Gość: ruby IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 25.05.06, 07:42 Co możecie powiedzieć na temat tej firmy? Kupiem rowerek tej marki i nie wiem czy dobry wybór zrobiłem. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
skuter70 Re: Firma "Univega" 25.05.06, 08:15 a jak ktos ci powie, ze jest zla to pojdziesz oddac rower do sklepu? Link Zgłoś
Gość: gryllion Re: Firma "Univega" IP: 195.117.255.* 25.05.06, 09:14 zrobiłeś dobry wybór. zależy jeszcze jaki osprzęt ma rower, ale niezaleznie od tego uważam, że univega byle czego nie przykręci do swojej ramy. Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: Firma "Univega" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 09:51 Zależy jaki model i z jakim osprzętem. Modele z serii alpina posiadają bardzo dobre ramki o ciekawej charakterystyce, ich geometria sprawia iż soą nieco nerwowe, narowiste-do czego trzeba się przyzwyczaić. Moja zrzuciła mnie kilka razy z siodła lecz gdy już ją ujeździłem-stałą się mistrzynią zakrętów branych na różnorakie sposoby;) Jedynym mankamentem tychże rowerków, a szczególnie ich starszych wersji to słaby lakier-przy lekkim puknieciu-odpadający strupkami-co oczywiście nie wpływa na jazdę;) Jeśli lubisz poszaleć na rowerku-radzę kupić kask:) Pozdrawiam Alonzo Link Zgłoś
Gość: ruby Re: Firma "Univega" IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 25.05.06, 10:06 Rower który kupiłem ma oznaczenia : DS-750 , kosztował mnie 1000zł , a według mnie sprzęt który tam jest nie jest wart tej kasy, ale może ja się nie znam ,dlatego pytam o szczegóły znających się lepiej na tym. Z tego co znalazłem w necie to chyba był model na 2005r. Proszę o waszą opinie. Pozdrawiam Link Zgłoś