Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jaki amortyzator ?

16.06.05, 19:51
    Chciałbym kupić sobie amortyzator przedni do roweru. Jaki wybrac sprezynowty
    czy gazowy ? Zaznaczam ze waze 70 kg a moj rower tez cos kolo tego ( jest
    aluminiowy) przeznaczam na ten cel ok 200 zł ?? Co polecacie. Prosze o odp.
    na konto kp141@wp.pl lub GG: 1342332 Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Alonzo Re: Jaki amortyzator ? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 20:34
        Oj stary,za te pieniądze nie dostaniesz nic wspaniałego,nawet przyzwoite używki
        oljowe czy powietrzne kosztują z reguły powyżej tej sumy.
        Jeśli już musiałbyś się decydować na coś nowego-zerknij na Allegro gdzie ceny są
        przystępniejsze-jakiegoś RST Capa lub coś z nowej kolekcji Suntoura(mam nadzieje
        że poprawili jakość) na elastomerach powinieneś znaleźć.Jesli chodzi o
        używki-użyj allegrowskiej wyszukiwarki i znajdz coś ze starszej kolekcji Rock
        Shoxa(używane)-jakiś Judy czy Jett powinien się trafić-ostatnio sporo tam
        tego-oczywiście przy używkach jest pewne ryzyko aczkolwiek da się upolowac
        niezłe cacuszko-ostatnio był stary Marzocchi xc 700 który poszedł za ok
        110pln-piękny kawał historii i cena całkiem znośna-lecz to raczej perełka która
        zdarza się raz na ruski rok.Zatem zachęcam do śledzenia serwisu allegro i nie
        wchodzenia mi w droge podczas gdy ja licytuje:)(nie bierzcie tego tak poważnie)
        Pozdrawiam
        Alonzo
      • Gość: fork&spoon Re: Jaki amortyzator ? IP: *.itpp.pl 17.06.05, 09:44
        "Zaznaczam ze waze 70 kg a moj rower tez cos kolo tego (jest aluminiowy)"

jeżeli Twój rower faktycznie waży "kolo 70 kg" to pofatyguj sie do sklepu z
        częściami do motocykli, coś Ci tam fajnego dobiorą hehehehehe, może to nie
        aluminium tylko ołów? :)
      • aniapakero Re: Jaki amortyzator ? 20.06.05, 01:51
        Gazowy hihihihihihi...może ma nieodpowiednią diete?;>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka