szczurrru 14.08.05, 20:32 Jakas całkowicie spontaniczna spokojna wycieczka za miasto? wyjazd z samego rana powrót wieczorem? Otwock? Link Zgłoś Obserwuj wątek
thnd_wwl Re: A moze by tak... 14.08.05, 20:51 A może 21 sierpnia do Chotomowa na zawody XC? Link Zgłoś
roweroraffi Re: A moze by tak... 14.08.05, 21:53 szczurrru napisał: > Jakas całkowicie spontaniczna spokojna wycieczka za miasto? wyjazd z samego ran > a > powrót wieczorem? Otwock? Dzis podczas szybkiego powrotu mieliscmy sporo czasu, by o tym pogadac... jest zapotrzebowanie na taki wypad i tylko nie ma komu sie za to wziasc ;-) Ja jestem gotowy jechac na kazda z propozycji jaka dzis slyszalem: Czersk, Otwock, Wyszkow, Zegrze. Link Zgłoś
nrs_krowa Re: A moze by tak... MODLIN 14.08.05, 23:06 Witam, z Świstakiem i Qbamo planujemy wyrwac sie do Modlina moze ktos ... Link Zgłoś
qbamo I po Modlinie 15.08.05, 19:38 Wycieczka super i niech żałują ci, co nie pojechali. Wyszło mi coś około 134km. Trasa: Truskaw, cmenarz Palmiry, Roztoka, Nowy Dwór, Modlin, Dębe i przez Choszczówke do Warszawy. Jeszcze raz wielkie dzieki dla towarzyszy: Goldiego i Świstaka, a także Trupka, który przypadkowo spotkany podjechał z nami w stronę Kampinosu. P.S. Licze na powtórkę w inną równie ciekawą trasą. Link Zgłoś
lakiana Re: I po Modlinie 16.08.05, 00:36 nie żałuję, bo odpadłabym w połowie :( ledwo wytrzymałam Ossów, a co dopiero Modlin... uch... Link Zgłoś
cosmit Re: I po Modlinie 16.08.05, 00:47 Zacznij dobierać przełożenia do rodzaju drogi i prędkości jaką chcesz uzyskać, mniej się zmęczysz, a z czasem osiągniesz odpowiednią siłę i kondycję, do tego by jeździć cały czas na jednym (najwyższym najczęściej) przełożeniu. Po to wymyślili przerzutki. Cosmit gg2923475 Link Zgłoś
lakiana Re: I po Modlinie 16.08.05, 01:24 umiem korzystać z przerzutek, ale organizm mi wytrzymałościowo nie wyrabia - ale i tak się nieźle trzymam... po zapaleniu opon mówili mi, że mam przez rok leżeć w wyrku i się nie zamęczać i zrezygnować z WF-u... Ale się trzymam... Tylko bardzo szybko robi mi się słabo od stania na pełnym słońcu :/ I nie wyrabiają mi moje miękkie części, muszę w końcu kupić gacie z pieluchą :| albo znaleźć kogoś, kto się nimi zajmie :P Link Zgłoś
arteq Re: I po Modlinie 16.08.05, 01:39 > umiem korzystać z przerzutek, ale organizm mi wytrzymałościowo nie wyrabia Przeważnie pierwsza wysiada psychika :-) Organizm zwykle ma jeszcze troche rezerwy. > Tylko bardzo szybko robi mi się słabo od stania na pełnym słońcu :/ Na takie przypadłości wymyślili piwo :P Link Zgłoś
lakiana Re: I po Modlinie 16.08.05, 01:43 arteq napisał: > > umiem korzystać z przerzutek, ale organizm mi wytrzymałościowo nie wyrabi > a > > Przeważnie pierwsza wysiada psychika :-) Organizm zwykle ma jeszcze troche reze > rwy. > Nikt mnie nie wspiera psychicznie :( > > Tylko bardzo szybko robi mi się słabo od stania na pełnym słońcu :/ > > Na takie przypadłości wymyślili piwo :P Nie lubię piwa. Link Zgłoś
arteq Re: I po Modlinie 16.08.05, 01:58 > Nikt mnie nie wspiera psychicznie :( Nie żartuj... Ale nawet - zawsze można coś poradzić samemu. Głupia sprawa, ale ja swego czasu woziłem w kieszonce cukier w kostkach... Jak przychodził kryzys na trasie to mówiłem sobie, że zjem taką kostkę i zaraz te węglowodany cudownie dodadzą mi energii :P Działało całkiem nieźle. Teraz jeżdżąc po górach zwykle kupuje sobie paczke landrynek. Nie tyle dla cukru, który zawierają ale bardziej dla odwrócenia uwagi od zmęczenia i faktu, że cholerny podjazd nie chce się skończyć ;-) > > Na takie przypadłości wymyślili piwo :P > Nie lubię piwa. No to faktycznie problem ;-) Ale jestem pewien, że przy odrobinie chęci znajdziesz sobie jakiś produkt zastępczy :-) Link Zgłoś
cosmit Re: I po Modlinie 16.08.05, 02:06 Podejrzewam, że jeśli chodzi o Twoje miękie części to znajdziesz nie jednego chętnego, już teraz możesz ustalać grafik, ale co tu się dziwić przy takiej aparycji. Cosmit gg2923475 Link Zgłoś
lakiana Re: I po Modlinie 16.08.05, 02:15 jacyś nieśmiali są, wiesz? :) pewnie myślą, że jestem święta, z dobrego domu itd. :P Link Zgłoś
cosmit Re: I po Modlinie 16.08.05, 17:05 Pewnie onieśmiela ich Twoja uroda, lecz już widzę pierwsze próby. Gorzej jak zaatakują wszyscy razem :). Cosmit gg2923475 Link Zgłoś
light_trance Re: I po Modlinie 16.08.05, 20:39 cosmit napisał: > Pewnie onieśmiela ich Twoja uroda, lecz już widzę pierwsze próby. Gorzej jak > zaatakują wszyscy razem :). > Who?:> :P Link Zgłoś
lakiana Re: I po Modlinie 17.08.05, 11:49 light_trance napisał: > Who?:> :P Myślę, że łatwiej byłoby zapytać: Who not? :P Link Zgłoś
szczurrru Re: A moze by tak... MODLIN 14.08.05, 23:15 Hmm, tyle że: baja bede mial sprawnego dopiero w czwartek, bo kupuje korby Suntora za jakies marne grosze, ale sprawne.. tyle ze ja jade wolno bo nadal nie bede mial przerzutki przedniej :D Modlin? eeeeetam, Chotomow tez nie, bo tio ma byc cos takiego leniwego, bez celu i pospiechu.. Otwock i dalej do przodu? ;) Czersk jest oki, moze nawet lepszy od Falenicowych okolic... :) nie wiem czekam dalej na jakies propozycje :D Link Zgłoś
lakiana a może by tak się dogadać w realu? 14.08.05, 23:52 15.08, o 13 pod kolumną, trasę i cel wycieczki wymyślamy na miejcu - ale z zamysłem na coś spokojnego, jestem totalnie zjechana po Nocniku i Ossowie... Link Zgłoś
szczurrru Re: a może by tak się dogadać w realu? 15.08.05, 00:17 Ja nie moge bo ni mam sprawnego bajka :( A wydaje mi sie ze to nie przejdzie bo za krótko czasu mamy na namysl czy wogole jechac.. ja jestem za 21.08... Link Zgłoś
lakiana Re: a może by tak się dogadać w realu? 16.08.05, 00:45 [15.08 relacja] Było ciekawie - najpierw godzinę gapiliśmy się na przejazd pod Starówką, zastanawiając się, gdzie jechać; w końcu wymyśliliśmy, żeby odprowadzić Czajnika, wylądowaliśmy nad jezioreczkiem przy Wesołej (za wytwórnią kostki Bauma, grrr), posiedzieliśmy tam ok. godziny, obserwując (modelowy? o bogini, oby nie) przykład polskiej rodziny ;P 2+2+pies, rodzice przeklinają do dzieci, że się "K%#^ znowu pobrudziły" :/ ech... powrót do Wawy, Starówka -> kebab przy Nowogrodzkiej -> Pola Mokotowskie. Skoczyłam do domu i skończyło się na Monopolach Mokotowskich - a nie piliśmy :> Kto wymyśli, o co chodzi? :P Batory, Kładek - dzięki za odwiezienie pod dom :] Link Zgłoś
jtts Re: A moze by tak... 15.08.05, 20:56 gdyby ktoś miał jakąś propozycję na mały wypadzik jutro (16.08) to chętnie się dołączę :) Link Zgłoś