Gość: treter IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 14:15 Czy brak odpowiedzi na post oznacza : - nieciekawy temat/wątek - brak jakichkolwiek informacji nt. w literaturze - przeoczenie - marginalny charakter "problemu" a może cos innego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew Re: Do experta IP: *.awek.com.pl 16.11.01, 16:28 Ja tez jestem ciekaw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salicki Re: Do eKSperta IP: *.otwock-waw.nask.pl 16.11.01, 18:38 a przy okazji : zdaje się, że litera X nie występuje w polskim alfabecie, nie piszemy więc "expert", tylko "ekspert"; nie "fax", ale "faks" itd. Czy mam rację ? Odpowiedz Link Zgłoś
teresa.kruszona Re: Do eKSperta 18.11.01, 20:26 Gość portalu: Salicki napisał(a): > a przy okazji : zdaje się, że litera X nie występuje w polskim alfabecie, > nie piszemy więc "expert", tylko "ekspert"; nie "fax", ale "faks" itd. > Czy mam rację ? Rzeczywiście w języku polskim nie występuje litera x, dlatego piszemy ekspert, faks, eks itp. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa.kruszona Re: Do experta 18.11.01, 20:25 Brak odpowiedzi nie oznaczał ani braku zainteresowania, ani tym bardziej lekceważenia pytającego. Musiałam wyjechać na trzy dni, a tam, gdzie byłam, nie miałam dostępu do komputera. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś