Dodaj do ulubionych

Logitech Vid - prosty w obsłudze program tylko ...

18.06.09, 13:26
No, bardzo przydatna funkcja niemożności wysyłania np. linków. Śmiech na sali.
Obserwuj wątek
    • czwarty.wymiar Lipa... 18.06.09, 13:58
      Wyłącznie do rozmów wideo. I to niby ma być jego atutem???
    • Gość: Fang Logitech Vid - prosty w obsłudze program tylko .. IP: 91.189.216.* 18.06.09, 14:02
      Jednym słowem Logitech ma maile wszystkich znajomych, którzy nie
      zakupili ich kamery i pewnie w regulaminie jest jakaś wzmianka o
      wysyłaniu tych użytkowników reklam z ich super produktami...
    • czwarty.wymiar Re: Logitech Vid - prosty w obsłudze program tylk 18.06.09, 14:12
      patman napisał:
      No, bardzo przydatna funkcja niemożności wysyłania np. linków.

No jak, zawsze będzie można przedyktować: "wuwuwu kropka mojastrona kropka peel łamane zdjecia łamane..." ;)
      • harbourfront Re: Logitech Vid - prosty w obsłudze program tylk 18.06.09, 16:15
        odezwalo sie grono pryszczatych mlodzincow buhahahah
        Programik jest OK
        • patman i dobrze, pomarszczony dziadku 18.06.09, 18:33

• Gość: z opolskiego Re: i dobrze, pomarszczony dziadku IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.09, 20:52
            Gdybyśmy my 'stare dziadki' nie zrobili technologii akceptowanych przez 'dzieci
            neostrady' to do tej pory siedziałbyś w erze smsów...

Trochę szacunku!
            Poza tym - jak masz już starszych rodziców to taki program jest dla nich jak
            znalazł. Ot telefon, ale też z widokiem na osobę. W dodatku można go tak
            'zrobić' by pokazywał się zaraz po uruchomieniu windows. I to jest właśnie genialne.

A skype trudno starszych ludzi nauczyć. Dużo trudniej niż GG. A jak się im coś
            'zepsuje' to jest tragedia. Człowiek wraca do domu i widzi, że przypadkiem
            wyciszyli mikrofon i dlatego nie działa. Program z mniejszą ilością funkcji
            powstał więc ku uciesze małolatów (tak, takich jak ty) oraz osób starszych (co
            ja sobie chwalę).
            • patman Moja mama ma 61 lat 18.06.09, 21:34
              i spokojnie sobie radzi ze skype, gg, itp.
        • ffamousffatman Re: Logitech Vid - prosty w obsłudze program tylk 19.06.09, 02:57
          argument o pryszczach nudny jest
        • czwarty.wymiar Re: Logitech Vid - prosty w obsłudze program tylk 19.06.09, 07:06
          Zarzucasz innym pryszczatość wyskakując z dziecinną odzywką. Gratuluję dobrego samopoczucia.
    • Gość: mario Może nie przesadzajmy z tym upraszczaniem programó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 19:19
      przeciez nigdzie nie jest powiedziane, że każdy idiota musi
      korzystac z internetu i rozmów wideo. Jeżeli dziecinnie prosty Skype
      jest za trudny to może trzeba wyłączyc komputer i po prostu sobie
      odpuscić i powiedzieć to nie dla mnie, jestem za głupi na to.
      • ethebor Re: Może nie przesadzajmy z tym upraszczaniem pro 18.06.09, 21:26
        hm za każdym razem muszę sprawdzać gdzie aktualnie przekierowało swój
        mikrofon... Dzwonienie do rodziny poprzedzam zawsze rozmową testową. Ale
        Logitech też nie lepszy, któraś z poprzednich wersji driverów permanentnie
        robiła mi BSoD (problem nie był zależny od konkretnego komputera ani kamery
        Logitech'a).
    • Gość: krukuz Logitech Vid - prosty w obsłudze program tylko .. IP: 195.24.248.* 18.06.09, 23:29
      Moja mama ma 63 lata i jakoś sobie radzi z Skype wiec nie przesadzajcie że jest
      jakiś bardzo trudny.

A podstawowa przewaga rozmów tekstowych nad audio/video jest taka że nie
      pochłaniają w całości uwagi i mogę np. napisać ten komentarz rozmawiając z
      kilkoma osobami, a w trakcie rozmowy video nie byłoby to możliwe.
    • danusia582 Logitech Vid - prosty w obsłudze program tylko ... 21.11.09, 09:35
      Bardzo proszę o pomoc dostałam kamerkę bez instrukcji
      ale z plytką
      wszystko zainstalowałam jak należy
      ale nie mogę połączyć ze Skype a głównie po to ją odkupiłam
      proszę o pomoc
      czy ona działa ze Skype ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka