaotic Throne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 16:13
      Saint jeszcze podaj jakiego Win'a ma kolega 32 bity czy 64. Bo jesli 32 to moze 4 GB ramu w nos wlozyc. Mam nadzieje ze sie nie spytasz dlaczego bo napewno wiesz i taka wiedza jest dla Ciebie smieszna. 8-)
    • Gość: Gość Re: Lineage II: The Chaotic Throne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.10, 21:58
      NoobZnawco widziałem tę "runescape" i wiesz co ci powiem? ty chyba w l2 nigdy nie grałeś "wiem bo mam 8 lat" "graj w grę dla dorosłych" ty chyba nie powinieneś w to grać? nieważne sądząc po wyglądzie gry jest ona dla dzieci w wieku 5-12 lat
    • Gość: Gość Re: Lineage II: The Chaotic Throne IP: *.zabrze.vectranet.pl 28.06.12, 14:02
      gierka super. Ostatnio nawet znalazlem super server: Lineage 2 Network na ktorym nie trzeba expic, gdyz jest to server PvP (walki pomiedzy graczami).
      Zapraszam na lineage2.org.uk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka