Dodaj do ulubionych

Turcja na zaproszenie Bon Prix

08.05.10, 17:37
Witam. Czy zdecydował się ktoś na wyjazd do Turcji (Riwiera turecka) na
zaproszenie Bon Prix organizowane przez Premio Travel? Ja mam lecieć
29.09.2010 r. do 06.10.2010 r. Cały koszt z pobytem w dwóch hotelach 5*,
przelotem i wyżywieniem HB dla dwóch osób to 3.018 zł.Proszę o wszelkie
informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: ktosik Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.chello.pl 08.05.10, 17:56

drogo - koniec września i pażdziernik na 7 dni za 3 tyś????? zobacz sobie ceny
      z biur na hotel podobnej klasy
      • 1kaja2 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 08.05.10, 22:09
        pobyt w hotelach: Grand Ring Hotel i Paraiso Verde. W między czasie wycieczka do
        Antalay (w cenie) i na koniec gala Bon Prix ( w cenie imprezy). Dla przykładu:
        rok temu w czerwcu pojechaliśmy do Chorwacji. Własny dojazd, wyżywienie itp.
        wyszło nam po ponad 2 tysiące od osoby! Do tego męczarnia podróży. Znajomi byli
        rok temu na Riwierze Tureckiej w październiku -2.200 od os. pobyt byl ok.
        Bardziej chodzi mi o wiarygodnosc Premio Travel.
        • Gość: ktosik Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.chello.pl 08.05.10, 22:52
          Trochę to dziwne porównanie wyprawy samochodowej do Chorwacji w wycieczki
          samolotem do Turcji - ja tylko uważam, że HB za tydzień o tej porze roku
          dostaniesz taniej niż za 3 tyś. i to z przelotem i jeszcze na wycieczkę starczy.
        • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 24.09.10, 15:46
          jedziemy w tym samym terminie ale
          cale koszty dla 2 osob wyszly 2200zl
        • Gość: Klientka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.play-internet.pl 13.08.11, 17:32
          W ofercie pełną opłatę ponosi tylko osoba yowarzysząca? Więc skąd az taka kwota?
        • Gość: aNKA Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.11, 20:42
          Skoro 3 tys. na dwie osoby to drogo, to daj namiary na tańsze wyjazdy w hotelach 5*
          Ja byłam w ubiegłym roku na takiej imprezie i było ok
      • Gość: Ewa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 213.195.186.* 04.07.11, 21:26
        Tak byliśmy 07 maja , hotele 4 5 gwiazdkowe odpowiadają europejskim 3 i 4 gwiazdki mieliśmy zagwarantowane tylko śniadania na miejscu wykupiliśmy obiady i kolacje nawet nie drogo. Jedzenie pyszne , wycieczki wspaniałe , drogo ale fajnie pozdrawiam Ewa
    • Gość: Kaska Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 89.191.155.* 09.05.10, 19:55
      strasznie drogo!
      Mysmy polecieli w kwietniu we 2 osoby za 2600. Hotel wprawdzie byl 4
      gwiazdkowy. Ale jakos nie widze promocji w tym co piszesz. Chyba, ze
      daja gratis jakies wycieczki fakultatywne ? Mysle, ze last minuta sie
      znajdzie w tej samej cenie , co Bon Prix proponuje. A lepiej pojechac z
      jakims zaufanym biurem. Mysmy byli z GTI i bylo bardzo profesjonalnie.
      Wiem, ze Itaka tez dobre wycieczki organizuje.
      • Gość: kaska Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 89.191.155.* 09.05.10, 19:58
        aha zapomnialam dodac, ze all inclusive to bylo. I troch
        eprzeklamalam , bo 1360 os osoby placilismy. na 3 tygodnie przed
        wyjazdem. I to w cetrum Alanyi a nie na wygwizdowiach oddalonych po
        kilkanascie kilometrow od miasta, gdzie jest jeden wielki plac budowy
        i plaza. Co z tego, ze ladny hotel skoro okolica nieciekawa;)
        Uwazam, ze bardzo niekorzystna ta oferta, po prostu nie widze w niej
        promocji. Wycieczke do Antalyi, mozna w lokalnym biurze podrozy
        wykupic za 20-25 euro.
        Biura nie znam, wiec sie nie wypowiadam. Ale lepiej jechac z jakims
        znanym.
    • Gość: re Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 212.160.202.* 14.05.10, 11:57
      Ja też się zdecydowałam - termin od 22 września. Również sprawdzałam opinie ale
      nic nie ma w necie bo to nowy turoperator. Co do ceny to moim zdaniem nie jest
      aż tak strasznie drogo jak piszą niektórzy. Za osiemset złotych to można
      polecieć na hotel traf ale ja nie specjalnie przepadam za tego typu adrenaliną.
      Zobaczymy - myślę, że powinno być dobrze, w końcu Bonprix istnieje już tyle lat
      i u mnie przynajmniej się sprawdził.
      • 1kaja2 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 14.05.10, 14:01
        do re: ja też myślę, że nie jest aż tak drogo, w tym wycieczka i
        gala. Ogladałam oferty innych hoteli o tym standardzie i ceny we
        wrześniu są pow. 2000 zł. Jeżeli coś się wiecej dowiesz to napisz,
        ja też będę szukać. pozdrawiam.
        • Gość: kreskaz Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.10, 10:07
          wrocilam niedawno z tej wycieczki, biuro podrozy jak najbardziej
          wiarygodne. Hotel verde to istny raj, ten drugi troche gorszy, ale
          za to ciekawa ma plaze. Nie jest to super okazja, ale naparwde mi
          sie podobalo i pojechalabym drugi raz. zadnych problemow nie bylo.
          pozdrawiam
          • Gość: ktosik Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.chello.pl 29.05.10, 14:48
            Oczywiście, że to nie jest super okazja - bo to już jest koniec sezonu i ceny są
            niskie nawet w hotelach 5*, tydzień za 3 tysiące - spędzisz w październiku gdzie
            będziesz sobie chciała, nie w żadnym traff hotelu.
            Ciekawi mnie ta tajemnicza gala- co to , pokaz jakiś?
          • Gość: 1kaja2 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.mofnet.gov.pl 01.06.10, 10:55
            czy możesz mi napisac cos wiecej, tzn. o wycieczce wliczonej w cenę,
            jak wyglądała ta gala bon prix-u, jakie było wyżywienie (my
            dokupiliśmy obiadokolacje), jak długo trwał lot? Może jeszcze jakieś
            szczegóły. Dzięki i pozdrawiam.
            • Gość: ki Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.broker.com.pl 04.06.10, 00:36
              coo??? to nieźle przepłacisz
            • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 24.09.10, 15:52
              chrzanic fakultety. . my zamierzamy wypozyczyc auto i samodzielnie pojezdzic. . btw szukamy pary wspolnikow :)
          • ina12344 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 20.07.10, 14:29
            Ja chcę pojechać na początku paździrnika. Jestem ciekawa tych dopłat. Ile osoba towarzysząca musi dopłacić a ile osoba, która ma gratis?
            • Gość: 1kaja2 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.mofnet.gov.pl 21.07.10, 10:39
              osoba towarzysząca:
              pobyt 1399
              ubezpieczenie 25
              dopłata do HB 325
              opłata lotniskowa 400
              razem 2149
              osoba, która ma gratis:
              ubezpieczenie 25
              dopłata do HB 325
              opłata lotniskowa 400
              ubezpieczenie od odstapienia 120 (dobrowolne)
              razem 870
              wycieczka do Antalya - gratis
              wieczór (gala) -darmowe napoje i bufet -gratis

• Gość: renata Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 10:52
                To biuro tez ma ofertę dla klientów HDI:
                www.bezpiecznepodroze.pl/8-dni-w-Turcji.html
                Uważam że nie jest to zbyt korzystna oferta zważywszy ze poza sezonem
                • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 29.07.10, 06:57
                  Dostałam zaproszenie. Nie jest to specjalnie tanio ale chyba się
                  zdecyduję. Hotele mają niezłą renomę i wellnes gratis, gala ,
                  wycieczka do Antalyi, 4 dni w Kemer 3 w Belek lub na odwrót.
                  Wyliczyłam że za 2 osoby ze wszystkim 2800. 6-13X z Katowic.
                  • Gość: renia Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 20:33
                    ja lecę z mężem z warszawy w tym samym terminie myślę że będzie fajnie
                • Gość: jaga Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 14:43
                  Ja wykupiłam tą wycieczkę i jeśli jest jeszcze ktos ,proszę o kontakt.
                  • Gość: jaga Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 17:20
                    Chodzi oczywiscie o wycieczke dla klientów HDI .Mam termin 6-13/10.
                    • Gość: Anna Mizera-Guzows Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.promax.media.pl 08.04.11, 11:18
                      Bylam, zwiedzilam i uwazam ten wyjazd z Gratisem za bardzo udany.Skladam ta droga podziekowania i wyrazy uznania.
      • Gość: grazka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.xdsl.centertel.pl 01.10.10, 18:47
        byłas to opowiedz jak było
      • Gość: Żaba Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.subscribers.sferia.net 10.11.10, 19:28
        no ja też się zdecydowałam :-)
        Myślę, że nie jest to drogo 3tyś za dwie osoby za 8 dni, w tym śniadanie i wszystkie wycieczki za free, boję się tylko trochę bo nie znam tego biura i różne głupoty mi do głowy przychodzą ale pocieszam się tym co piszę koleżanka niżej Bon-Prix istnieje już tyle lat :-) Doczytałam się, że można wykupić dodatkowe ubezpieczenie w wys. 120 zł. od odstąpienia umowy i zwróceniu kosztów więc... :-) no chyba, że ktoś rozpatruje to tylko i wyłącznie jako jakaś ściema, sama nie wiem ...
      • apiotrowski29 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 09.12.12, 16:42
        Byliśmy z mężem od 13-20.10.2012 na objazdówce po Turcji, było cudownie, zwiedziliśmy bardzo dużo, przewodnicy bardzo profesjonalni.Jesteśmy bardzo zadowoleni i zapisaliśmy się na następną Stambuł- Antaliya.Pozdrawiam bardzo serdecznie uczestników wycieczki- autokar nr 15było to bardzo miłe i wesołe towarzystwo.Do zobaczenia. Polecam wszystkim nie męczące i profesjonalne zwiedzanie pięknej Turcji.
    • Gość: Kaja K. Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 81.219.202.* 02.08.10, 17:10
      Mam ten sam termin pobytu w Turcji na zaproszenie Bon Prix, może się
      skontaktujemy. Wylatujemy z Warszawy.Pozdrawiam
    • Gość: Kaja K. Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 81.219.202.* 02.08.10, 17:15
      Chodzi mi o termin 29.09.-6.10.2010, razem raźniej...:-)
      • Gość: 1kaja2 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.mofnet.gov.pl 03.08.10, 16:04
        Pewnie, że będzie raźniej, odezwij się do mnie Kaj K.:
        rokwor1@interia.pl
        pozdrawiam.
        • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 04.08.10, 11:44
          Będziemy lecieć Onur Air. Czy ktoś korzystał juz z tych linii?
    • bpsc2 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 08.08.10, 08:16
      Właśnie się zastanawiam czy skorzystać z tego zaproszenia.Niby nie
      za drogo ale z osobą towarzyszącą to duży koszt.HB za 3018,00 to
      bardzo drogo.W ubiełgym roku za dwie osoby we wrześniu załaciliśmy
      2600,00 w 4 * ALL inclusive i super był hotel i cały pobyt.Wg mnie
      nie jest drogo tylko osobie zaproszonej. Z kolei samej się wybrać to
      nie za bardzo.Może jest osoba, która ma taki sam problem ?
      Ja miałabym wylot z Katowic.
      • bpsc2 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 09.08.10, 13:14
        Strasznie przepłacone tak Gratisy jak osoby towarzyszące.
        Za dobę dopłata 130,00 zł!!!!!!!!!!!!!( nie normalne) są dopłaty do
        jedynek ale cały pobyt 20%od całości kosztów ,a nie jak tu za każdy
        dzień+ wyżywienie + opłaty różne.
        Nie opłaca się za nic, bo w takich hotelach i opcją All incusive w
        innych biurach podróży jest dużo,dużo taniej.I jeszcze poza sezonem.
        To jest straszne zdzierstwo.Nic tu nie ma GRATIS !!!A wręcz
        przeciwnie.Nabieranie ludzi aby zbyć miejsca wolne.
        • tumalgos Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 13.08.10, 10:52
          Bez dłuższego zastanawiania się zdecydowałam się na ten wyjazd i nie
          uważam, że jest jakoś strasznie drogo. Podeszłam do tego racjonalnie
          moim zdaniem. Wybrałam termin 10 listopada, nie zależy mi na upałach
          podane temperatury w listopadzie to 23 st. w zupełności wystarczą,
          przynajmniej sie nie umęczę a i koszt niższy dla osoby
          towarzyszącej. Z obiadokolacji zrezygnowałam bo nie lubię niczego
          robić na "gwizdek" a chętnie posmakuję prawdziwej kuchni tureckiej a
          nie zeuropeizowanej w hotelu. Kosz będzie napewno niższy. Nie zawsze
          muszę jeść w restauracjach.Jeśli zaś chodzi o dopłatę do pokoju
          jednoosobowego, można tego uniknąć decydując się na wyjazd w dwie
          osoby. Zawsze to raźniej i weselej. Mnie samej kilka osób
          proponowało swoje towarzystwo twierdząc, że jestem farciarą bo
          załapałam sie na atrakcyjną tanią wycieczkę. Całkowity koszt mojego
          wyjazdu na dwie osoby to 2049 zł(oczywiście bez kasy, którą
          zabieramy ze sobą).
          Prośba do wyjeżdżających we wcześniejszych terminach - piszcie jak
          było.
          Pozdrawiam wszystkich malkontentów też.
          • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 13.08.10, 17:50
            Jadę 6.10 i nie uważam ,że to strasznie drogo. Tym bardziej ,że nie
            mogę(z przyczyn zawodowych) korzystać z lastów. Dokupiłam
            obiadokolacje bo byłam juz w Turcji i muszę stwierdzić ,że tamtejsze
            jedzenie nie jest smaczne. No ew kebab jest zjadliwy. To nie Grecja.
            Ta wycieczka spadła niespodzianie i ciesze się z tego.
            • tumalgos Re: Do sisi Turcja na zaproszenie Bon Prix 13.08.10, 20:24
              sisi. Masz rację,ten wyjazd to miła niespodzianka. Jeśli chodzi o
              tureckie jedzenie - ja nie byłam jeszcze w Turcji nie mogę się więc
              wypowiadać. Będąc po raz pierwszy trzeba posmakować ich specjałów
              aby móc wyrobić sobie zdanie. Czy mogę liczyć na relację z Twojego
              wyjazdu?
              Pozdrawiam Cię serdecznie życząc niezapomnianych wrażeń.
              • Gość: sisi Re: Do sisi Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 14.08.10, 20:24
                Z pewnoscią opiszę wrazenia.
                • lisiaaaaa Re: Do sisi Turcja na zaproszenie Bon Prix 16.08.10, 15:04
                  Witam. My z siostrą lecimy na ta wycieczkę 29.09.10r i też mamy wiele
                  wątpliwości co do przebiegu tego wyjazdu. My płacimy nieco ponad 2000zł na 2os.
                  czy ktoś już był na tym wyjeździe? i czy ktoś leci tam razem z nami? dziękuje za
                  wszelkie informacje
                  • Gość: Karmen2 Re: Do sisi Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.10, 16:41
                    Witam. Mamy ten sam termin wylotu co Ty i jestem dobrej myśli. Mam także
                    informacje z majowego pobytu osoby, która jest zadowolona. Troszkę podróżujemy i
                    zawsze znajdzie się ktoś, co będzie marudził. Najlepiej sprawdzić samemu.
                    Powiększa się już grono osób, które będą z nami balować.Pozdrawiam :-)
                    • lisiaaaaa Re: Do sisi Turcja na zaproszenie Bon Prix 18.08.10, 18:11
                      dodam tylko,ze byłam w tym biurze i wygląda wiarygodnie.
                      mam nadzieje ze wrócimy cali :) no i opaleni do zobaczenia.
                      • Gość: Karmen2 Re: Do sisi Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.10, 18:57
                        Ja także sprawdziłem biuro- pod kontem prawnym.Proponowane hotele obejrzałam i
                        poszukałam opinii. Wystarczy dobre towarzystwo i humor a będziemy zadowoleni, bo
                        słoneczko mamy zagwarantowane.Do miłego...:-)
                  • Gość: HENIA Re: Do sisi Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.tktelekom.pl 27.08.10, 14:24
                    BYŁAM Z CÓRKĄ W KWIETNIU WARTO JECHAĆ HOTELE FAJNE OPIEKA SUPER
                    TYLKO GALA SZUMNIE SIĘ TO NAZYWA
            • Gość: pepa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 22:41
              byłam na takiej wycieczce z biurem premium trawel w marcu i było bardzo fajnie jak ktoś chce narzekać to zawsze coś znajdzie myślę że cena nie taka straszna organizacja dobra hotele też jadę do kapadocji 17.11.2012 drugi raz
          • Gość: ewa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.kalisz.mm.pl 28.08.10, 23:03
            To napisz jak wrócisz jak było, bo listopad jak na Turcję nie wydaje się za ciekawy i ze względu na pogodę i na termin wyjazdu- w hotelu już nie tak jak w sezonie.
      • Gość: ANIA Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 22:52
        Witam. ja się właśnie zastanawiam czy jechać? jeśli już to chyba będę sama.
    • Gość: rene Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 212.160.202.* 19.08.10, 15:39
      Czy leci ktoś 22 z Warszawy? Bo na razie nikogo nie widzę.
      • Gość: Doris Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.toya.net.pl 20.08.10, 21:53
        Witam, lecimy 22-go września z Warszawy.Jesteśmy pełni optymizmu, jedyna obawa
        to obecny remont lotniska w Warszawie...czy nie będzie zmian co do wylotu.Dziś
        upewniałam się w biurze, że 22-go ma być bez zakłóceń, ale trzeba jeszcze to
        sprawdzać... pozdrawiam rene do zobaczenia
        • Gość: rene Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 212.160.202.* 24.08.10, 08:23
          Doris gdybyś cokolwiek wiedziała - podziel się informacją - zaglądam na to forum
          co jakiś czas i na pewno zajrzę przed wylotem - jak czegoś się dowiem to też
          oczywiście wrzucę info.
    • 1kaja2 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 22.08.10, 13:23
      Napewno będzie fajnie, ja w to wierzę. Wystarczy dobry humor i doborowe towarzystwo. Do zobaczenia wszystkim, którzy lecą 29 września z Warszawy i dziękuję za wszystkie opinie. Pozdrawiam.
      • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 10:42
        Witam ja wylatuję 20.10.czy może ktoś leci w tym terminie z Katowic?
        Proszę piszcie bo lecę za granicę pierwszy raz i jestem
        zielona.Poszperam trochę w necie o proponowanych hotelach i biurze i
        napisze!
        • Gość: nata Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.chello.pl 28.08.10, 14:12
          Dwa dni w tym hotelu, 3 dni w tamtym, wiele się nimi nie nacieszycie - a gratis
          - kochani , strasznie naiwni jesteście - kto daje coś za darmo - za wszystko
          płacicie - tylko to słówko omamiło was na tyle, że nie widzicie, że za taka sumę
          w pażdzierniku to można 2 tyg spędzić w fajnym hotelu. A owa gala - to zapewne
          wieczór turecki- bezpłatny w hotelach klasy All - i dostępny bez reklamy. Ja w
          tym roku w 4* za 2 tyg w tureckim Kemer , wersja All w lipcu płaciłam 2800.
          • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 28.08.10, 16:10
            Nie traktuję siebie jako naiwną. W tym roku byłam juz na Rodos, za
            tydzień jade na Majorkę. Ta wycieczka pojawiła sie niespodziewanie i
            tak ją traktuję. Nie zamierzałam się nigdzie wybierać a tu
            niespodzianka. Nienajtańsza ale co z tego. Jadę i już.
            • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 28.08.10, 16:15
              I jeśli coś mąci nieco przyjemność to fakt ,że nie znam biura . Mam
              nadzieję ,że nie bedzie wpadki. Zapłaciłam 2800 i nie
              chciałabym ,żeby przepadły.Myślę ,że inne osoby na forum też mają
              trochę obawy i stąd ten wątek.
              • Gość: grazka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 18:00
                Myślę sisi że będzie OK.
                /www.premiotravel.pl/o_nas.html
                Byłam na opisie tego biura ale nie ma tam opinii uczestników,lub źle
                szukałam.Będzie Ok i tego się trzymajmy,myślę że Bon Prix nie pozwoli
                sobie aby stracić klientów!
        • Gość: Madzia Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 193.23.61.* 30.08.10, 14:29
          Witam, ja też lecę 20.10 ale z Warszawy. Może spotkamy się na
          miejscu :)
          • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 20:52
            Dzięki Madziu za odpowiedź i mam nadzieje że spotkamy się w realu na miejscu.Podaje Ci mój email:
            ggeem@onet.eu
          • Gość: lucyna Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.stansat.pl 29.09.10, 11:00
            Lecę z mężem z Warszawy w tym samy terminie co ty może się spotkamy na lotnisku . Będzie rażniej
            pozdrawiam
        • Gość: aniam Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 213.77.8.* 15.09.10, 12:01
          Witaj. Ja z mężem też zdecydowałam się na tę wycieczkę - termin 20.10 z Katowic.
          Mam mnóstwo obaw (szczególnie dziś gdy zbankrutowało jedno z biur), ale cóż żyje się raz...
          Myślę, że trzeba czytać opinie osób które już tam były. Będzie ok!
          kontakt do mnie na gg ANIAM(4710353) Pozdrawiam.
        • Gość: ewuska Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 18:05
          Ja lecę z Katowic ale 22.10, to dziwne że 20.10 też jest wylot?
        • Gość: Marian Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.12, 14:19
          Także lecę na ten wypad 20.10.2012 ale z Wa+wy.Mój e- mail :cwynar5@wp.pl
          Lubię podróże.
    • kasia_p45 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 29.08.10, 11:08
      1kaja2 napisała:

> Witam. Czy zdecydował się ktoś na wyjazd do Turcji (Riwiera
      turecka) na
      > zaproszenie Bon Prix organizowane przez Premio Travel? Ja mam
      lecieć
      > 29.09.2010 r. do 06.10.2010 r. Cały koszt z pobytem w dwóch
      hotelach 5*,
      > przelotem i wyżywieniem HB dla dwóch osób to 3.018 zł.Proszę o
      wszelkie
      > informacje.

Co to za zaproszenie jesli musisz płacic?? I to wcale nie taniej niz
      w Biurze Podróży??
    • Gość: jk Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 11:00
      Hej ja sie zdecydowalam :) wylatujemy z katowic
      • Gość: j_gliwice Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 11:08
        Hej
        Jesli ktos leci tego 29.09-06.10.2010 z Katowic to podaje maila i prosze o wiadomość :) zawsze razniej w kilka
        osob :)

mail : justyna_1988_88@o2.pl

Pozdrawiam :)
        i moze do zobaczenia :D
        • Gość: hanka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.centertel.pl 02.09.10, 23:24
          witam,
          my lecimy 29.10 z ktw, też podaję maila : hannuszka88@gmail.com
          pozdrawiam !
          • Gość: BeataŚ Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 13:43
            witam, mam pytanie lecisz 29.10 (piątek) czy 27.10 (środa), bo ja z siostrą 27.10 z Warszawy, więc jak 27.10 to może się spotkamy na miejscu?
            beata.slesicka1@wp.pl
    • jadwig123456 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 06.09.10, 07:27
      kora.
      ja wylatyje 13.10.2020r. z warszawy czy ktos
      leci w tym czasie ,ja jade sama dlatego pytam
      prosze o odpowiedz.
    • Gość: tutka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.pljtelecom.pl 07.09.10, 13:29
      Chcialam jechac sama, zrozumialam, ze to jest 130 zl tygodniowo za pobyt w pokoju jednoosobowym - a Wy mowicie, ze dziennie???
    • ali303 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 07.09.10, 18:36
      Ja zdecydowalam sie jednak na ten wyjazd, cena za pokoj jednoosobowy 1660 zl, z HB, wydaje sie atrakcyjna - oczywiscie, moge miec last minute za te cene, ale raczej w trzech gwiazdkach... a tu piec gwiazdek, i dwie miejscowosci, na co mam ochote (fajnie bedzie zobaczyc Kemer i Belek, chocby po to, zeby wiedziec, gdzie i czy w ogole mam ochote sie wybrac w przyszlosci z rodzina na dluzej).
      Prosze, powiedzcie, czy dojazd z hoteli do centrum Kemer i Belek (zwlaszcza Kemer) jest mozliwy, sa jakies busiki?
      I co z wycieczkami fakultatywnymi? Jakie, za ile?
      I ostatnie pytanie - ten wieczor galowy, to jest jakis pokaz mody bon prix, czy co? Namawiaja do zakupow? Jak to wyglada?
      • Gość: nuta Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.chello.pl 07.09.10, 22:06
        1600 za tydzień w październiku - to nie 3 * ale spokojnie dużo lepszy hotel byś dostała - ile masz noclegów ? 5 ?
        • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 08.09.10, 07:51
          To jest 7 noclegów i 7 śniadań, Za obiadokolacje dopłata. Noce 3 w Belek i 4 w Kemer albo na odwrót. Wycieczka do Antalyi i impreza(gala) Bon Prixa w cenie. Nie jest to tanioale są to hotele 5*( nigdy z takich nie korzystałam). Jak juz pisalam ta wycieczka okazała sie niespodzianka więc jadę. Potem będę narzekać. Czekam na wieści z wyjazdów wczesniejszych.
        • ali303 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 09.09.10, 09:23
          1600 zl mam juz z obiadokolacjami, pokoj jednoosobowy. Przegladalam dzis oferty last minute (chce leciec pod koniec wrzesnia) - i w tej cenie za jedynke sa tylko 3 gwiazdki. Wiec chyba wybiore Bon Prix jednak, piec gwiazdek, i 2 miejscowosci zobacze...
          • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 19.09.10, 22:08
            Czy ktoś już wrócił z tej imprezy? Jak było? Niecierpliwie oczekuję na relację.
            • Gość: BeataŚ Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 22:22
              nikt nie pisze jak było, więc lecimy w ciemno... ty 6.10, a ja 27.10. Po powrocie napisz proszę jak było? plis....:)))
              • lisiaaaaa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 23.09.10, 19:50
                29.09 lece :) zaczynam sie bać. czy ktoś słyszał o jakiś dodatkowych opłatach?
                • Gość: BeataŚ Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 22:44
                  podaj maila wyślę ci maile z odpowiedziami na pytania, które zadałam Pani z biura turystycznego. Niby brzmią wiarygodnie, ale nigdy nic nie wiadomo... wszystko okarze się po zapłacie, czy dostane bilety czy nie....?
                  • Gość: grazka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 21:28
                    Może ja też podam swojego maila BeataŚ /ggeem@onet.eu/ i mi też wyślesz?Od razu bardzo dziękuje za wysłanie.Ja wylatuje z Katowic 20.10 i nie powiem też mam wielką niepewność dlatego dziękuje wszystkim którzy dzielą się z Nami wszystkimi informacjami.Nadal szukam czy jeszcze ktoś leci z Katowic w tym samym czasie.Ja obiecuje że jak tylko wrócę napisze na tej stronie jak było naprawdę!
                • Gość: Ewa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 10:30
                  My tez lecimy 29.09. . Bilety juz otrzymalismy 20.09. listem poleconym. Towarzyszą nam zwykłe obawy jak przed kazdym tego typu wylotem. Nie wiem co Ty masz szczególnego na myśli ?
                  • Gość: BeataŚ Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 11:25
                    Szczególnego niby nic. Miałam obawy, że biuro może "zniknąć" po wpłacie pieniędzy, ale jak widać wszystko ok! Interesowały mnie opłaty dodatkowe już na miejscu, więc spytałam pani z biura. Napisała, że w pokojach są sejfy płatne 2 euro za dobę, napoje i alkohol w ciągu dnia i do kolacji płatny, do śniadań bezalkoholowe bezpłatne, że nie można ich dokupić przed wyjazdem, gdyz biuro nie ma ofertty allinsclusiv. Pani w biurze nie ma cennika z hotelu, wiec nie mogła podać cen napojów i alkoholu. Leżaki na basen i plażę bezpłatne, w łazience suszarka, żelazko do prasowania do wypożyczenia w recepcji. Jeśli jedzie sie z osobą towarzyszacą zakwaterowanie w "dwójce". :)
                    no to tyle :)
                    pozdrawiam
                    • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 27.09.10, 18:09
                      fatalna prognoza pogody dla wyjeżdżajacych 6-13.10-deszcz i chłodno. Chciałam się wygrzać!
                      • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 21:32
                        Chłodno to znaczy ile temp? A deszcz to tam podobno jest przelotny.Będzie OK pogody długoterminowe nie są wiarygodne!!
                      • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 21:39
                        Wejdź sobie na pogodę długoterminową w Turcji ale w miejscowości:Belek i Kemer bo tam będziemy a tam pogoda i temperatura jest OK.Będzie dobrze! Ja lecę dopiero 20.10 a mam nadzieje zamoczyć się w wodzie.
                        • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 28.09.10, 06:32
                          Na Meteoprog. Temp 19-21 C. i opady. Może się jeszcze zmieni, jak to z prognozami. Na zoover 25 st. Zagrożenie opadem ok 30%.
                        • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 28.09.10, 06:44
                          Podaj namiary na turecką prognozę bo ja sprawdzam wiele różnych ale prawde mówiąc nie wiem skąd pochodzą.
                          • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 21:18
                            Ja wchodzę na :pogoda długoterminowa w Turcji i następnie tam na tej stronie jak ją otworzysz można sobie wybrać miasto-po lewej stronie ekranu.
                          • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 21:22
                            To jest też METEOPROG.PL
                            • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 29.09.10, 07:47
                              To sprawdzamy to samo. Ciekawe ,że są spore różnice pomiędzy prognozami w Kemer , Antalyi, Belek pomimo ,że te miasta leżą dość blisko siebie.
                              • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 20:02
                                Poszperałam dzisiaj po necie i tych hotelach oraz pogodzie jaka była przy tych hotelach i jest spoko.Dziś było tam 29 stopni wiec super w porównaniu z nami.Ty już powoli masz finałowe odliczanie bo za tydzień o tej porze to będziesz w samolocie a na drugi dzień na plaży.Szkoda tylko ze nie zdążę poczytać Twojej relacji z wycieczki a jak do tej pory nikt nie chce się z nami podzielić wrażeniami.
                              • max27_2007_1 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 01.10.10, 19:31
                                Witam, ja też lecę na tą wyciezkę razem z mężem, wylatujemy z Katowic 20. 10, jestem pełna
                                obaw, jest to nasz pierwszy lot samolotem, nie wiem co tam zastaniemy. Czakam na relacje wszystkich co już wrócili.
                                • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 01.10.10, 19:47
                                  Wracam 13 i obiecuje ,że złożę relację.
                                • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 22:53
                                  Więc witam w klubie.Ja też lecę z mężem 20.10 z Katowic i też pierwszy lot samolotem.Chyba kupię redbulla.A tak na poważnie było by mi miło gdybyś napisała coś więcej o sobie.Podaje mojego emaila: ggeem@onet.eu
                                  Bardzo się ciesze że się odezwałaś!

• Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 01.10.10, 08:25
                          Cześć Grażka. Ciągle nikt nie zdał relacji z wyjazdu. Na razie zmienili mi godziny wylotu( z Katowic). Woda w morzu bedzie ciepła bo teraz są upały ale niestety na wiekszości prognoz pogody następuje spadek temperatur i pojawiaja sie deszcze. Cóż , moge liczyć tylko ,że te prognozy nie do końca sie sprawdzą.
                          • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 22:48
                            Będzie dobrze Sisi ja będę trzymać za Ciebie.Wiem jedno że i tak będzie cieplej niż u nas.Z zapartym tchem będę czekać na chociaż parę słów po powrocie.No i oczywiście wierze w to że po niedzieli pogoda w Turcji ulegnie znacznej poprawie.
                          • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 19:57
                            Sisi za dwa dni wyjeżdżasz.Będę za Ciebie trzymać.Głowa do góry będzie super.Tyle lądowań ile startów.Pozdrowionka i czekamy na relacje!PA!
                            • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 04.10.10, 20:43
                              Dzięki. Odezwę się.
      • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 07.10.10, 20:28
        Paraiso Verde to hotel na totalnym zadupiu 6km od Serik a od Belek to chyba z 15.. jakiś bus tam jeździ ale nawet nie patrzyłem dokąd bo wypożyczyłem auto.
        Grand Ring też nie jest w Kemer tylko w Beldibi. Do Kemer masz ok. 20km ale Beldibi na szczęście nie jest szczerym polem i można się tam trochę przejść po straganach.
        Fakultety są w cenach jak wszędzie. Można nabyć pakiet za 150euro i wtedy masz Pamukkale, rafting w Manavgat i Aspendos.
        Nie daj się nabrać na darmową wycieczkę do Antalyi bo to jest dzień zmarnowany.. zawiozą Was najpierw na starówkę na godzinę (60 minut :)) potem do sklepu z biżuterią na peryferiach potem do knajpy na obiad za 10euro, po obiedzie nad wodospad na 15 minut a następnie do sklepu ze skórami. I to cała wycieczka.. 1h15minut zwiedzania a reszta to wożenie się autobusem po zadupiach i zwiedzanie ekstremalnie drogich sklepów.
        Wielka Gala to marna potańcówa z czeską kapelą i drinkami za darmo przez godzinę.
        • simon_r Byłem... relacja 08.10.10, 00:20
          KLIK TU
          • Gość: 1kaja2 Re: Byłem... relacja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.10.10, 13:43
            Popieram w 100 %! Do tego jeszcze "mały" szczegół: my wyjeżdżaliśmy o godz. 2 rano 29 września, w Warszawie byliśmy w godzinach szczytu i pełni obaw pędziliśmy na lotnisko, bo samolot miał być o 10.30. Na miejscu okazało się, że lot będzie dopiero o 12.30. Dzień wcześniej dzwoniłam do Premio Travel i Pani z biura potwierdziła godzinę wylotu 10.30 a odprawy o 8.30. Do hotelu trafiliśmy ok. 18, potem zebranie z rezydentką, potem szukanie pokoi i jeden dzień pobytu z głowy. Wyjazd 6 października o godz. 4 rano, więc znowu dzień z głowy. Gratisowa wycieczka niewypał, znowu dzień z głowy. W niedzielę 3 października "przerzut" do drugiego hotelu, gdzie po drodze mijaliśmy Antalie i uważam, że ta gratisowa wycieczka powinna być właśnie w tym dniu. Straciliśmy 4 dni z całego pobytu. A gala??? 300 ludzi na małej sali! Nie mogliśmy doprosić się kelnera o szklankę wody, więc przez godzinę siedzieliśmy przy pustym stole i po kolejnej interwencji u kelnera (bez odzewu) wyszliśmy z "Wielkiej Gali" z dużym niesmakiem. Ogólnie mówiąc wielki niewypał. Najlepiej wspominam uczestników wycieczki, fajni ludzie i mieliśmy za mało czasu żeby się lepiej poznać. Może kiedyś spotkamy się w bardziej sprzyjających okolicznościach. Pozdrawiam.
    • tumalgos Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 08.10.10, 14:41
      Witam.
      Lecę 10.11 proszę powracających o info na temat wycieczek fakultatywnych. Po Waszych opiniach dotyczących wycieczki do Antalyi na pewno się na nią nie skuszę jak i nie skuszę się na WIELKĄ GALĘ. Jak sobie zagospodarować czas ? Ile kasy wzięliście ? Ja nie zdecydowałam się na wykupienie kolacji, czy w pobliżu hoteli, w których mieszkamy są możliwości zjedzenia czegoś "ichniego" i jakie są ceny ? Generalnie podawajcie jak najwięcej przydatnych wiadomości. Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam
      • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 08.10.10, 16:21
        Bierz samochód od Sahila i zwiedzaj okolicę.
        Za samochód trzeba liczyć 30 euro dziennie.
        A jedzenie w normalnych knajpach kosztuje tyle co u nas.
        Więcej wkrótce na mojej stronie www.simons.pl
        • Gość: klaudia Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 80.51.78.* 10.10.10, 20:09
          Leci ktoś może 14 z Katowic? :)
          • Gość: klaudia Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 80.51.78.* 10.10.10, 20:10
            miało być 13 :P
            • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 13.10.10, 20:20
              Relacja. Pobyt 6-13.10.Wylot z Katowic. Ogólnie jestem bardzo zadowolona. Uczestnikami mojego wyjazdu były osoby w wiecej niz średnim wieku. Grupa katowicka liczyla ok 42 osób. Do Antalyi lecielismy przez Genewę(!), gdzie zabralismy Szwajcarów. Lot niespodzianie przdłużył się do 6 godzin. Hotel Grand Ring w Kemer zmieniono na Cristal w centrum Kemer. I była to chyba dobra zamiana. Świetne jedzenie a samo Kemer jest pieknym czystym miasteczkiem ze skwerkami i wsaniałym widokiem na góry. Pierwszego dnia pojechalismy kolejką na górę a nastepnie do krainy pstragów na lunch. Nast epnego dnia Myra-Demre-Kekova. Świetna wycieczka. Z wyjazdu do Antalyi nie korzystałam. W kemer plaża kamienista a woda miała jeszcze 27 st. Niestety pogoda nieco sie popsuła-ochłodziło się szczególnie wieczorami. W niedziele przeprowadzka do Belek-ładny hotel , gorsze jedzenie. Część grupy była w innym hotelu równie dobrym. W poniedziałak Pammukale. Niektórzy skorzystali z wycieczki po Manavgat i Aspendos oraz rafingu. Ja leniuchowałam. Gala odbyła sie ostatniego wieczoru. Czeski zespół i Czesi z wycieczki z Neckermana. Zabawa była niezła trwała do ok 2 w nocy. Alkoholu i picia nie brakowała. Powrót z Antalyi do Katowic ze Szwajcarami. Tym razem oni nadrobili drogi.
              • Gość: lilia Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 62.148.79.* 14.10.10, 10:19
                śmiać mi się chce z naiwności!
                Ludzie, tydzień wczasów ze śniadaniem?? jedna potańcówka, 2/3 pobytu w trasie??
                Przejrzyjcie na oczy i przejrzyjcie oferty!! w tej cenie macie ALL, gdzie jedzenia i pica pod dostatkiem.
                takie rzeczy tylko w Polsce...
                • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 14.10.10, 13:20
                  Nie wiem gdzie znajdujesz all za 2100 zł dla dwóch osób w tej klasy hotelach.
                  Naiwnością i bezsensowym natomiast jest moim zdaniem korzystanie z fakultetów w turcji.
                  Dlatego następny raz będzie już maksymalnie w opcji bb. Hb to było za dużo i za bardzo ogranicza.
                • Gość: żaba Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.subscribers.sferia.net 10.11.10, 19:45
                  no tak bo dla prawdziwego Polaka to aby się najeść dobrze i jeszcze lepiej najeść, tak??? hehe
                • iwonataxi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 21.09.11, 10:36
                  witaj jeśli posiadasz jeszcze tą ofertę z chęcią ją odkupię
                  taxitomo2@op.pl to mój mail
                  jeśli chciała byś tą ofertę odsprzedać pisz
              • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 11:02
                Witaj Sisi jesteś wielka że napisałaś jak obiecałaś i za to co napisałaś bo trochę wlałaś we mnie optymizmu.Jeżeli mogę Ci podać mojego emaila i żebyś napisała do mnie bo jest parę rzeczy które niekoniecznie chcę z Tobą poruszyć na forum.Jeszcze raz wielkie dzięki i mam nadzieje że się odezwiesz na moją pocztę.PA! Mój email :ggeem@onet.eu
                • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 14.10.10, 15:15
                  Niektórzy trochę bredzą. Każdego dnia był jakis fakultet , nawet w dzień przeprowaadzki-haman.Tych hoteli zdaje sie nie oferuja polskie biura podróży. Zresztą szkoda byłoby mi kasy. Na jezdzenie po Turcji samodzielnie nie piszę się. To nie Grecja czy Hiszpania. Ceny fakultetów były niewygórowane, zawsze uwzględniały obiad.Podtrzymuję-wycieczka bardzo mi sie podobała. Uważam ,że była dobrze zorganizowana i w przystepnej cenie. Odpoczęłam , coś zobaczyłam, wygrzałam się w południowym ciepełku.
                  • Gość: BeataŚ Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 16:25
                    a ja tam myślę, że będzie tak jak napisała sisi! lecę 27.10 z warszawy - grunt to dobre nastawienie i humor. pozdrawiam :)
                    • Gość: kosjaro Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 94.141.128.* 11.02.11, 10:52
                      Witam
                      Mam do odstąpienia 2 bony promocyjne o kodzie TUR-BON-02-2011. Ponieważ szykuje nam się wesele nie możemy skorzystać z oferty. Zainteresowanych proszę o kontakt: kosjaro@wp.pl.
                      • anulka897 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 11.03.11, 20:51
                        Witam serdecznie ;)
                        My z mężem byliśmy z Premio Travel z zaproszenia Bon prix w Turcji w terminie 26.02.2011r.
                        Wycieczka była super, możemy z pewnością polecić.
                        Mieliśmy super przewodników, pana Hakana z pochodzenia turek i panią Melise polkę mieszkającą w Turcji. Wszystko było sprawne, polecamy wykupienie obiado-kolacji, jedzenie bylo bardzo smaczne. Daleko jest do jakichkolwiek sklepow z żywnością. Krajobrazy przepiękne, pogoda takze dopisuje. Hotele pierwszej klasy ;) Niektórzy narzekali z powodu pewnego incydentu gdy wracalismy samolotem zamiast do Katowic, to do Warszawy, lecz odwieźli nas autokarami, które już na nas czekały ;) Przecież najwazniejsze ze szczesiwie dotarlismy.
                        P.S Pozdrawiam kompanow wycieczki z autokaru nr 2 ;)
                        Anna i Tomasz M.
                    • Gość: tlp Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 17:57
                      Polecam wszystkim wyjazd z Bon Prix'u! Rezydenci dostępni 24h/d ! Wycieczki w każdym dniu. Hotele naprawdę super! Byłem i nie można się do niczego przyczepić. Choć my Polacy lubimy pomarudzić i wiecznie ponarzekać ;) Sam to zauważyłem na swoim wyjeżdzie. Czemu 30 stopni zamiast 50, czemu takie jedzienie ? A stół szwedzki ogromny..... Tak to już z nami jest. W domu na sienniku spia ale przy naprawde b. dobrych warunkach trzeba ponarzekac ;)
                      Ja polecam wyjazd z tym biurem! Bo naprawde sa to neiwielkie pieniadze jak na takie hotele!
                    • Gość: krysta Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.173.30.247.tesatnet.pl 07.04.11, 15:16
                      Właśnie wróciłam z Turcji 2.04.2011r. na zaproszenie Bon Prixu. Udana wycieczka pogoda dopisała. Naszym Przewodnikiem byL Matin z dużą wiedzą o swoim kraju wesołymi dowcipami. Hotele super 2 posiłki wystarczą w zupełnością. Swietna organizacja Biura tylko chwalić.
                  • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 14.10.10, 18:48
                    Ależ sisi.. nie unoś się :))
                    Ja też uważam, że wycieczka ta jest bardzo dobrą ofertą. Hotele były fajne. Jedzenie super.
                    Zwracam tylko uwagę potencjalnym wycieczkowiczom żeby nie dali się nabrać na gratisowy fakultet do Antalyi... chyba, że mają zamiar spędzić cały dzień w autobusie, fabryce biżuterii i fabryce skór.
                    Co do kwestii wyboru fakultet czy samodzielne zwiedzanie... osobiście wolę to drugie i nie widze wielkiej różnicy między Grecją a Turcją... Turcy wolniej jeżdżą :))
                    • Gość: grażka Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 10:16
                      Zostawiłam wiadomość na Twojej stronie "Podróże małe i duże"Proszę o odpowiedź.Dziękuję!
                      • grazka2708 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 20.10.10, 20:38
                        Byłam w Turcji z grupą katowicką 6-13.10.10. Hotele były bardzo ekskluzywne .Pierwszy hotel w Kemer położony jest blisko kamienistej plaży i około 400 metrów od centrum miasta.Na spotkaniu organizacyjnym najważniejszą omawianą sprawą były wycieczki nadzorowane przez rząd Turcji.Wycieczki są bardzo drogie i wozi się uczestników po rządowych fabrykach skór,złota,bawełny w których są astronomiczne ceny. Nie dajcie się na to nabrać,nie ma nic za darmo-wycieczka do Antali to stracony czas.W hotelu dla mnie jedzenie było smaczne i bez problemu można było wybrać coś dla siebie.Można też korzystać z basenu wewnątrz hotelu. Niedziela była dniem przeprowadzki do hotelu Cristal w Belek .Piękne miejsce -dużo zieleni i rozległy teren.Hotelowa restauracja ogromna a wybór dań spory.Plaża piaszczysta woda ciepła.Na plażę można dojść lub dojechać.Wieczór darmowy jest trochę naciągany .Drinki w barze można brać do godz.23.30 a pózniej się płaci.Grano czeską dechówkę bo byli z nami Czesi.Olbrzymia sala a parkiet 4na4.Urlop był bardzo wspaniały i nikt mi nie że 1 450zł od osoby za HB to dużo .
                        • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.c192.msk.pl 20.10.10, 21:01
                          To byłyśmy na twej samej imprezie. Ja nie byłam w fabryce skóry, złota. Byłam tylko w jakimś sklepie z bawełną gdzie kupiłam skarpetki z bambusa(?). Nie byłam też w Antalii. Wybrałam wycieczkę na górę Tahtali kolejką górska . Niestety widoki przesłaniały chmury ale i tak widziałam piękne cedrowe lasy.Potem obiad w tzw Krainie pstrąga. I wycieczkę Demre-Myra-Kekova-przewspaniała-kościół św Mikołaja, likijskie grobowce, piękny amfiteatr i zatopione miasto na wyspie Kekova. Pogoda dopisała. No i Pammukale. Choć to mój trzeci pobyt w Turcji jakoś to Pamukale nie trafiło się wcześniej. Co do cen wycieczek to nie zgadzam się ,że okropnie drogie. Ceny przeciętne a kosztach obiad. Tego inne biura nie praktykują. Byłam w tym roku na Rodos i Majorce. Co prawda mało korzystam z fakultetów ale zdarzyło się- wycieczki zwykle były droższe i nigdy nie było posiłku. Hotele wypasione. Szczególnie podobało mi się w Kemer. W samym miasteczku z widokiem na piękne góry Taurus z jednej stronę i na morze z drugiej. Czysto, zielono. Plaża kamienista. A Belek-plaża piaszczysta ale okolica taka sobie. Można łowić rybki w morzu(dla zainteresowanych-biorą na ciasto). Generalnie -ta wycieczka-niespodzianka bardzo mi się podobała. Chętnie bym jeszcze raz...
                          • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 21.10.10, 09:30
                            A w jakim to hotelu byłyście w Kemer????
                            Bo hotele w ofercie BonPrix były dwa.. jeden to Paraiso Verde sieci Crystal Hotels w okolicy Belek a drugi to Grand Ring w BELDIBI.... z Beldibi do Kemer jest dobre 15km.
                            • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.c192.msk.pl 21.10.10, 15:45
                              Właśnie. Nie bylismy w Grand Ring . Powiedziano nam o tym w autobusie z lotniska. Podobno byly skargi na hotel. Bylismy w hotelu Crystal ....nie pamietam całej nazwy. W centrum Kemer-50 m od plaży. W poblizu czyste skwerki i maly ryneczek z pomnikiem Ataturka. Hotel super. Crystal to hotele sieciowe-są w Belek, Side i Bodrum.
                    • Gość: ana Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.chomiczowka.waw.pl 31.10.10, 01:00
                      Byliśmy w Turcji - na zaproszenie Bon Prix - w drugiej połowie września. Było super. Ekskluzywne hotele, pyszne potrawy różnych kuchni, baseny do wyboru, romantyczne muzyczne wieczory (kawiarenka, gdzie codziennie występował inny zespół). Szczególnie dobrze było nam, jak w raju, w Hotelu Paraiso Verde. Ogromna powierzchnia ( piękna egzotyczna, jak dla nas) roślinność, huśtawki, późnowieczorne kąpiele w basenie, ciekawy hotelowy program artystyczny, fajna droga nad morze, dwa baseny: jeden na widoku, drugi mały bardziej ukryty. Zdecydowaliśmy się na pakiet wycieczek i jesteśmy bardzo zadowoleni. Po powrocie odpoczywaliśmy kapiąc się w morzu lub basenie, lub spacerując. W Hotelu Grand Ring można było wymknąć się boczną furtką poza hotel, żeby znaleźć się na rozświetlonej, tętniącej życiem ulicy pełnej hoteli oraz straganów z owocami, słodyczami, torbami, ubraniami itd. Królowały napisy i reklamy po rosyjsku ponieważ Rosjanie opanowali Turcję. W hotelach zaczepiali nas, żeby porozmawiać, Czesi ponieważ bliżej im było do nas.
                      Rzeczywiście za mało było czasu na zwiedzanie Antalyi, zwłaszcza że zanurzyliśmy się w tamtejsze bazary, żeby kupić słodycze i prezenty dla najbliższych. Turcy brali mojego męża za Francuza i próbowali rozmawiać z nim po francusku. Ja im odpowiadałam, bo akurat nieźle znam ten język. Potem naturalnie między sobą rozmawialiśmy po polsku, a oni baranieli, bo przecież niepotrzebnie się wysilali. Polski mają lepiej opanowany. Co do Gali, to bez fajerwerków, ale za to ubawiliśmy się setnie, bo bawiliśmy się z Czechami przy ich muzyce (zespół) + hity i evergreeny oczywiście po czesku. Brzmiało to niesamowicie, nie zapomniane przeżycie ! Generalnie wyjazd uważamy za bardzo udany, mimo że spędzaliśmy go aktywnie tzn. niewiele leniuchowania. Opieka była dobra (turecki przewodnik), a hotele wygodne i ciekawe ( w Grand Ring - widok na Góry Taurus). No i oczywiście wygrzaliśmy się za wszystkie czasy. W Warszawie powitało nas zimno, deszcz i wiatr. Zatęskniliśmy za słoneczną Turcją.
                      • alkapisz Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 07.11.10, 12:05
                        Dziekuje bardzo za wyczerpujaca odpowiedź..zastanawiam sie jeszcze, a właściwie mój mąż zastanawia sie na tym wyjazdem.Nie mamy duzo czasu ,bo nalezałoby zarezerwowac miejsce na konkretny termin...Wszelkie opinie sa mi bardzo pomocne. Dziekuje bardzo.
                  • Gość: madad Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.zosprp.pl 08.11.10, 16:25
                    Witam.
                    Myślę o tym aby się wybrać z mężem 19.01.11 na wycieczkę do Turcji z Bon Prix ale mam pewne obawy nas ta wycieczka kosztowałaby 2120zł. , śniadanie i te wycieczki czy napewno wszystko w tej cenie ? Napiszcie jesli możecie jak to naprawde wygląda i ile miej wiecej trzeba mieć kasy jeszcze z sobą. Co tak naprawde jest w tej cenie . Kobieta na infolini powiedzała że zakwaterowanie w hotelu Adonis. Wycieczki fakultatywne Myra, Pamukkale,Dalyan,Efez i starówka Antalyi az tyle wycieczek w tej cenie. Napiszcie prosze jakie były wasze spostrzezenia po tej wycieczce. Pozdrawiam.
                    • Gość: madad Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.zosprp.pl 08.11.10, 16:26
                      Sorki 19.02-26.02.11 to ten termin.
                  • Gość: premiotravel Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.11, 15:06
                    zapraszamy do wyrazania swoich opinii na FACEBOOKU, zakladka PREMIO TRAVEL
                • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: 77.223.200.* 15.10.10, 14:10
                  Grażka -napisałam Ci maila. Pytaj
    • alka-pisz Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 28.10.10, 13:12
      Witam serdecznie

Mam zaproszenie z Bon Prix na objazdówkę(Myra,Likia,Efez,Hierapolis,Antalya) i zarezerwowałam wycieczke w teminie 12-19.03.2011 .Ktos moze jedzie w tym samym terminie ,a po za tym interesuja mnie opinie osób ,które były na takiej objazdówce w tym roku (2010 ),z racji ostanich upadków firm turystycznych ,wczesniejsze opinie moga byc juz mało wiarygodne.
      • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.c192.msk.pl 28.10.10, 15:02
        Byłam na zaproszenie Bon -prix w Turcji z biurem Premio Travel. Tyle ,że nie na objazdówce a na pobycie. Było super. Będziesz w Turcji Likijskiej. Ciekawe i piękne miejsca. Podobno Premio Travel jest biurem sponsorowanym przez rzad turecki-chodzi o to by zaktywizować turystykę poza sezonem i pozyskać turystów m.i z Polski. Powinno byc dobrze.
        • alka-pisz Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 28.10.10, 15:28
          Dzięki wielkie ,każda opinia jest dla nie ważna,nie znam biur podróży ,bo zwykle jeżdzimy własnym transportem ,w Turcji tez nigdy nie bylismy ,a taka niespodziewana okazja nie zdaża sie czesto ..chociaż ,skłamałabym ,dostałam tez zaproszenie z promocja ze Świata Kasiązki,ale z BP wydawała mi sie korzystniejsza...Pozdrawiam
          • alka-pisz Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 28.10.10, 15:29
            alka-pisz napisała:

> Dzięki wielkie ,każda opinia jest dla ważna,nie znam biur podróży ,bo zwykl
            > e jeżdzimy własnym transportem ,w Turcji tez nigdy nie bylismy ,a taka niespodz
            > iewana okazja nie zdaża sie czesto ..chociaż ,skłamałabym ,dostałam tez zaprosz
            > enie z promocja ze Świata Kasiązki,ale z BP wydawała mi sie korzystniejsza...Po
            > zdrawiam
            • alka-pisz Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 28.10.10, 15:30
              alka-pisz napisała:

> alka-pisz napisała:
              >
              > > Dzięki wielkie ,każda opinia jest dla mnie ważna,nie znam biur podróży ,bo zw
              > ykl
              > > e jeżdzimy własnym transportem ,w Turcji tez nigdy nie bylismy ,a taka ni
              > espodz
              > > iewana okazja nie zdaża sie czesto ..chociaż ,skłamałabym ,dostałam tez z
              > aprosz
              > > enie z promocja ze Świata Kasiązki,ale z BP wydawała mi sie korzystniejsz
              > a...Po
              > > zdrawiam
              • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.c192.msk.pl 28.10.10, 16:00
                Turcja jest piękna. Piszesz o Hierapolis a to oznacza też Pamukale. Trzeba by lat ,żeby ten kraj poznać. Ma wszystko-zabytki i wspaniałą przyrodę.Pozdrawiam
                • ewaa29 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 10.11.10, 10:25
                  Ja zarezerowałam wycieczkę z Bon Prix w terminie 19-26.02.2011
                  Lecę z Warszawy.
                  • Gość: gosiaa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.10, 22:58
                    Ja też lecę z Warszawy 19.02-26.02. Już przeczytałam wiele smpatycznych opinii. A czy ktoś wie jaka jest w lutym pogoda w tym rejonie? Może ktoś doradzi, czy lepiej wziąć gotówkę ze sobą czy kartę i wypłacać na m-cu w bankomatach?
                    • ewaa29 Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 15.11.10, 07:45
                      W ulotce, którą ja dostałam była informacja ze w tym okresie jest koło 25 stopni.
                      • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.c192.msk.pl 15.11.10, 09:11
                        Z pogodą może różnie być. Byłam 6-13.10 i prawde mówiąc z pogodą mogło byc lepiej. Z tym ,że Ci co byli po mnie i przede mną zdaje sie ,że nie narzekali. Co do bankomatów. Rezydent turecki na spotkaniu mówił ,żeby z wybieraniem pieniedzy poczekać na wyjazd do Antalyi bo tak bezpieczniej. Ja tradycyjnie z gotówką. Ogolnie wyjazd bardzo udany. Co dzień inna wycieczka. A hotele super.
                      • Gość: gosiaa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.10, 11:23
                        Ja też mam napisane, że jest tam 25 stopni, ale w internecie sprawdzilam - dla tego regionu w lutym średnia temp. to 7-13 stopni. Basen zewnętrzny odpada, ale do zwiedzania to lepsza temp. niż ponad 30. Bardziej martwię się o deszcz. Może jeszcze jakieś "złote rady" od tych, co już tam byli? Czy na tę Galę - wieczór Turecki - to należy ubrać się w jakiś strój wieczorowy? Na zdjęciach wcześniej widziałam ludzi w krótkich spodenkach.
                        • Gość: sisi Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.c192.msk.pl 21.11.10, 14:16
                          Gala to za dużo powiedziane. Impreza z tańcami , zespołem czeskim i Czechami z neckermana. Stroje różne-zwykłe letnie sukienki i suknie wieczorowe. Panowie-niektórzy w garniturach , niektórzy w dżinsach i koszulach. W lutym na Wybrzeżu potrafi być chłodno ,zwłaszcza w nocy. Nastawiłabym się na temp nawet poniżej 10 st.
                          • Gość: gosiaa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.10, 19:41
                            Wilkie dzięki za info. A może jeszcze jakieś rady przed wyjazdem?
                    • simon_r Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 15.11.10, 09:27
                      euro mieć trzeba a liry można pobrać z bankomatu na lotnisku... stoi tam obok siebie bodaj 5 bankomatów róznych banków przy wyjściu z hali przylotów.
                    • Gość: Maciej Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.10, 12:32
                      Również lecimy w tym terminie (3 os.) z W-wy. Dzisiaj jest tam 18 stopni (29.12.2010).
                      Po analizie meteogramów na luty dla tego obszaru uważam,że powinno dać się przeżyć. Temperatura min. 6 stopni, max. ok. 16 stopni. Jeśli zawieje z pn. będzie bliżej 6 stopni a jeśli z pd. to uważam, że może dojść nawet do 20 stopni. Ja i tak się wykąpie w morzu.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: gosiaa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.11, 00:27
                        Bardzo mi miło. Z pewnością się spotkamy. Ja lecę z córką również z W-wy.
                        Pozdrawiam
      • sloneczkowa Re: Turcja na zaproszenie Bon Prix 20.11.10, 07:53
        Cześć, właśnie dostałam ofertę z Bon Prix na te właśnie wyjazdy. Może z nich skorzystam? Ale chciałabym jechać z kimś, żeby nie dopłacała ani jedna osoba. Proszę o kontakt mailowy : sloneczkowa@gazeta.pl
        • Gość: vvv darmowa reklama sklepu z odzieżą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.10, 13:33