Gość: bebi IP: 62.233.231.* 11.11.04, 15:54 czy ktoś jeździł na wyprawę rowerową na Korsykę, jeśli tak bardzo proszę o jakieś informacje na temat tego kraju i cenne uwagi. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: aki byłem ale nie na rowerze IP: 80.51.161.* 14.11.04, 14:31 w srodku lata bardzo gorąco.wysokie góry Link Zgłoś
annuszka Re: byłem ale nie na rowerze 15.11.04, 10:07 piekne trasy wzdluz wybrzeza,wąsko... Link Zgłoś
Gość: marek mszafranski Re: wyprawy rowerowe-Korsyka IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 21:40 Planujemy zorganizować na wiosnę objazd rowerowy na Korsykę /w formie komercyjnej-we współpracy z jedmym z biur podróży/ kameralna grupa/. Po Korsyce pilotowałem juz 3 takie imprezy rowerowe.kontakt do mnie: mszafranski@interia.pl Link Zgłoś
Gość: marek Korsyka na rowerze! IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 21:50 To jeszcze raz ja: Marek - wstępnie zapraszam na objazd Korsyki wiosną (najprawdopodobniej 2 połowa kwietnia lub druga połowa maja 2005). Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt-podam wtedy więcej szczegółów i mogę przeslać zdjęcia z ubiegłorocznej wycieczki. Impreza dojdzie do skutku jesli zbierze sie kilkunastosobowa grupa chętnych. Zorganizowana zostanie we współpracy z jednym z biur podróży z Krakowa. Wiosna to najlepszy okres na taką wyprawę, o czym przekonałem sie osobiscie w tamtym roku, kiedy to zmieniliśmy termin wyjzdów z wakacyjnego na wiosnę. Link Zgłoś
Gość: qadam Re: wyprawy rowerowe-Korsyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 23:25 Czesć, Przejechałem ją w 2 tygodnie (wrzesień 2001). Jeżeli lubisz góry, ciepłe morze i niesamowite trasy to gorąco polecam! Napisz co chciałbyś wiedzieć. Link Zgłoś
Gość: Bebi Re: wyprawy rowerowe-Korsyka IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 08.01.05, 15:21 cześć! możesz mi podać Twojego maila Link Zgłoś