Dodaj do ulubionych

MjM - Magda i Kuba

14.11.06, 21:09
No wreszcie coś zaiskrzyło :)) Podobało mi się dzisiaj ;)
Obserwuj wątek
    • amikeo Re: MjM - Magda i Kuba 14.11.06, 21:10
      Taaaak. Madzia tak oblizywała usteczka:)
      • Gość: kemot97 Re: MjM - Magda i Kuba IP: *.mynow.co.uk 14.11.06, 21:15
        ale co bo ja nie mam tv w domu znaczy polskiej tv
      • kluchaleniwa Re: MjM - Magda i Kuba 14.11.06, 21:15
        przestancie!ta madzia jest obrzydliwa.czy jej sie jakis facet nie podobal?
        fuj,fuj,fuj!
        • Gość: lila Re: MjM - Magda i Kuba IP: *.icpnet.pl 15.11.06, 00:52
          oj dali czadu, dobrze było, wreszcie!ta blondi w ktorej nie wiadomo czemu sie
          podkochiwal byla delikatnie mowiac stuknieta.madzia ma neizle cialko a kuba to
          facet jak widac typowy he he
          • Gość: fryderykkk Re: MjM - Magda i Kuba IP: *.tktelekom.pl 15.11.06, 08:08
            no jak sie rozebrala do bielizny to mialby niepatrzec?
          • Gość: Aga Re: MjM - Magda i Kuba IP: *.chello.pl 15.11.06, 16:35
            Łe tam, ten pocałunek to tak dla zmyły był, blondi mu nadal w głowie...
            • ultraviolet6 Re: MjM - Magda i Kuba 15.11.06, 16:49
              Eee nawet tak nie mów ;) Mam nadzieję, że Madzi się tym razem poszczęści :)
              • Gość: Aga Re: MjM - Magda i Kuba IP: *.chello.pl 15.11.06, 18:00
                SPOILER:

Już wiadomo, że nie, w następnych odcinku obojgu będzie głupio, że się
                całowali, a Kuba powie Piotrkowi, że tak naprawdę interesuje go blondi. A
                blondi nie interesuje się nim, tylko swoim narkomanem, ale zacznie się z Kubą
                umawiać, żeby brat jej zaufał.
    • Gość: calineczka Re: MjM - Magda i Kuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:03
      mnie sie wcale nie podobalo, Madzia nie musi miec kazdego, kto sie jej spodoba

a dopiero co rozstala sie z Wojewodzkim ...
      ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka