freelancer75 19.03.07, 21:33 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiabus Re: prowadzenie księgowości 20.03.07, 10:20 freelancer75 napisał: > Czy ktoś może napisać, jak przebiega prowadzenie księgowości w sklepie > internetowym? Witam. Prowadzenie księgowości w sklepie internetowym wygląda tak samo jak w przypadku innej działalności. Zależy m.in. od tego, jaki sposób rozliczania się wybierze, czy jest się vatowcem... Najpierw trzeba się zastanowić i wybrać, jaki sposób rozliczania będzie najlepszy dla Twojego sklepu. Ja np. prowadzę KPiR i radzę sobie sama. Nie wiem jak to będzie, gdy stanę się vatowcem... Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link
rok1978 Re: prowadzenie księgowości 20.03.07, 11:24 zupelnie nie wiem jak prowadzic ksiegowosc w sklepie internetowym i na allegro ;/ Mam juz DG i nie moge sprzedawac bo nie wiem jak to ksiegowac a znajacego sie na ehandlu ksiegowego ze swieczka szukac Moze ktos moze kogos polecic z Wroclawia? Odpowiedz Link
natalinka142c Re: prowadzenie księgowości 13.10.14, 22:56 Jeżeli kompletnie nie znasz się na księgowości to lepiej się za to nie zabierać tylko oddać w ręce profesjonalistów. Mój znajomy polecał ostatnio superksiegowa.pl/uslugi-ksiegowe/ Odpowiedz Link