Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rower jest super!

IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 08:02
    Kupiłam sobie w sobotę rower. Nie jeździłam z 15 lat. Przy przejażdżce pod
    sklepem trochę mnie "bujnęło", dobrze, że drzew nie było :). Ale pojeździłam
    w sobotę i niedzielę głównie po lesie, trochę po ścieżkach. I jest bosko!
    Lubię rower, tylek mnie boli, prawie obtarłam sobie dłonie, ale zastanawiam
    się dlaczego wcześniej sobie nie kupiłam roweru?? Dzisiaj pada niestety, bo
    już chciałam startować...
    M
    Obserwuj wątek
      • Gość: olo Re: Rower jest super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 09:20
        To wykorzystaj to, że pada i biegnij po rękawiczki do sklepu
        • Gość: Olaf Re: Rower jest super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 13:57
          a potem po gacie z "pampersem"

Nieoceniona rzecz!!
      • Gość: Lukash Re: Rower jest super! IP: *.petrus.com.pl 31.05.04, 15:08
        wiadome ze jest super! w niedziele pobilem rekord zyciowy w przejechanych
        kilometrach. Wyszlo mi 145km, jak dla mnie to jest wynik kosmiczny!!!
        dzis sie czuje ok ale gacie z pampersem chyba se sprawie ;P

Pozdro
        • Gość: maja Re: Rower jest super! IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 23:19
          Wow! ja taka mocna jeszcze jakiś czas nie będę. To gratuluję! A te gacie z
          pampersem to faktycznie takie przydatne?
          • dr.krisk Gacie z pampersem... 31.05.04, 23:50
            Przydatne, oj przydatne... Zwłaszcza jak trasa długa i wymagająca jednostajnego
            pedałowania. Wtedy organizm (zwłaszcza jego dolna część) zaczyna wyraźnie dawać
            do zrozumienia, że ewolucja człowieka przebiegała z pominięciem rowera....
            • Gość: Lukash Re: Gacie z pampersem... IP: *.petrus.com.pl 01.06.04, 13:52
              Wydaje mi sie ze takie spodeneczki by sie przydaly. Moje siodelko jest twarde i
              waskie ale ogolnie jest bardzo dobre do jazdy. Jednakze taka ilosc kilometrow
              daje sie we znaki 4 literom ;) Takze po dluzszym dystansie odczuwasz juz np.
              bardziej na sobie byle jaki uskok czy kamien.
      • Gość: Olik1980 Re: Rower jest super! IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.05.04, 16:46
        Ja kupiłam rower miejski 3 tyg. temu. Do autobusów w ogóle juz nie wchodze,
        nawet jak mam do przejechania 20 km w każdą stronę.
        Wszędzie gdzie idę tam jadę :-)))
        Powodzenia!!
        • Gość: olo Re: Rower jest super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 19:56
          No to super. Jak na razie, jedynie, raz w tygodniu wsiadam do auta.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka