Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sobotni Patrol

21.08.04, 22:41
    Witanko.Czy wszyscy zapomnieli o dzisiejszym patrolu?O 15 bylem tylko ja i
    Special,rozwiezlismy 10 duzych i 4o malych plakatow,na Polach
    Mokotowskich,jest pub PIEKLO ekipa z tamtad jest BARDZO DOBRZE nastawiona dla
    MASY.Z wielka checia wzieli plakaty a nawet wzieli dodatkowy dla brata ktory
    prowadzi serwis rowerowy.O 18 dojechal CZAJNIK dobralismy nowe plakaty i
    pojechalismy na trase nad Wisla,poszlo nam tam 40 duzych i kilka malych.Tak
    oto mina moj pierwszy patrol rowerowy.
    Obserwuj wątek
      • roweroraffi Re: Sobotni Patrol 21.08.04, 22:51
        Mnie nie było, bo łatałem akurat sprzęt masowy po Skelerze... może za 2-3 dni
        skońćzę bo roboty przy tym sporo. A jak chcesz by więcej osób przyjechało to
        przypominaj ludziom na kilka dni przed za pośrednictwem FORUM, bo inaczej nie
        pamiętają... i nie przyjeżdżają. Bo nie wierzę, by teraz nagle nikt nie miał
        czasu i chęci na Patrolowanie ;-)
      • yoshee Re: Sobotni Patrol 22.08.04, 00:42
        Ueh.. A ja zapomnialem :)) Nudzilem sie dzisiaj koło 15.
        --
        Yosh
      • czajnik74 Re: Sobotni Patrol jakie przypominanie? kpicie 22.08.04, 19:11
        beczus napisał:
        O 18 dojechal CZAJNIK dobralismy nowe plakaty i
        > pojechalismy na trase nad Wisla,poszlo nam tam 40 duzych i kilka malych.Tak
        > oto mina moj pierwszy patrol rowerowy.
        i bardzo się cieszę. szlak wisły od poniatows. do gdańskiego został cały
        praktycznie zalepiony masą. z beczkiem akcja sprawnie przebiegła i oby tak
        dalej.
        a terminy patrolu?
        no wybaczcie ale wyraźnie podałem TERMINY na ten tydzień. każdy dostał
        osobistego meila i to wystarczy. sprawą odpowiedzialności jest tylko nas
        wszytkich czy pamietami o innych i zjawiamy się na Patrolu Plakatowym.
        wiesz Rafi przyzwoitka przypomina co godzinę zrób kupke itd. jak ktoś zapomina
        o tak ważnej sprawie, to może o masie tez zapomni? a głowy nie zapomni?
        albo albo. dziecmi nie jestesmy.
        szkoda że nie było cie rafi w legionie, a na nasza mase się wybierasz? tylko
        prosze nie tłumacz sie juz tu na forum.

pozdro

czajnik
        • roweroraffi Re: Sobotni Patrol jakie przypominanie? kpicie 23.08.04, 09:11
          czajnik74 napisał:

> beczus napisał:

> a terminy patrolu?
          > no wybaczcie ale wyraźnie podałem TERMINY na ten tydzień. każdy dostał
          > osobistego meila i to wystarczy. sprawą odpowiedzialności jest tylko nas
          > wszytkich czy pamietami o innych i zjawiamy się na Patrolu Plakatowym.
          > wiesz Rafi przyzwoitka przypomina co godzinę zrób kupke itd. jak ktoś
          zapomina
          > o tak ważnej sprawie, to może o masie tez zapomni? a głowy nie zapomni?

To zależy czy chcesz się boczyć na ludzi, czy działać rozsądnie. Jak boczyć, to
          rzeczywiście nie ma co pisać o Patrolu i tylko na pół roku przed maila wyślij
          to może z 3 osoby prócz Ciebie przypadkiem nie zapomną. Jak chcesz by ludzie
          byli, to info musi być mocne, a najlepiej by temat z terminem (termin w temacie
          a nie gdzieś w treści byw walił po oczach) powinien być gdzieś na górze forum
          pośród najnowszych tematów cały czas. Maile dla poszczególnych osób chyba nie
          są konieczne, bo każdy na forum zagląda regularnie...

> albo albo. dziecmi nie jestesmy.

To nie boczmy się jak dzieci :-)

> szkoda że nie było cie rafi w legionie, a na nasza mase się wybierasz? tylko
          > prosze nie tłumacz sie juz tu na forum.

Ciężka ta Twoja ironia i powoli przestaje być śmieszna. Zgodnie z prośbą nie
          tłumaczę dlaczego... Ci co byli z przyczepką w drodze powrotnej wiedzą, a
          reszta niech przyjmie za założenie, że jak mnie nie ma to mam powód ważny...
          szczególnie Ty drogi Czajniku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka