kimonofranek 30.06.09, 17:02 POPRAWCIE ZDJĘCIE BO SIĘ OŚMIESZACIE :)) Dobrze że poprawiliście artykuł o ładowarkach. (microUSB zamiast miniUSB) kto wam pisze to g. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prezes banku Nokia N97 już na rynku IP: *.xdsl.centertel.pl 30.06.09, 22:32 Telefon nie wprowadza nic innowacyjnego i jest za drogi o całe 50%. Wolę HTC Magic z Androidem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nokia N97 już na rynku IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.07.09, 00:11 Nic nowego n97 nie wnosi rzeczywiscie. Nic, czego w produktach HTC nie ma od dawna. Z tym, ze ja wole HTC Rhodium -bo ma qwerty i WM. Android jednak jeszcze w tyle z oprogramowaniem wciaz. Zreszta Rhodium po prostu ladniejszy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armando Re: Nokia N97 już na rynku IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 03.07.09, 00:06 juz tak sie nie brandzlujcie swoimi HTC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nokia N97 już na rynku IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.07.09, 00:28 P.S. Swoja droga, skopiowali od HTC (Kaiser, Rhodi) otwierania klawiatury, a zmiescili tylko trzy rzedy klawiszy i upchneli niepotrzebny pad. Slabo to sie bedzie sprawdzac IMO. W takim Rhodium mamy 5, w tym numeryczny i funkcyjny ze spacja. W dodatku rzedy klawiszy sa wzgledem siebie przesuniete jak w PC, co zdecydowanie ulatwia pisanie. Zreszta, nie ma chyba obecnie na rynku telefonu/PDA z wygodniejsza klawiatura. Nie dziwie sie, ze wielu uzyszkodnikow Nokii z Symbianem kupilo ostatnio HTC Rhodium, nie czekajac na premiere n97. Ale ja zaznaczylem w ankiecie, ze nie lubie produktow N, a PDA z Winda uzywam od lat. I szczerze polecam Rhodium zamiast n97. W podobnej cenie (ok. 2700) i lepiej bedzie trzymal cene, kiedy przyjdzie czas na sprzedaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorem Re: Nokia N97 już na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 11:42 ja też bym wolał magica, android jest na tyle otwartym systemem że można by zrobić z niego coś dokładnie takiego samego jak nokia, jak ktoś chce. A poza tym co to za sens kupować telefon bez aktywacji u operatora i bez pakietu na net?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nokia N97 już na rynku IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.07.09, 12:18 Taki sens, ze moze wyjsc taniej. Przy przedluzaniu umowy z operatorem zmniejszylem abonament z 120 pln do ok. 40 i kupilem w EuroRtvAgd HTC Rhodium (touch pro2) w 30 ratach zero procent po 83pln okolo. U mojego opa, ten telefon bedzie za okolo pol roku, brandowany i musialbym za niego przy 120 pln abonamentu wybulic pewnie z 1000. To co, nie oplaca sie? Dodam, ze skoro nie bralem fona i potargowalem sie grozac odejsciem do konkurencji, za 1/3 dotychczasowej ceny mam mniej wiecej tyle samo minut (malo dla mnie istotne) i maksymalna paczke danych w sieci. Wiec fon podpiety do EDGE/3GNHSDPA non stop. I co, nadal nie ma sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Nokia N97 już na rynku IP: 80.72.33.* 02.07.09, 10:15 www.youtube.com/watch?v=cpVTFbM0YwU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszkamiki N97 a 5800 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.07.09, 11:27 różnice? klawiatura i lepsza organizacja głównego ekranu na korzyść N97. Obecnie nowe 5800 można kupić za niecały 1000zł, zatem wydatek niecałych 3000zł jest absolutnie nieracjonalny. Trzeba poczekać aż nie stanieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piyoter Nokia N97 już na rynku IP: *.pub.krusz-lan.pl 02.07.09, 11:46 telefon, który ma funkcje udające tylko rzeczywiste urządzenia, w cenie porzadnego lapka... zakup rozsądny, jesli do kompletu dorzucą ortalionowy, fioletowo-zielony dres i czarne mokasyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Nokia N97 już na rynku IP: 83.238.19.* 02.07.09, 12:13 Nokie bardzo lubie ale tylko gdy są proste i funkcionalne (wtedy konkurencji nie mają na rynku. Ale gdy w grę wchodzi np.ekran dotykowy,w którym to nokia nie ma żadnego doświadczenia to wtedy są inne marki,np: HTC Touch Pro2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amorak Re: Nokia N97 już na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 13:52 dokładnie - teraz ekran dotykowy to przyszłość w którą nalezy inwestować, ja sam korzystam z HTC Magic i powiem szczerze że raczej ciężko by mi było sie teraz przestawić na coś innego. A z racji tego że doa magica dają pakiet netowy to mogę go w pełni wykorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
hens Nokia N97 już na rynku 02.07.09, 20:01 Jak bym był pOSŁEM Pis, to kazał bym kupić takie trzy sztuki. Ale ja jako Kowalski NIGDY...............2500PLN to jakiś kant Za takie drobne można kupić super dobrego netboka. Pomijam kontrakty oszołomów sejmowych, bo towar dostępny za 2.000 zł w internecie ta banda kupuje po 3.500 zł, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wadas Szkoda, że znowu sybian :/ IP: *.is.net.pl 03.07.09, 05:07 Mam N90 z sycianem i muszę przyznać , żeto najslabszy system jaki obecnie istnieje w telefonach! apple ap. oraz andoid biją nowoszestnoscia, niezawodnoscia i szybokscia dzialania sybiana na glowe. Odpowiedz Link Zgłoś