Gość: Kris IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 10:56 Jak oceniacie sklepy komputerowe w Ełku? Czy są jakieś godne polecenia? Proszę o uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koRnac Re: Sklepy komputerowe? IP: *.daewoo.com.pl 17.05.02, 13:54 ja osobiscie zaopatruje sie na Gdanskiej w sklepie Herc, z innych moge polecic savcom i na koniec vobis. Odradzam natomiast Fantex - powiem tak tanio i zle. koRnac www.elk.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harnaś Re: Sklepy komputerowe? IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 14:19 Ja bym polecił sklepik Alt na Mickiewicza (naprzeciwko mleczarni), oraz API COMPUTER na Wojska Polskiego (bardzo miła obsługa, no i od zajeb.. płytek do kupienia. Odradzam tak jak kolega wyżej Fan-Tex (robią niezłe przypały z reklamacjami - zainteesowanych odsyłam do gazety olsztyńskiej i artykułu na ich temat). Harnaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snow Re: Sklepy komputerowe? IP: 212.33.90.* 17.05.02, 18:39 FanTex powiadacie hm - robilem tam zakupy i jestem zadowolony z obslugi. API sklep godny polecenia. A dwa wymienione wczesniej - NIE POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi120 Re: Sklepy komputerowe? IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 14:59 godny polecenia Api, a omijajcie z daleka Savcom i Vobis, bo pracownicy traktuja tam klienta jak intruza. Odpowiedz Link Zgłoś