• Gość: ja Re: Windows 7 IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.09, 22:11
      TO JEST WERSJA TRIAL która później zamienia się w DEMO ! ! Nauczcie się czytać.

"The RC will expire on June 1, 2010. Starting on March 1, 2010, your PC will begin shutting down every two hours. Windows will notify you two weeks before the bi-hourly shutdowns start. To avoid interruption, you?ll need to install a non-expired version of Windows before March 1, 2010"
    • Gość: Adomas Re: Windows 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 23:33
      A co nie wiedziałeś? Przecież jest napisane w artykule powyżej to samo.
      Ja ściągam z bittorenta bo nie chce się rejestrować w windows live.
    • Gość: paszczak Re: Windows 7 IP: *.usr.onet.pl 06.05.09, 15:47
      na 85 % pobieranie sie konczy, u mnie tak juz od wczoraj,
    • Gość: sciagnij.pl Re: Windows 7 IP: 10.200.52.* 07.05.09, 12:17
      @paszczak - a czym pobierasz? Jeśli IE to zmień przeglądarkę lub zainstaluj menedżer pobierania <a href="www.sciagnij.pl/programy/k/Pobieranie_plikow_i_FTP/28/16" title="Pobieranie plików i FTP">Pobieranie plików i FTP</a>
    • Gość: andreas Re: Windows 7 IP: *.45-5-64736c14.cust.bredbandsbolaget.se 09.05.09, 22:15
      wlasnie jestem po zainstalowaniu z powrotem windowsa xp-siodemka rozpiepszyla mi caly komp-zainstalowalem 7 i komp zwolnil´maxymalnie-nie dalo sie pracowac-zas na koncu tej zabawy zupelnie znikl mi z ekranu-
    • Gość: andreas Re: Windows 7 IP: *.45-5-64736c14.cust.bredbandsbolaget.se 09.05.09, 22:15
      wlasnie jestem po zainstalowaniu z powrotem windowsa xp-siodemka rozpiepszyla mi caly komp-zainstalowalem 7 i komp zwolnil´maxymalnie-nie dalo sie pracowac-zas na koncu tej zabawy zupelnie znikl mi z ekranu-
    • Gość: lol Re: Windows 7 IP: 10.200.53.* 12.05.09, 14:37
      @ andreas - chyba jest wyraźnie napisane, że to nie jest stabilne wydanie? To służy do testów i w dodatku na mocnym sprzęcie.
    • Gość: zenek Re: Windows 7 IP: *.chello.pl 14.05.09, 14:37
      Dlaczego nie piszecie że aby móc ściągnąć to M$ "cudo" trzeba mieć konto w Hotmail ? Jeśli ktoś nie założył sobie takiego konta, nie korzysta z M$ Messengera i unika takich podejrzanych syfów, to jedyną rzeczą jaką może sobie ściągnąć są spodnie. Ludzie niepotrzebnie tracą czas przez wasze niedoinformowanie. Trzeba uprzedzić że to produkt tylko dla uprzywilejowanych kelnerów Wielkiego Billa.
    • Gość: Gość Re: Windows 7 IP: *.e-wro.net.pl 16.05.09, 15:41
      A co to znaczy, żeby dla bezpieczeństwa zainstalować "7" jako drugi OS? Jak to zrobić? Teraz używam XP.
    • Gość: spp Re: Windows 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 14:53
      Ja z Windowsa 7 korzystam od kilku miesiecy od pierwszych beta wersji a aktualnie ostatnia kompilacja 7100 RC. System jest poprostu rewelacyjny, po zainstalowaniu spolszczenia pracuje sie jeszcze wygodniej. W mojej opinii jest to bardzo udany system i nie zmienie go na zadną Viste która faktycznie sprawiała mi problemy, ani na przestarzały XP. Pozdrawiam czytelników i zachęcam do zapoznania sie z ostatnią kompilacją siódemki...
    • Gość: art Re: Windows 7 IP: *.chello.pl 06.06.09, 15:24
      Mam Athlon 3500+, 2GB RAM, Radeon X800GTO 256MB. Warto wstawić go na takim sprzęcie w miejsce Windows XP? Czy będzie mi pracował normalnie, szybko jax XP? Jak jest ryzyko, że wszystko mi zwolni, wolę nie eksperymentować.
    • Gość: duży Re: Windows 7 IP: 85.202.107.* 13.09.09, 10:02
      jak zwykle - link do Microsoftu a tam cholera wie jak cokolwiek ściągnąć!!!!
    • Gość: Gość Re: Windows 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 22:13
      Ja używam Windows 7 i nie narzekam. Interfejs i inne gadżety są świetne, sam system podpowiada jak przeprowadzić aktualizacje systemu ( a ja niestety informatykiem nie jestem). Jeśli chodzi o Viste : moja ciocia ma ten system i rozpieprzył jej cały system - nic nie chodzi. Dlatego teraz kombinujemy jak zainstalować tam 7 po deinstalacji Visty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka