wobiz 19.08.09, 13:35 Gorąco polecam - mnóstwo dowodów wypłat Konto Premium tylko 1,5$ Dostępnych 8-10 reklam/dzień Klik warty 0,02$ (osyby poleconej 0,005$) Stałe wypłaty od $.99 ! (PayPal/AlertPAy) www.99centptc.com/?ref=wojtek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heyaa Re: Nowy rewelacyjny bux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 17:57 www.ptc.unl.pl zapraszam ! znajdzieie tutaj 6 najlepszych,placacych buxow zero scamu! Zapraszam do rejestracji i klikanka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shogh Re: Nowy rewelacyjny bux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 17:26 Na początek link polecający do ALERTPAY (dla tych co jeszcze nie mają) www.alertpay.com/?t8HcAa%2f3X6W7I%2bAXJJ1ihA%3d%3d moje linki polecone do BUXów: NEOBUX www.neobux.com/?r=shogh Project-Bux www.project-bux.com/?ref=shogh StableBux www.stablebux.com/register.php?r=shogh QualityBux qualitybux.com/index.php?ref=shogh BuxWiz www.buxwiz.com/r?r=shogh.html TuiBux www.tuibux.com/?r=shoghh HKBUZZ hkbuzz.com/register.php?r=shogh TopBux www.topbux.pl/?r=shogh IncraseBux incrasebux.com/register.php/shogh.html PalmBux www.palmbux.com/register.php/shogh.html TheClickers www.theclickers.net/ptc/index.php?ref=shogh CompanyBux CompanyBux.com/index.php?r=shogh HyBux www.hybux.com/?r=shogh LevinClix www.levinclix.com/?ref=shogh w sumie klikam na raz wiele - i zarabiam wiele :D A DLA TYCH CO NIE CHCĄ KLIKAĆ: surfbary zainstaluj sobie pasek z reklamami - a kasa powoli spływa na konto polecony link do strony MoneyCashBar - www.moneycashbar.com/index.php?ref=shogh polecony link do EcBarre - www.ecbarre2.net/?ref=78529 strony są po francusku - znajdziesz w GOOGLE opis instalacji PS. zachęcam wszystkich do rejestracji przez moje reflinki osoby chcące polecić inne wypłacalne buxy - proszę aby do mnie napisały (lub odpowiedziały w tym poście) Odpowiedz Link Zgłoś