veeto1 21.08.07, 20:21 Założ sobie spamiarzu własne forum np Interpunkcja i stylistyka i tam śmieć ile chcesz. Jak nie Włodekbar tp Poltoz. Sodoma i Gomora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poltuz NIe wlodekbar a poltuz;) 21.08.07, 20:50 Z całym szacunkiem, ale jeślibym założył oddzielne forum, mało byłoby osób. Jednocześnie informuję, że nie będę takich lawin pytań "serwował";) Jednak czasem o coś zapytam. Za zalew pytań przepraszam;) Będę pytał mniej, obiecuję. P.S. Nie jestem spamiarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: NIe wlodekbar a poltuz;) 23.08.07, 21:53 No może mnie trochę poniosło, ale był tu taki jeden, który zadawał dziesiątki pytań dziennie. Pytań często na poziomie szkoły podstawowej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
poltuz Re: NIe wlodekbar a poltuz;) 23.08.07, 22:29 :) Jutro czy pojutrze pozwolę sobie trochę pomarudzić. Ale tylko trochę, i postaram się do jednego wątka swe wątpliwości włożyć:) Proszę mnie nie ganić, mało pieniędzy, upały, i newroza, że tak powiem:) od czasu do czasu mną telepie, bom niedotleniony, przepracowany, i dlatego rodzą się nadmierne wątpliwości językowe, a mam zasadę, że wszystko, co robię, robię dobrze, na górnej granicy swych możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
asturia2 Re: NIe wlodekbar a poltuz;) 14.09.07, 16:46 A może kup po prostu słownik ortograficzny (byle nie kieszonkowy), to będziesz miał 3 w 1.Zasady pisowni, ortografii i słówka. Odpowiedz Link Zgłoś