Dodaj do ulubionych

Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play ...

• Gość: ozzy2005 Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 18:13
      Heyah odpowiedziala?? Co za kretyn to napisal? W heyah ta promocja byla juz miesiac temu albo i wiecej... HeyaH ruleZZ
    • s.c Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play ... 16.03.09, 18:23
      Ogólnie to troche śmieszne w Heyah co miesiąc trzeba płacić 50 zł by mieć taryfe 25gr ( czyli Heyah 600zł roczny koszt ! ), a w Play wystrczy kupić starter za 5 zł i doładować za 5 zł by mieć aktywną stawke 29 gr na cały rok ( połaczenia wychodzace 365 dni i przychodzące 455 dni za 10 zł łacznie w Play )
    • Gość: Bolo Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play ... IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.09, 18:31
      Czekam na nową taryfę Tak Taka. Jak nie będzie przynajmniej 29 gr/min i nie
      zrobią czegoś z wydłużeniem ważności konta, to przenoszę się do playa.
    • Gość: patriota stawka MTR to praktyka monopolistyczna IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.09, 18:42
      Czegoś takiego jak MTR (cena, jaką operatorzy płacą sobie nawzajem za rozmowy
      abonentów konkurencji kończące się w ich sieciach) w ogóle nie powinno być, bo
      stwarza to bariery wejścia na rynek i faworyzuje zasiedziałych operatorów. A
      koszt związany ze stawką MTR jest wliczony w rozmowę, za którą oczywiście
      płaci klient. "Wielka trójka" protestuje przeciwko większej stawce MTR do
      play'a, ale nie chcą zlikwidowania tej "lichwy", co sugerował prezes play'a.
      • Gość: nick Re: stawka MTR to praktyka monopolistyczna IP: *.acn.waw.pl 16.03.09, 21:31
        Gdyby zniesli te stawki o ktore tak zabiegaja w3 nie bylo by czegos takiego juz
        jak cos takiego ze 25groszy do wszystkich oprocz Play i to bylo by sprawiedliwie
        bo i do play bylo by 25groszy bo nie stalo by wtedy nic na przeszkodzie a tak to
        operator by musial doplacac do tego jeszcze. Zas z drugiej strony dzisiejsza
        oferta heyah byla by naprawde rewelacyjna i jedynie o co mozna bylo by sie
        doczepic to tylko o to ze nie ma takiego przedluzania konta. Ale i tak i tak sie
        bedzie doladowywalo zeby korzystac z tak niskich stawek. W zasadzie i tak heyah
        ma bardzo dobra oferta najtanszy internet, poalczenia miedzynarodowe, mase
        pakietow, jest ok.
    • Gość: bolinho Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play ... IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.09, 18:50
      To kpina a nie odpowiedź. Ja przechodzę do play'a dla zasady i nie będę czekal
      na odpowiedź mojego dotychczasowego operatora, bo nawet jeżeli zmieni ofertę
      na konkurencyjną, to tylko dla tego, że został do tego zmuszony a nie z
      własnej inicjatywy. Gdyby nie play, który jako jedyny walczy o pozyskiwanie
      klientów a nie tylko ich utrzymanie, nadal bylibyśmy "dojeni" ok. 60 gr/min, a
      play nową ofertą pokazał, że można tanio i prosto!!!
      • Gość: misiek Re: Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Pla IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.09, 19:25
        zgadzam się z Tobą. Play znacząco obniżył ceny do wszystkich mimo, że ma dużo
        większe wydatki związane z roamingiem krajowym i budową sieci, przy
        nieporównywalnie niższych przychodach co konkurencja. Mam nadzieję, że oferta
        play'a to nie jest jakiś akt desperacji z ich strony, bo interes się nie kręci,
        tylko faktycznie stać jest takie stawki zaproponować
    • Gość: gfsdfsdf DO AUTORA, błąd w artykule! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 19:34
      Powinno być 'Taniej do wszystkich* , 25gr/min* - Heyah odpowiada na Play Fresh'
      • Gość: tere Re: DO AUTORA, błąd w artykule! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 23:47
        Chyba raczej powinno byc: 'Taniej do prawie wszystkich* , od 25gr/min* do
        68gr/min - Heyah odpowiada na Play Fresh'
    • Gość: 3grzybów (nie dotyczy Play) IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.09, 19:52
      to taniej do wszystkich, czy nie? głupie chwyty marketingowe nadętych cwaniaków... podobnie zaszalał plus, a te ich kruczki w regulaminie to kpina... warto poczytać...
    • Gość: lexus Simplus to 0,59gr patrzcie w załączony PDF IP: *.pppoe.mtu-net.ru 16.03.09, 20:11
      gucio prawda z tymi 29gr!
      • Gość: artur trzeba czytać umowę/ warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 04:12
        *opłata za aktywację**... **opłata za opłatę* za aktywację... ***oferta ważna w piątki**** w godz. 17.15 - 17.25... ****tylko w piątki przypadające na 13 dzień danego miesiąca...
        TAK DZIAŁAJĄ OPY Z W3 (era, plus i oranż)
    • Gość: Cj Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play .. IP: *.ghnet.pl 16.03.09, 20:19
      Jasny, przejrzysty cennik do genialny w swojej prostocie plus Playa, którego
      żadne pakiety dodatkowe obwarowane miliardem ograniczeń nie pobiją.

Ciekawe co na to orange powie...
    • Gość: lookan Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play .. IP: 79.139.93.* 16.03.09, 20:21
      Widać ze Play nie patrzy krótkowzrocznie, tylko myśli zdecydowanie bardziej
      perspektywicznie, wie że na dłuższą metę więcej zgarnie niż Sępy (Orange, Plus i
      Era)obniżając stawki, ja nawet gdyby Orange miał dać minimalnie mniejszą stawkę
      za minutę, to i tak odchodzę do Play'a - dla zasady, żeby dać im szanse i żeby
      te molochy pieprzone uzmysłowiły sobie że mają lichwiarskie stawki. Widać w
      jakich sieciach mają nie tylko świeże ceny ale i świeże umysły. amen
    • Gość: DUGI Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play ... IP: *.radom.vectranet.pl 16.03.09, 20:34
      WŁAŚNIE KUPIŁEM STARTEREK pLAYA JAK BĘDE ZADOWOLONY PRZENOSZĘ SWOJE
      NR. DO PLAYA ( SORY ZA CAPS LOCK)
    • Gość: dziubann cos zawalili IP: *.w90-27.abo.wanadoo.fr 16.03.09, 21:00
      na stronie heyah jest piekna grafika 25g/min - ale cennik twierdzi 60g/min - co jest grane??
    • vontomke jak na razie play rządzi 16.03.09, 22:41
      Do tej pory najlepszy był mbank mobile, ale jutro idę do playa przenieść
      numer. Nigdy więcej nie kupię telefonu z abonamentem, bo zawsze się na tym
      wychodzi jak zabłocki na mydle, oczywiście nie od razu. Nie ma nic za darmo, a
      te oferty abonamentowe to nic innego jak wciskanie ludziom różnych kitów.
      Prepaid rządzi !!!
      • Gość: xxx mbank obile nigdy nie byl najtanszy na rynku IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.03.09, 21:38
        sa ciency w obsludze i bardzo sredni w cenach i elastycznosci
    • Gość: adi Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play ... IP: 94.254.241.* 16.03.09, 23:42
      Ludzie...jak to jest ...czy wynaleziono nową definicję dla
      słowa "wszystkich"...co to znaczy 'do wszystkich z wyjątkiem'.???
      jeśli coś jest z wyjątkiem to nie jest do wszystkich!!!!!...ja nie
      wiem czy tylko ja to widzę????????????
      • Gość: artur gwiazdka, kolego - gwiazdka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 04:19

do wszystkich* ...
        ble, ble, ble...
        * z wyjątkiem...

To tak jak debilne tłumaczenie łacińskiej paremii, że "wyjątek potwierdza regułę", otóż "wyjątek sprawdza regułę" czyli że ją wyłącza/ obala...
    • amanasunta Ile wzieliście od ERA( T-mobile ) za artykuł ? 17.03.09, 08:04
      Zmowa na Play od poczatku obecności na rynku ? Chyba tak!
    • Gość: pawel Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 11:24
      Oferta jest super. Prosta, jasna ... Jestem w taktaku od x czasu, na koncie mam
      150 zł, jak wygadam to przechodzę na play. Chyba, że taktak da lepszą ofertę ale
      wątpię.
      Dla zasady proponuję dać innym operatorom po nosie.
    • Gość: Trak-pak Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 14:14
      tyle lat mnie skubali, man na koncie 40pln. i nie mogę zadzwonić!!!
      Dosyććććććććććććććććććć!!!!!!!!!!!!!!!! Zabieram trzy telefony z Tak-
      taka do Play Fresh.
      • Gość: miet Re: Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Pla IP: *.acn.waw.pl 18.03.09, 22:43
        tak tak tak, ja bylem w Play-u ale wiekszosc rodziny mam poza ta siecia a
        glownie dzwonia do mnie, nie dam tak obskubywac Playowi bo ma inna stawke MTR
        juz sobie kupilem starter heyah i mam git do tego bardzo tani internet bo 2
        grosze za 100kb w Playu musial bym placic 12groszy.
        • Gość: to ja, Jarząbek Łubudubu, łubudubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 01:53

Łubudubu, łubudubu,
          niech nam żyje prezes naszego klubu,
          niech żyje nam!!!
    • Gość: Marciś Re: Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Pla IP: *.chello.pl 19.03.09, 23:17
      Ha, ha, ha.
      Mniej się nie da ;-)
      Skąd wiesz, że się nie da taniej?
      Cena za połączenie nie jest jedynym źródłem przychodów firmy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka