Dodaj do ulubionych

Popularny mobilny internet

• Gość: perru' uwaga na PLAY IP: *.ghnet.pl 07.04.09, 12:41
      tak cudowny wynalazek; szkoda, ze za podpiecie na doslownie pare chwil mam
      zaplacic PLAYowi 40 pln, ktorych nawet nie chca wliczyc mi do abonamentu!
    • Gość: edek Popularny mobilny internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 13:00
      Mobilny internet oferowany przez operatorow komorkowych to ciekawa rzecz ale
      pod warunkiem ze to dziala, szybko dziala. Rok moze poltora roku temu mialem
      okazje sprawdzic oferte chyba ery u kuzynki. Reklamowali sie wtedy 1,8 Mb/s. W
      reklamie facet jezdzil pociagiem i korzystal z internetu na laptopie. Po
      podlaczeniu modemu bezprzewodowego do laptopa transfer wynosil 800, 900 bajtow
      na sekunde i do tego co chwila polaczenie sie rwalo. To byl koszmar,
      polaczenie sie z jakakolwiek strona w internecie kosztowalo wiele prob i duzo
      szczescia trzeba bylo miec. To byla mordega nieprawdopodobna. Na szczescie
      zrezygnowala z tego i wziela sobie neostrade. Moze od tego czasu sie cos
      poprawilo?
    • Gość: Gonzo Popularny mobilny internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 13:56
      Mobilny internet to badziew jakich mało. Zakupiłem 2 lata temu w Plusie, używałem mniej więcej rok kiedy mieszkałem w innej miejscowości. Porażka. Niski transfer, problemy z połączeniem i takie tam. Plus zaprzecza sam sobie - mają hasło reklamowe "Internet jest wszędzie", mógłbym dodać - tylko nie w Plusie. W dużych miastach działało to jako tako, w mniejszych w ogóle. Przez ostatni rok nie włączałem tego badziewia więcej jak z 5 razy, a to znaczy, że płąciłem miesięcznie 70 zeta za nic, za friko. A dzisiaj namawiają mnie na przedłużenie umowy - w piz du. Nie potrzebuję gówna. W kazdym mieśie są hot-spoty, darmowe sieci - więc na cholerę mi nędzna usługa za którą muszę jeszcze słono bulić. Uważam, że mobilny internet nie ma przyszłości - hot-spotów będzie coraz więcej.
    • Gość: Marriu Popularny mobilny internet IP: 94.254.128.* 08.04.09, 14:21
      Mam juz ten play dla klientów ING. Jest super bo 60 GB Z LIMITEM NA ROK za 349 zlotych z modemem Huawei. To daje modem za darmo i 25 zl na miesiac przy srednim zużyciu 5 GB miesięcznie. i PRĘDKOŚĆ 1 MBIT. Kto da więcej za mniej? Hehe reszta odpada...
    • Gość: SAt Popularny mobilny internet IP: 188.33.51.* 23.04.09, 00:17
      U mnie prędkość po przekroczeniu 15GB spadła ze 120KB/s do 20KB/s! Ciesz się
      póki masz z czego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka