wadera5 23.10.09, 21:14 i zaczynam już trochę inaczej patrzeć na jedną z pań na tym forum,to ciekawa osobowość o bardzo bliskich mi poglądach na otaczającą rzeczywistość. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamaryszek44 Re: Czytam, analizuję 24.10.09, 11:23 Ona to potrafi. Albo czegoś nie dopisze, albo enigmatycznymi wypowiedziami intryguje. Cała wadera Odpowiedz Link
pia.ed Re: Czytam, analizuję 24.10.09, 12:01 wadera5 napisała: > to ciekawa osobowość o bardzo bliskich mi poglądach na otaczającą rzeczywistość. Ani chybi chodzi o super222 Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Czytam, analizuję 24.10.09, 13:34 A ona tu w ogóle jest? Przeleciałam i jakoś mi nie wpadła w oczy. Odpowiedz Link
wadera5 Re: Czytam, analizuję 24.10.09, 18:42 tamaryszek44 napisała: > A ona tu w ogóle jest? Przeleciałam i jakoś mi nie wpadła w oczy. --------------------------- Bo Ty krzaczku /bez obrazy/ za krótko tu jesteś i na dodatek coś Ci brakuje. A tu odnośnik dla Twojej drugiej połowy. www.youtube.com/watch?v=E3Ze4JxX1gs. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Czytam, analizuję 25.10.09, 19:19 Nie rozumiem na co w tym odnośniku zwrócić uwagę. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re:Tamaryszek 25.10.09, 19:47 To niesmaczne. Nie wiem o co ci chodzi i chyba nie chcę wiedzić. Odpowiedz Link
super222 Re: Czytam, analizuję 24.10.09, 13:42 wadera napisała: <zaczynam już trochę inaczej patrzeć na jedną z pań na tym forum>...dalej juz tylko komplementy Reakcja pia.ed: Ani chybi chodzi o super222. Najmilsza pia.ed - nie pamiętam kiedy ostatnio wpisałam coś na tym forum - emerytów i rencistów. Skutecznie mnie blokowano - ale to już inna historia. Natomiast wyartykułowanie nicka super222 przez ciebie, jest dla mnie największym uznaniem, jakie mogłaś wyrazić. Najważniejsze by pamiętali. Najgorzej, gdy się pisze i pisze, a gdy się zaprzestanie, to nawet nikt nie zauważy. Nie, nie uważam, że wadera miała mnie na myśli. Jest to ktoś inny z forum EiR. Nie czytałam ostatnio żadnych tam wpisów - nie mogę więc nic na ten temat napisać. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
baska123 Re: Czytam, analizuję 24.10.09, 13:59 super222 -szkoda, że nie piszesz, fajnie, że chociaż nas czytasz, to przecież coś znaczy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
super222 Re: Czytam, analizuję 24.10.09, 16:40 Witam adminko, po tak długiej nieobecności. Czytam jedynie wpisy wadery i pia.ed. Innych nie. Denerwuje mnie ogromnie, że gdy napiszę coś w wątku, to mój post nie *wynosi* tego wątku na pierwszą stronę. I na pierwsze miejsce - oczywiście. Nie wiem dlaczego i boję sie zapytać. Myślę, że dla dobra Forum EiR lepiej bedzie gdy powstrzymam sie od pisania. Twoje szkoda, że nie piszesz> odbieram jako nobilitację. Dziękuję. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Czytam, analizuję 24.10.09, 15:49 Poniewaz wadera jest nieco specyficzna, wiec pierwsze co mi przyszlo do glowy, to specyficzne wpisy super222 ... ktorych z wielu powodow nie moge zapomniec ... > Natomiast wyartykułowanie nicka super222 przez ciebie, > jest dla mnie największym uznaniem, jakie mogłaś > wyrazić. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Czytam, analizuję 24.10.09, 19:16 Musze zaczac dokladniej czytac wadere... ale wydaje mi sie, ze ja pisze w zupelnie innym stylu (literackim) niz ona. Zreszta - nigdy nie odwazylam sie na tym forum pisac kontrowersyjnie ... zostawiajac to na fora z duzo mlodszymi osobami ... Tutaj staram sie uszanowac siwe glowy i na wiele sobie nie pozwalam. jaga_22 napisała: > Myślę Pia, że Waderze o Ciebie chodzi. Odpowiedz Link
wadera5 Re: Czytam, analizuję 24.10.09, 22:12 O ciągnie jagę do chatki z pierników. Pudło.Ani Jaś ani Małgosia. Sama napiszę jak przyjdzie pora. Dodam tylko ,że poglądy społeczno polityczne są prawie zgodne . A szóstka tak dała się poniżyć,że szkoda słów.Nara Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Czytam, analizuję 25.10.09, 12:35 Lubię zagadki, ale tej rozwiązać nie umiem. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Czytam, analizuję 25.10.09, 13:59 A moze chodzi o aga_kosa, tez pisze podobnym stylem jak wadera. Jedna osoba jest w kazdym razie poza wszystkimi podejrzeniami: to zawsze wyrozumiala Jaga ze swoim dobrym sercem ... i unikajaca konfliktow. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Czytam, analizuję 25.10.09, 21:09 Pia.ed, jestem najpogodniejszym człowiekiem w całej Pyrlandii. Nie pomyślałam ,ze styl moich wypowiedzi mógłby kogoś zabilec . Jeżeli cokolwiek Ciebie zabolało - przepraszam.aga Odpowiedz Link
pia.ed Re: Czytam, analizuję 26.10.09, 09:16 To nieporozumienie za ktore przepraszam, bo nie chodzilo mi o jakies zabolenie, tylko po prostu o sam styl pisania, rozniacy sie od innych, np od stylu Jagi czy Ireny. Wlasciwie to nie powinnam sie wypowiadac nie przypomniawszy sobie postow Wadery, ale teraz przyszlo mi do glowy, ze nazywano ja wilczyca, co w jakis sposob musialo swiadczyc o tresci jej postow. Aga, chyba zmylil mnie takze Twoj nick, bo kosa nasuwa mysl o osobie z ostrym charakterem... Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Czytam, analizuję 26.10.09, 10:50 Wilk w języku polskim to po łacinie lupus. Wadera to samica wilka zwanego basiorem. Nie uczyłam się łaciny ale jest jakieś przysłowie ;homo homini -lupus. Bardzo bym nie chciała żebyśmy robiły osobiste wycieczki dotyczace nazwisk lub ników.Świat dookoła potrafi i bez mojej pomocy sprawiać swoim mieszkańcom wiele problemów. Zwykle zakładam na twarz uśmiech nr 4. W czasach dziciństwa większość nas wpisywała w pamiętniku; śmiej sie przy ludziach ,płacz tylko w ukryciu, bądź lekką w tańcu ,lecz nigdy w życiu.aga Odpowiedz Link
bret.2 Re: Czytam, analizuję 25.10.09, 19:46 A ja myślę ze wadera5 chodzi o sama siebie (samouwielbienie)Jej styl i sposób wyrażania myśli na to wskazuje.A jeszcze do tego brak taktu.Z samo-uwielbienia wyszła kompromitacja. Odpowiedz Link
wadera5 Re: Czytam, analizuję 25.10.09, 19:51 No fakt jeśli chodzi o Tamaryszka ,to pojechałam plik z osłem wklejałam przed tym na innym forum i poleciało. Przepraszam. Odpowiedz Link