Dodaj do ulubionych

Sprzedam używane MIRAFLEX i FISHER PRICE

07.05.14, 11:54
Witajcie,
Mam do sprzedania używane okulary po mojej córce.
Miraflexy baby zero kolor LIGHT PINK PERL - jasny różowy perłowy - Używane od 4 m-ca do 12 m-ca przez moją córkę. Gumka rozciągnięta. Troszkę porysowany futerał. Włożone szkła +18.

Fisher PRICE- kol. 522, kolor zauszników różowy a oprawki jasno różowy - okragłe. Futerał, szeroka gumka zszyta. Noszone były niecały rok w chwili obecnej włożone soczewki + 15 przeciwsłoneczne jak nowe. Rozmiar zmazany i jak dobrze pamiętam to był 38/15, ale głowy nie dam. Córka nosiła je w wieku 12-24. widać ślady użytkowania.

Fisher Price - najnowsza kolekcja - kolor oprawki przezroczysty żółty, zauszniki od wewnątrz żółte od zewnątrz fioletowe. Jedne z ładniejszych opraw naszym zdaniem. Rozmiar lekko zatarty i jak dobrze czytam 38/13-110 noszone chyba 8 m-cy. Posiadają szkła OL. +17 OP+15 porysowane. Pokrowiec i jak nowa gumka cienka gumowa.

Fisher price Okulary Przeciwsłoneczne bez korekcji jak nowe jedno zarysowanie posiadają nie na okularze delikatny morski kolor. Używane krótko może miesiąc jak testowaliśmy soczewki nagałkowe. Bez futerału.
Zdjęcia i ceny na emaila sylwia.nowik@interia.pl
Obserwuj wątek
    • sic1982 Re: Sprzedam używane MIRAFLEX i FISHER PRICE 10.05.14, 22:08
      linki do aukcji ze zdjeciami

allegro.pl/mira-flex-miraflex-oprawki-baby-zero-3-9-m-cy-i4229361837.html
      allegro.pl/fisher-price-okulary-przeciwsloneczne-2-3-lat-i4229396694.html
      allegro.pl/fisher-pricer-okulary-oprawki-baby-zero-2-3-lata-i4229828011.html
      allegro.pl/fisher-price-okulary-oprawki-1-2-lata-i4229798117.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka