ultraviolet6 14.11.06, 21:09 No wreszcie coś zaiskrzyło :)) Podobało mi się dzisiaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amikeo Re: MjM - Magda i Kuba 14.11.06, 21:10 Taaaak. Madzia tak oblizywała usteczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: MjM - Magda i Kuba IP: *.mynow.co.uk 14.11.06, 21:15 ale co bo ja nie mam tv w domu znaczy polskiej tv Odpowiedz Link Zgłoś
kluchaleniwa Re: MjM - Magda i Kuba 14.11.06, 21:15 przestancie!ta madzia jest obrzydliwa.czy jej sie jakis facet nie podobal? fuj,fuj,fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: MjM - Magda i Kuba IP: *.icpnet.pl 15.11.06, 00:52 oj dali czadu, dobrze było, wreszcie!ta blondi w ktorej nie wiadomo czemu sie podkochiwal byla delikatnie mowiac stuknieta.madzia ma neizle cialko a kuba to facet jak widac typowy he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryderykkk Re: MjM - Magda i Kuba IP: *.tktelekom.pl 15.11.06, 08:08 no jak sie rozebrala do bielizny to mialby niepatrzec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: MjM - Magda i Kuba IP: *.chello.pl 15.11.06, 16:35 Łe tam, ten pocałunek to tak dla zmyły był, blondi mu nadal w głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: MjM - Magda i Kuba 15.11.06, 16:49 Eee nawet tak nie mów ;) Mam nadzieję, że Madzi się tym razem poszczęści :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: MjM - Magda i Kuba IP: *.chello.pl 15.11.06, 18:00 SPOILER: Już wiadomo, że nie, w następnych odcinku obojgu będzie głupio, że się całowali, a Kuba powie Piotrkowi, że tak naprawdę interesuje go blondi. A blondi nie interesuje się nim, tylko swoim narkomanem, ale zacznie się z Kubą umawiać, żeby brat jej zaufał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka Re: MjM - Magda i Kuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:03 mnie sie wcale nie podobalo, Madzia nie musi miec kazdego, kto sie jej spodoba a dopiero co rozstala sie z Wojewodzkim ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś