Gość: diorek IP: *.aster.pl 16.07.09, 20:45 może już niedługo te niechlubne dane o polskim bezpieczeństwie się zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: behemotek Re: Złośliwe oprogramowanie w firmach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 00:54 Tu nie o Polskę chodzi, tylko o cały świat, który jest najwyraźniej niespełna rozumu :( Jeżeli szefowie firm nie myślą o zabezpieczeniu danych, jakimi obracają, to nie ma co się dziwić, że tak często dochodzi do kradzieży, pomyłek i omyłek. A ja bym np. nie chciała, by ktoś na moje dane zaciągał kredyty albo zawierał umowy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
raiss Re: Złośliwe oprogramowanie w firmach 17.07.09, 03:41 Dziwne jest to, że ludzie oszczędzają na czymś, na czym oszczędzać się zupełnie nie opłaca. Utrata danych, pieniędzy, przerwanie pracy itd. Wszystko wpływa na wydajność pracy, a tym samym na dochód. A zabezpieczenie niewielkiej firmy nie jest zbyt drogie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks1980 Złośliwe oprogramowanie w firmach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 09:02 to jest porażające...jeszcze jestem w stanie zrouzmieć przeciętnego Kowalskiego ktory na swoim domowym kompie wyczynia co chce i ma gdzieś firewalle i av...ale w firmach???zdecydowanie powinni tą kwestie uregulować ustawą Odpowiedz Link Zgłoś