velogustlik 31.08.06, 14:08 Zapraszam forum.legionowo.org/viewtopic.php?t=113 A wy co robicie? Chciałbym wieddzieć wcześniej, żebyśmy nie wchodzili "se" w drogę. Pozdrawiam Gustlik --- Link Zgłoś Obserwuj wątek
velogustlik Re: Dzień Bez Samochodu, Legionowo 31.08.06, 14:11 A jeszcze jedno. Co stało się z polską stroną Dnia Bez Samochodu...? Link Zgłoś
jacekglm Re: Dzień Bez Samochodu, Legionowo 01.09.06, 23:35 no to będziecie mieli konkurencję bo w Piasecznie też coś będziemy robić:D Link Zgłoś
velogustlik Re: Dzień Bez Samochodu, Legionowo 06.09.06, 22:35 No to super. Jak wiadomo obważanki najlepsze są na zewnatrz...Wiwat przedmieścia:-) Gdybym nie był burakiem wrześniowym to bym narobił, a teraz tylko tak na rozgrzewkę. Link Zgłoś
velogustlik Poszukiwane zdjęcia 06.09.06, 23:17 Jedną z atrakcji ma byc zamknięcie Rynku i ulic dookoła. Zamierzam zrobić wystawę na zamniętym terenie. Zależy mi na zdjęciach ulic, alej, deptaków które są zamknięte dla ruchu samochodowego lub ten ruch zmniejszono. Przydałyby mi się dane na temat tego, że handel i usługi w takim miejscu nie zamierają, ale wręcz odwrotnie. Dziękuje Legionowska MASA Krytyczna Przedostani Piątek Miesiąca 19:00 Rynek Miejski Link Zgłoś
velogustlik Re: Poszukiwane zdjęcia 18.09.06, 15:48 No to zapraszam, zapraszam, obiecuję, że nie będzie padać;o). Trasa będzie o zupełnie inna niż wszystkie. W tych miejscach jeszcze nigdy nie bylismy. Ja w niektórych byłem pierwszy raz przy wyznaczaniu. Tak mi się ta łamigłowka spodobała, że o mały włos spóźniłbym sie na poprawe z meteorologii. Między innymi przejedziemy przez skoszarowany teren Centrum Szkolenia Policji. Na Rynku Miasta liczne atrakcje juz od 17. Zamknięcie dla samochodów o 18. A za rok będzię jeszcze lepiej. Gdyby ktos z was miał jakies ciekawe zdjęcia o tematyce prorowerowej to zapraszan do dzielenia na adres masa@legionowo.org. Zależy mi najbardziej na zdjęciach zamkniętych części miasta. Będziemy je w najblizszym czasie drukować więc sie pośpieszcie... Więcej: forum.legionowo.org/viewtopic.php?t=113 Zapraszam Gustlik ------------ Link Zgłoś
220wolt Re: Poszukiwane zdjęcia 18.09.06, 23:06 Moze tutaj cos znajdziesz, jak pochodzisz po linkach: www.carfree.com/carfree_places.html Link Zgłoś
velogustlik Re: Poszukiwane zdjęcia 20.09.06, 12:58 Sprawdzałem pogodę. Już jestem pewien. Nie bedzie padać;o). Koniec z tą smutną tradycja. Chyba trzeba zacząć sprzedawać szprychówki w takich cenach jak u Was ostatnio. Będzie nas wtedy stać na akcje ala Rosja przed pochodami pierwszomajowymi. Troche (!) tlenku srebra i już nie pada... Link Zgłoś