Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

[WAŻNE] Piątek przed Masą!

28.09.05, 21:25
    Przed Masą osoby, które chciałyby pomóc przy szykowaniu lampek, szprychówek
    itp muszę zmartwić - ta praca została już dziś wykonana. Nie ma więc sensu
    byście przyjeżdżali jak zawsze na 15 czy 16. Zapraszam serdecznie natomiast na
    16.45 by pomóc przy znoszeniu wszystkiego na dół.

O ile Cosmit, Xun lub Świstak nie zgłoszą się do ciągnięcia przyczepek, to
    poszukuję także dwóch osób z rowerami (i najlepiej doświadczeniem w ciągnięciu
    tego), które przyjadą o 16.45 z WŁASNYMI NARZĘDZIAMI (komplet imbusów, klucze
    płaskie 8,9,10), zamontują sobie haki, pociągną na Masie przyczepki, a po
    Masie wraz ze mną odstawią je na Nowogrodzką.
    Obserwuj wątek
      • lakiana Re: [WAŻNE] Piątek przed Masą! 29.09.05, 09:57
        jeśli nikt się nie zgłosi, to proszę o SMSa jutro we wczesnych godzinach
        roboczych, wezmę przyczepkę, jeśli poprosisz. Zgłaszam się jako ostateczność,
        bo jak wiadomo - nie mam doświadczenia w ciągnięciu przyczepki :)
        Mam wszelkie klucze oprócz imbusa dziewiątki - da się przeżyć?
        • beatboxer Re: [WAŻNE] Piątek przed Masą! 29.09.05, 14:15
          Ja niestety nie dam rady pociagnac:) Ale przyjade o 16:40 i pomoge;)
          • mnich_natolin Re: [WAŻNE] Piątek przed Masą! 29.09.05, 15:43
            Rafi jak ktos ? dociagnie przyczepke na zamkowy to moge sie z nim pozniej
            zamienic rowerem i pociagnac. Jesli zadowala cie taka opcja to sie polecam :)
            • xun_vixx Re: [WAŻNE] Piątek przed Masą! 29.09.05, 21:09
              Pogoda sie zapowiada malo ciekawa. Przyczepke moge pociagnac, ale bedzie mi ciezko dojechac do siedziby przed 17. Szkole koncze dopiero o 14, zanim dojade do domu, cos przegryze i wroce bajkiem do centrum minie chwila.
              Tak samo nie wiem ile osob stawi sie do mnie na punkt, jesli w ogole (a zastepcy nie mam dla 5 chetnych; to mniejszy problem) ale wazniejsze czy Kladek bedzie na swoim punkcie, poniewaz dobijam na jego punkt.

Jesli jednak zrezygnuje z ciagniecia grupy to powinienem byc w stanie dotrzec do siedziby kolo 17 godziny. 30 minut to dosc malo czasu na robote, ale jelsi bedzie chodzic tylko o doczepienie haka, to do przezycia, przed 18 sie bedzie na zamkowym.
              Byc moze bym byl w stanie dotrzec na 16.30-16.45, ale to zalezy od ticzerow w szkole, cos dzisiaj mowili ze ma nie byc ostatniej lekcji jutro, to by mi dalo kolo godzinki wiecej czasu.
              • xun_vixx Re: [WAŻNE] Piątek przed Masą! - PS 29.09.05, 21:14
                Dzisiaj jeszcze troche w necie posiedze, jutro po szkole sprawdze forum JESLI uda mi sie dopchac do kompa jakiegos. Wiec bede poinformowany. W razie czego Raffi - numer komorczaka masz, sie zgadamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka