kosmogonia 25.07.04, 13:09 Elo! :)) Kurczaki no! Ale mam świetne wrażenia po wieczornej masie!!! :) Było fantastycznie :) To była moja pierwsza masa, ale teraz będę już obowiązkowo na każdej!!! :))) Pozdrawiam wszystkich i 3majcie się!!!!!! :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
roweroraffi Re: Ale było super!!! :) 25.07.04, 13:38 kosmogonia napisał: > Elo! :)) > Kurczaki no! Ale mam świetne wrażenia po wieczornej masie!!! :) Było > fantastycznie :) To była moja pierwsza masa, ale teraz będę już obowiązkowo > na każdej!!! :))) Pozdrawiam wszystkich i 3majcie się!!!!!! :) Mam nadzieję, że na piątkowej dziennej także, bo z tego co widzę uczestnicy Nocnych Przejazdów Masowych chyba nie w 100% są bywalcami właściwej Masy :-) Link Zgłoś
nemka27 Re: Ale było super!!! :) 26.07.04, 00:43 nie wiem jak inni....ale ja bylam wogole dwa razy w zyciu na nocnej masie....a w ta wlasciwa oczywiscie sie tez pojawie... :) razem z moimi kumpelkami, tym razem bez meskiej obstawy (mojego meza i brata ;))....pozdrawiam Link Zgłoś
1czarodziejka Re: Ale było super!!! :) 26.07.04, 08:20 było, było :-) i obfitowało w wydarzenia rózniste, a to jeden Paszczak zawiesił się na gałęzi i obił sobie paszczę (ale dla osłody dostaliśmy zyczenia i dedykację piosenki z Lolka, bo to właśnie tam miało miejsce obicie), a to jeździliśmy po rozkopanej Krakowskiej, a to robilismy postoje i postoje i postoje (ja w przyszłości proszę o mniej postojowania), a to demontowało się różne elementy :-) Pozdrawiam wszystkich cieplutko i piszę się na następne :-) Link Zgłoś
paszczak85 Re: Ale było super!!! :) 26.07.04, 10:54 Paszczak zyje i ma się całkiem dobrze wykluczając moze wygląd paszczy.Jeszcze troche spuchniętej.Ale na szczęście wszysto jest dobrze bo bylismy z RAffim i Karolem na ostrym, lekarz z wyglądu jak rzeźnik zbadał mnie dokładnie i nawet wysłał na rentgenik więc mogłem zobaczyć jak wygląda moja czaszka ;) Ogólnie niezły dystnas był na tej masie...w moim przypadku 65 km! Dzieki wszystkim za troske!Naprawde miło...w szczególności dziękuje dziewczynom za chusteczki bo jakos swoich nie mogłem w tym stanie znaleźć a moze ich po prostu nie wziąłem. Do następnej masy...i mam nadzieje ze sie zagoje ;p bo teraz moglbbym odstraszyc kilka osob ;p Link Zgłoś
roweroraffi Re: Ale było super!!! :) 26.07.04, 11:04 paszczak85 napisał: > Paszczak zyje i ma się całkiem dobrze wykluczając moze wygląd paszczy.Jeszcze > troche spuchniętej.Ale na szczęście wszysto jest dobrze bo bylismy z RAffim i > Karolem na ostrym, lekarz z wyglądu jak rzeźnik zbadał mnie dokładnie i nawet > wysłał na rentgenik więc mogłem zobaczyć jak wygląda moja czaszka ;) Oj tak... a ja w tym czasie pilnowałem rowerów wspominając stare dobre czasy, kiedy to pod Czerniakowskim robiło się nawet pikniki rowerowe :-))) > Ogólnie niezły dystnas był na tej masie...w moim przypadku 65 km! Mi zanim dojechałem na tą moują Białołękę wyszło ponad 70 :-) > Do następnej masy...i mam nadzieje ze sie zagoje ;p bo teraz moglbbym > odstraszyc kilka osob ;p E tam... doczepimy Ci karteczkę 'Wczoraj byłem kierowcą, a dziś mnie przekonali do roweru' i będziesz jechał jako reklama dla kierowców :-)))) Link Zgłoś
1czarodziejka Re: Ale było super!!! :) 26.07.04, 12:24 no proszę...to ja też zrobiłam te kilometry???? Bo ja z Białolęki też jestem...i przyznam się szczerze, że tęsknym okiem śledziłam autobusy, jak juz Modlińską jechałam....ale honorowo, o własnych siłach na 6 rano dotarłam:-) Link Zgłoś
roweroraffi Re: Ale było super!!! :) 26.07.04, 15:52 1czarodziejka napisała: > no proszę...to ja też zrobiłam te kilometry???? Bo ja z Białolęki też > jestem...i przyznam się szczerze, że tęsknym okiem śledziłam autobusy, jak juz > Modlińską jechałam....ale honorowo, o własnych siłach na 6 rano dotarłam:-) Nastepnym razem odezwij się do gościa z przeczepką to nie będziesz wracać sama... zawsze weselej z kimś się jedzie... nawet z takim paskudą jak ja :-) Link Zgłoś
1czarodziejka Re: Ale było super!!! :) 27.07.04, 07:54 > > Nastepnym razem odezwij się do gościa z przeczepką to nie będziesz wracać > sama... zawsze weselej z kimś się jedzie... nawet z takim paskudą jak ja :-) Ale całkiem sama nie jechałam :-) jechaliśmy w trójkę do mostu Śląsko- Dąbrowskiego, we dwójkę do mostu Gdańskiego, no a potem to juz rzeczywiście sama...i nie kokietuj tu mnie brakiem urody! :-)))) Link Zgłoś
roweroraffi Re: Ale było super!!! :) 27.07.04, 19:02 1czarodziejka napisała: > > > > > Nastepnym razem odezwij się do gościa z przeczepką to nie będziesz wracać > > > sama... zawsze weselej z kimś się jedzie... nawet z takim paskudą jak ja > :-) > Ale całkiem sama nie jechałam :-) jechaliśmy w trójkę do mostu Śląsko- > Dąbrowskiego, we dwójkę do mostu Gdańskiego, no a potem to juz rzeczywiście > sama... No widzisz, a ja bym Cię dopiero kawałek za Grota zostawił :-) > i nie kokietuj tu mnie brakiem urody! :-)))) A ponieważ pewnie nie wiesz jak moja facjata wygląda to nie wmawiaj mi, że Cię kokietuję (co nie znaczy, ze tego właśnie nie robię. LOL) ;-) W to, że jestem Apollo, czy innny tam Młody-Śliczny-Dynamiczny i tak nie uwierzę :-P Link Zgłoś
paszczak85 Re: Ale było super!!! :) 27.07.04, 23:32 ale śliczny dynamiczny to ja tez nie jestem a na pocieszenie dodam ze napewno ładniejszy niz ja teraz ;p chociaz powiem ze jakos nie wzbudzam w ludziach checi mdlenia :/ dziwne juz myslalem zejak mnie zobacza z moimi obrazeniammi to pomdleja a tu nic ;p hmm mam cos z narcyza ;p Link Zgłoś
roweroraffi Re: Ale było super!!! :) 28.07.04, 12:50 paszczak85 napisał: > ale śliczny dynamiczny to ja tez nie jestem a na pocieszenie dodam ze napewno > ładniejszy niz ja teraz ;p Skąd wiesz, czy wracając do domu jeszcze jakiejś zadymy nie zrobiłem, albo nie wjechałem w drzewo... z takim jak ja to nigdy nie wiadomo, a ponoć nieszczęścia w Wawie mają wspólny mianownik Raffi ;-)))) > chociaz powiem ze jakos nie wzbudzam w ludziach checi mdlenia :/ dziwne juz > myslalem zejak mnie zobacza z moimi obrazeniammi to pomdleja a tu nic ;p hmm No widzisz... nie powiem 'a nie mówiłem' bo mówiłem, że źle nie jest. Ola nadal Cię będzie kochać. Hahahahaha... > mam cos z narcyza ;p Oj to uważaj, bo ten typ faceta nie jest ponoć zbyt lubiany wśród Pań :-) Link Zgłoś
1czarodziejka Re: Ale było super!!! :) 28.07.04, 15:43 > > A ponieważ pewnie nie wiesz jak moja facjata wygląda to nie wmawiaj mi, że Cię > kokietuję (co nie znaczy, ze tego właśnie nie robię. LOL) ;-) W to, że jestem > Apollo, czy innny tam Młody-Śliczny-Dynamiczny i tak nie uwierzę :-P Jak nie wiem, jak wiem! Sam napisałeś, że gość z przyczepką...Z przyczepką było Was dwóch, jeden metodą eliminacji odpada (Paszczak z uszkodzona paszczą) zostajesz tylko Ty ! :-) W końcu, jak Ty wygladasz wiedzą wszyscy :-) To raczej w drugą stronę nie działa, czyli przypuszczać należey , że nie masz pojęcia z kim wymieniasz te przemiłe zdanka:-) Link Zgłoś
roweroraffi Re: Ale było super!!! :) 30.07.04, 01:08 1czarodziejka napisała: > > > > A ponieważ pewnie nie wiesz jak moja facjata wygląda to nie wmawiaj mi, ż > e > Cię > > kokietuję (co nie znaczy, ze tego właśnie nie robię. LOL) ;-) W to, że je > stem > > Apollo, czy innny tam Młody-Śliczny-Dynamiczny i tak nie uwierzę :-P > > Jak nie wiem, jak wiem! Sam napisałeś, że gość z przyczepką...Z przyczepką było > > Was dwóch, jeden metodą eliminacji odpada (Paszczak z uszkodzona paszczą) > zostajesz tylko Ty ! :-) W końcu, jak Ty wygladasz wiedzą wszyscy :-) To raczej > > w drugą stronę nie działa, czyli przypuszczać należey , że nie masz pojęcia z > kim wymieniasz te przemiłe zdanka:-) Problem w tym że Paszczak nigdy nie ciągnąl na Masie przyczepki, więc nadal jest nas dwóch (Ja i Skeler) :-)))) Jak tam ta metoda eliminacji? ;-) A co do Twoich przypuszczeń to masz rację... ale jakoś przeżyję ten fakt, bo połowy z osób na tym forum nie kojarzę z wyglądu (gdzie te stare czasy, kiedy tutaj było 15 osób z czego połowa to Gufii i Bandziorno) :-). Jakby co zawsze możesz do mnie do przyczepki podjechać (metoda eliminacji Ci pomoże pewnie :-P) i powiedzieć CZEŚĆ ;-) P.s. Jako pomoc do eliminacji bezdrzewowej dodam, że będę jechał tą przyczepką z wyższymi kijkami na flagi ;-) Link Zgłoś
martiitka Re: Ale było super!!! :) 28.07.04, 16:44 masz calkowita racje ja bylam na masie 2 raz i tez juz zadnej nie opuszcze(mam nadzieje) do zobaczenia pozdrawiam Link Zgłoś
roweroraffi Re: Ale było super!!! :) 30.07.04, 01:10 martiitka napisała: > masz calkowita racje > ja bylam na masie 2 raz i tez juz zadnej nie opuszcze(mam nadzieje) Zobaczymy jak twardo będziesz się tego trzymać w zimę, kiedy słonko i +25 stopni nie zachęca tak do jazdy jak teraz ;-) Link Zgłoś
nemka27 Re: Ale było super!!! :) 30.07.04, 01:33 rafi....mowisz o +25 w zime??? cudownie...cieplutko jak w slonecznej kaliforni...zyc nie umierac...gdybys powiedzial -25 to juz bylby problem ;) Link Zgłoś
paszczak85 Re: Ale było super!!! :) 30.07.04, 09:26 w zimie tez jest fajnie...tylko rower nie fajnie wygląda...bo u nas syf co niemiara na ulicach a i sol nie wpływa odżywczo na rower. Link Zgłoś
roweroraffi Re: Ale było super!!! :) 30.07.04, 10:13 paszczak85 napisał: > tylko rower nie fajnie wygląda...bo u nas syf co > niemiara na ulicach a i sol nie wpływa odżywczo na rower. Przesadzasz Paszczaku... nie jest tak źle z tym wyglądem jak ktoś ma błotniki (nie mylić z tymi plastykowymi cusikami, co je czasem zakładasz)... łańcuch tylko szybko się niszczy, a smarowanie go codziennie to strata kasy i czasu, bo jutro znó będzie taki sam, to po prostu na wiosnę się go wymienia i tyle :-) Link Zgłoś
roweroraffi Re: Ale było super!!! :) 30.07.04, 10:10 nemka27 napisała: > rafi....mowisz o +25 w zime??? cudownie...cieplutko jak w slonecznej > kaliforni...zyc nie umierac...gdybys powiedzial -25 to juz bylby problem ;) Tak, +25 w styczniu, słoneczko świeci, malutki wietrzyk w plecy, a Ty grzmisz ulicami miasta wyprzedzając samochody w korku... szprychy tną powietrze jak noże, włosy rozwiane na wietrze, zerkasz na licznik a tu 39km/h i wjeżdżasz jeszcze na to skrzyżowanie na żółtym świetle, bo nie chce Ci się hamować... i nagle... DZWONI BUDZIK :-)))))) A co do -25 to nie problem... to tylko nieco odmienne warunki jazdy wymagające dostosowania się z ubiorem i stylem jazdy. Przynajmniej to powiedzą Ci osoby, które po prostu spróbowały jeździć w zimę. Link Zgłoś