amityr 18.08.11, 08:10 A na Forum emerytów i trochę rencistów rozpoczęły się wakacje.Panuje sezon ogórkowy w pełni pomimo ,że ogórki właśnie się kończą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amityr Re: Wakacje 18.08.11, 16:40 anerim napisała: > Zapraszam miłych gosci na ogórki z miodem A jak to się je. Ogórki jeszcze rosną i miodek tez mam. Odpowiedz Link
metalin Re: Wakacje 18.08.11, 17:16 U mnie ogórki się nie kończą A wakacje mam jak .......nie chcę zapeszyć. Jutro znowu pakuję na ponad tydzień walizki. Odpowiedz Link
amityr Re: Wakacje 18.08.11, 17:51 Co wy ludzie w obecnych czasach wozicie w tych walizkach??????To jakieś nawyki. Odpowiedz Link
metalin Re: Wakacje 18.08.11, 20:15 A Ty jak zwykle, jako zgreda forumowa , czepiasz się ! To się jeno tak mówi. Torbę pakuję, no może dwie.... Odpowiedz Link
amityr Re: Wakacje 18.08.11, 20:50 metalin napisała: > A Ty jak zwykle, jako zgreda forumowa , czepiasz się ! -hahaha > To się jeno tak mówi. Torbę pakuję, no może dwie.... Sama widzisz -DWIE TORBY na co ,po co,z czym ?Nie zapomnij wziąć kiełbasy,puszek z mielonką i coś tam jeszcze. Odpowiedz Link
super.222 Re: Wakacje 19.08.11, 13:49 >coś tam jeszcze?< ....o czym myślał amityr? Vivę na podróż kup. www.plotek.pl/plotek/56,79592,10131581,Doda_w_Vivie__Seks__zdrady__detektywi__MOCNY_WYWIAD.html Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Wakacje 18.08.11, 21:02 Ale marudzisz...Nie wiesz ze jak kobieta wyjezdza na tydzień to ciuszków musi wziac tyle zeby w razie czego(np.zmiany pogody)miała co na siebie włozyc.A kosmetyki? No i sam widzisz. Odpowiedz Link
amityr Re: Wakacje 18.08.11, 21:30 E tam .Kasiorę bierze i tyle. A jaka jest obrotna ,to jeszcze przywiezie. Odpowiedz Link
metalin Re: Wakacje 19.08.11, 16:49 amityr napisał: > E tam .Kasiorę bierze i tyle. A jaka jest obrotna ,to jeszcze przywiezie. Teraz mi mówisz, jak z własnym chłopem jadę!? Było mówić jak samotne wyjazdy miałam....eeee, na nikim już polegać nie można! Odpowiedz Link
waga_1949 Re: Wakacje 19.08.11, 20:11 Nie ma to jak wakacje. Odkrywam na nowo nie3które miejsca, sama przyjemność szkoda,że nie mam ze czterdzie4ści lat mniej. Ale to se ne wrati. więc cieszę się tym, co zobaczyłam. Odpowiedz Link
anerim Re: Wakacje 18.08.11, 21:57 amityr napisał: > anerim napisała: > > > Zapraszam miłych gosci na ogórki z miodem > A jak to się je. Ogórki jeszcze rosną i miodek tez mam. Przekroisz ogórek wzdłuż na pół. smarujesz i jesz Odpowiedz Link
amityr Re: Wakacje 19.08.11, 08:30 Bardzo ciekawy przepis. Podobny do tego z dżemem malinowym. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Wakacje 19.08.11, 13:38 Re: Wakacje amityr 18.08.11, 21:30 Odpowiedz E tam .Kasiorę bierze i tyle. A jaka jest obrotna ,to jeszcze przywiezie. No popatrz jaki mądry! Ciekawe - ale mina by ci zrzedła gdyby ci twoja slubna taki numer wycięła... Odpowiedz Link
amityr Re: Wakacje 19.08.11, 15:54 A znasz to? Mówi Mosiek do Icka : Chciałbym iść na wojnę . Zastrzeliłbym ze trzech arabów. No Mosiek a jakby ciebie tak zastrzelili ? A mnie za co ? Odpowiedz Link
dominika.24 Re: Wakacje 20.08.11, 18:22 A cóż to za wakacje?? leje i wieje cały dzień,centralne rozpalone i jest ciepełko ale co mają zrobić ci co są w namiotach nad jeziorem a szczególnie dzieci?? Odpowiedz Link
amityr Re: Wakacje 20.08.11, 19:30 dominika.24 napisała: > A cóż centralne rozpalone i jest ciepeł > ko ale ... Ludzie trzymajcie mnie!!! Napisał amityr na forum do św. dominiki ! Odpowiedz Link
stedo Re: Wakacje 22.08.11, 19:44 Masz rację. Aż mi słabo się zrobiło na myśl o TAKIM ciepełku. I zastanawia mnie jak Dominisia zabezpiecza sobie ciepełko przy -20 stopniach. Odpowiedz Link
dominika.24 Re: Wakacje 24.08.11, 09:45 stedo napisała: > Masz rację. Aż mi słabo się zrobiło na myśl o TAKIM ciepełku. I zastanawia mni > e jak Dominisia zabezpiecza sobie ciepełko przy -20 stopniach. Stedo temperatura za oknem była jedno-cyfrowa.Przy -20 st. czy +30st. w mieszkaniu mam 23-24 st.+.Przykro mi,ze zrobiło się ci słabo. Odpowiedz Link
skwer_pracownia_architektury Re: Wakacje 21.08.11, 13:49 Witam, jeśli chodzi o ogórki to u mnie w tym roku ze względu na obfite opady czesc ogorkow zupełnie zgniła. Podobnie z pomidorami. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Wakacje 21.08.11, 17:22 Jak mocno leje i nie ma słońca to i melioracja nie pomoze. Odpowiedz Link
super.222 Re: Wakacje 21.08.11, 17:29 Jak mocno leje, to i rzeki nie mogą wody pomieścić. Co tam jakiś rowek melioracyjny. Odpowiedz Link
dominika.24 Re: Wakacje 22.08.11, 10:46 Kiepskie wakacje bo leje od rana ale wczorajszy wypadek w Krakowie gdzie zginęły trzy dziewczynki to tragedia niewyobrażalna. Odpowiedz Link
super.222 Re: Wakacje 22.08.11, 11:40 Dominisiu Podaj chociaż w przybliżeniu w jakim województwie mieszkasz. Piszesz, że leje od rana, a ja mam taką pogodę...że uwierzyć nie mogę...słońce, zefirek, niebo niebieskie. Pół godziny temu rozmawiałam z urlopowiczami w południowej części kraju ... też są zachwyceni piękną słoneczną pogodą. W prognozie pogody widnieje słoneczko na cały dzień. To jak to jest? Widzisz Dominisiu... już zawsze tak będzie, że głupich nie sieją. Ja bym nigdy nie oddała dziecka na przejażdżkę takim środkiem. Obserwuję czasami na niebie awionetki, lekkie, zwinne i niebezpieczne, bo byle podmuch wiatru może znieść z kursu i - jak we wczorajszym zdarzeniu - rozbić się. Brawura, brak wyobraźni, tragedia. Podzielam Twoją opinię, że jest to tragedia niewyobrażalna. Odpowiedz Link
dominika.24 Re: Wakacje 22.08.11, 17:32 Mieszkam na wschodzie Polski i potrafię dostosować się do każdej pogody ale tego deszczu to naprawdę jest za dużo i nie wiem,czy? i kiedy będą żniwa u rolników. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Wakacje 25.08.11, 13:01 W mojej części Pyrlandii b ciepło. Mądra babusia z dziadkiem jadą w lesznieńskie na ryby na cztery doby. Dzieciom i wnukom zostawiamy chatę do dyspozycji. Mam nadzieję, że będzie stała po naszym powrocie.;*). aga Odpowiedz Link
dominika.24 Re: Wakacje 27.08.11, 20:29 Jednak żniwa som.Za oknem słychać turkot kombajnów,ciągników,dmuchawy,młocarnie,jak miło,że było 3 dni ładnej bezdeszczowej pogody,jeżeli jutro nie będzie padać deszcz to będzie taki ciąg dalszy i młodzież gimnazjalna widzę że tez pracuje,każdy ma różne wakacje a muzyka w radiu ZET leci wspaniała. Odpowiedz Link
amityr Re: Wakacje 27.08.11, 21:06 dominika.24 napisała: > Jednak żniwa som.Za oknem słychać turkot kombajnów,ciągników,dmuchawy,młocarnie > ,jak miło,że było 3 dni ładnej bezdeszczowej pogody,jeżeli jutro nie będzie pad > ać deszcz to będzie taki ciąg dalszy i młodzież gimnazjalna widzę że tez pracuj > e,każdy ma różne wakacje a muzyka w radiu ZET leci wspaniała. Też słucham Z-ki. Własnie sie Kuba Woj. produkował ze Smarfem Odpowiedz Link
dominika.24 Re: Wakacje 27.08.11, 21:12 ??? ja słucham tylko muzyki,słowa mówionego nie słyszę. Odpowiedz Link
dominika.24 Re: Wakacje 27.08.11, 21:30 To fakt,byłam na podwórku jest baaardzo ciepło ale żeby gorączka?? A pies jest nie spokojny to albo będzie burza a może czuje huragan z USA. Odpowiedz Link
super.222 Re: Wakacje 27.08.11, 21:34 www.youtube.com/watch?v=b7GhrUaNDAI&feature=relmfu Lekkie, przyjemne. A noc parna i gorąca. Odpowiedz Link
dominika.24 Re: Wakacje 27.08.11, 21:41 Na ten moment to ta muzyka trochę mi nie pasi.Czekam na młodzież ze żniw. Odpowiedz Link
dominika.24 Re: Wakacje 27.08.11, 22:08 amityr napisał: > A jak tam sołtys? Jeżeli to do mnie, to sołtysa jeszcze nie poznałam,wiem że jest pani sołtys.A młodzieży jeszcze nie ma!!!! Odpowiedz Link
amityr Re: Wakacje 27.08.11, 22:20 To ty sama mieszkasz w tej wiosce i nie jesteś już agata ?dominika masz pewno na drugie? Odpowiedz Link
dominika.24 Re: Wakacje 27.08.11, 22:26 amityr napisał: > To ty sama mieszkasz w tej wiosce i nie jesteś już agata ?dominika masz pewno n > a drugie? ????? Odpowiedz Link
super.222 Re: Wakacje 24.07.13, 17:57 super.222 napisała: > www.youtube.com/watch?v=b7GhrUaNDAI&feature=relmfu > Lekkie, przyjemne. A noc parna i gorąca. -------------------- Uwierzyć nie mogę, że to ja wkleiłam ten utwór ... rany! Pewnie noc była parna, gorąca i pijana ... Jak pięknie odkrywać stare wątki i tematy. Niestety ludzie wybywszy. Odpowiedz Link
andrzej_andrzejewski7 Re: Wakacje 24.07.13, 14:44 A ja tam i tak w wakacje siedze na www.kwejk.pl co innego niby mam robić. Odpowiedz Link