Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dzień Bez Samochodu, Legionowo

31.08.06, 14:08
    Zapraszam
    forum.legionowo.org/viewtopic.php?t=113
    A wy co robicie? Chciałbym wieddzieć wcześniej, żebyśmy nie wchodzili "se" w
    drogę.

Pozdrawiam
    Gustlik
    ---
    Obserwuj wątek
      • velogustlik Re: Dzień Bez Samochodu, Legionowo 31.08.06, 14:11
        A jeszcze jedno. Co stało się z polską stroną Dnia Bez Samochodu...?
      • jacekglm Re: Dzień Bez Samochodu, Legionowo 01.09.06, 23:35
        no to będziecie mieli konkurencję bo w Piasecznie też coś będziemy robić:D
        • velogustlik Re: Dzień Bez Samochodu, Legionowo 06.09.06, 22:35
          No to super. Jak wiadomo obważanki najlepsze są na zewnatrz...Wiwat przedmieścia:-)

Gdybym nie był burakiem wrześniowym to bym narobił, a teraz tylko tak na rozgrzewkę.
          • velogustlik Poszukiwane zdjęcia 06.09.06, 23:17
            Jedną z atrakcji ma byc zamknięcie Rynku i ulic dookoła. Zamierzam zrobić wystawę na zamniętym terenie. Zależy mi na zdjęciach ulic, alej, deptaków które są zamknięte dla ruchu samochodowego lub ten ruch zmniejszono. Przydałyby mi się dane na temat tego, że handel i usługi w takim miejscu nie zamierają, ale wręcz odwrotnie.

Dziękuje

Legionowska MASA Krytyczna
            Przedostani Piątek Miesiąca 19:00 Rynek Miejski
            • velogustlik Re: Poszukiwane zdjęcia 18.09.06, 15:48
              No to zapraszam, zapraszam, obiecuję, że nie będzie padać;o).
              Trasa będzie o zupełnie inna niż wszystkie. W tych miejscach jeszcze nigdy nie
              bylismy. Ja w niektórych byłem pierwszy raz przy wyznaczaniu. Tak mi się ta
              łamigłowka spodobała, że o mały włos spóźniłbym sie na poprawe z meteorologii.

Między innymi przejedziemy przez skoszarowany teren Centrum Szkolenia Policji.

Na Rynku Miasta liczne atrakcje juz od 17. Zamknięcie dla samochodów o 18. A za
              rok będzię jeszcze lepiej.

Gdyby ktos z was miał jakies ciekawe zdjęcia o tematyce prorowerowej to
              zapraszan do dzielenia na adres masa@legionowo.org. Zależy mi najbardziej na
              zdjęciach zamkniętych części miasta. Będziemy je w najblizszym czasie drukować
              więc sie pośpieszcie...

Więcej:
              forum.legionowo.org/viewtopic.php?t=113
              Zapraszam
              Gustlik

------------
              • 220wolt Re: Poszukiwane zdjęcia 18.09.06, 23:06
                Moze tutaj cos znajdziesz, jak pochodzisz po linkach:
                www.carfree.com/carfree_places.html
              • velogustlik Re: Poszukiwane zdjęcia 20.09.06, 12:58
                Sprawdzałem pogodę. Już jestem pewien. Nie bedzie padać;o). Koniec z tą smutną
                tradycja. Chyba trzeba zacząć sprzedawać szprychówki w takich cenach jak u Was
                ostatnio. Będzie nas wtedy stać na akcje ala Rosja przed pochodami
                pierwszomajowymi. Troche (!) tlenku srebra i już nie pada...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka