gr-eczynka78 24.01.15, 17:34 WITAM , NOWY KIERUNEK Z RAINBOW , ALE MAŁO INFORMACJI , OPINI. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorasia1 Re: CZY BYŁ KTOŚ NA SKOPELOS? 30.01.15, 14:48 Nie wiem czy można uznać , że byłam. Owszem moja noga tam stanęła, nawet coś przekąsiłam w jednej z portowych knajp. Potem przegoniła nas po mieście pani przewodniczka - efekt -totalny niedosyt. Uroczy kościółek z filmu Mamma Mia obejrzałam sobie z daleka, gdy mijał go nasz statek( Skopelos i Allonisos to 2 wyspy, które odwiedza się podczas rejsu ze Skiathos. Wyspa wydaje się nie być zbyt popularna wśród turystów (nie ma tam lotniska), moim zdaniem jest niezwykle urocza i z przyjemnością z tydzień bym tam posiedziała. Odpowiedz Link
m.c.r Re: CZY BYŁ KTOŚ NA SKOPELOS? 14.02.15, 22:26 www.cro.pl/greckie-podroze-male-i-duze-mcr-t42196-165.html#p1440516 Odpowiedz Link
82piterek Re: CZY BYŁ KTOŚ NA SKOPELOS? 15.02.15, 23:13 podroze.onet.pl/plaze/skopelos-wyspa-skarbow-w-grecji-znana-z-mamma-mia-idealna-na-wakacje-slub-i/r1ge3 www.cro.pl/mamma-mia-skopelos-skiathos-alonissos-t42705-15.html podroze.onet.pl/zycie-jest-pelne-wyzwan/8f1zr skopelos.com/ skopelosweb.gr/en/ www.skopelos.co.uk/ www.greeka.com/sporades/skopelos/ Odpowiedz Link