baska123 12.10.09, 21:17 Wróciłam. Zostanę do wiosny. Dziękuję Wam za spokój jaki panował podczas mojej letniej nieobecności. Wpadałam. Zaglądałam. Najbardziej zapamiętałam smutną historię Taśki. Tej kaczusi Iryski. Pozdrawiam. Adminka-Baśka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamaryszek44 Re: powroty 13.10.09, 11:56 Pozdrawiam. Teraz pewnie coś będziesz pisać i masz pewnie co opowiadac. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: powroty 13.10.09, 15:10 No wreszcie sie zjawiłaś!Witam cie serdecznie i zdaj relacje jak Ci tam było.No i teraz chyba bedziesz uczestniczyć w życiu forum? Bądż i rządź! Odpowiedz Link
wadera5 Re: powroty 13.10.09, 19:49 Coś Ty krzaczku ,u niej z pisaniem cieniutko. Wnusia jej pisze.Zobacz jakie ładne bukwy! Odpowiedz Link
baska123 Re: powroty 13.10.09, 22:11 wadera(?), jak była, tak jest wydrowata jakaś. Kocham Was i te Wasze kuksańce i przymilańce. Po powrocie mam sporo zajęć i kłopoty z aklimatyzacją. Wiem, wadera pomyli z klimakterium, ale ja nie toleruję miejskiego odoru, muszę przyzwyczaić zmysły do innych niż wsiowe klimatów, do smrodu spalin i ....wiecie o co mi biega. Jak wszysko poukładam na półkach i w głowie, to się uaktywnię. Dobrej nocki. Do Jutra. Odpowiedz Link