21.02.12, 19:10
Lepiej późno niż w cale.po40.pl/seks-po40/wszystko-o-seksie/cala-prawda-o-orgazmie.html
Obserwuj wątek
    • amityr Re: Orgazm 21.02.12, 19:12
      amityr napisał:

Nie na te forum wkleiłem watek. Przepraszam.
      • sagittarius954 Re: Orgazm 21.02.12, 19:20
        Dlaczego nie na to ?Przeciez są tu tez ludzie, nie ?big_grin Ja myśle że i z orgazmem big_grinbig_grin
        • anoagata Re: Orgazm 21.02.12, 19:40
          Bozeszszsz ty móójj Sagitariusie prawie bym doświadczyła..jak Cię tu ujrzała.
          • super.222 Re: Orgazm 21.02.12, 21:41
            anoagata napisała:

> Bozeszszsz ty móójj Sagitariusie prawie bym doświadczyła..jak Cię tu ujrzała.
            ------
            Tak łatwo doświadczasz ? -Anoagato.
            • anoagata Re: Orgazm 21.02.12, 21:57
              Super!! oj nie łatwo ,nie larwo ale w wypadku Sagi...to jedgo pisanie a moje czytanie stawia mnie w stan gotowości do...no i tak to jest.
              • super.222 Re: Orgazm 22.02.12, 07:00

Jaki opis orgazmu wklejony pomyłkowo na to forum,
                takie Twoje doznania. Bo czyż "jego pisanie" może
                u ciebie postawić cokolwiek w stan gotowości?...do?
                • voxave Re: Orgazm 22.02.12, 09:19
                  Amityr---mamy prawo do orgazmu, czasami do ekstazy lub ekscytacji----nieprawdaż ?
                  • baska123 Re: Orgazm 22.02.12, 18:01
                    Amityr prosił mnie o usunięcie tego wątku.
                    Nie spełniłam jego prośby z dwóch powodów.
                    Nie chcę uchodzić za "świętoszkę", dla której orgazm obcy i gorszący jest.
                    Nie chcę się tłumaczyć przed osobami, które temat podjęły i umieściły swoje wpisy.
                    Dyskusje kształcą bez względu na wiek.

-
                    • super.222 Re: Orgazm 22.02.12, 19:50
                      @Amityr jest po prostu podły. Najpierw wkleja *to niebieskie*, bez komentarza
                      a chciałoby się wiedzieć czy potrafi wzbudzić w partnerce takie cóś jak orgazm.
                      W swoim zdaniu popełnia błąd ortograficzny i pisze jak niedouczony uczeń
                      podstawówki *w cale*, zamiast *wcale*. I ja bym mu nawet ten błąd mogła
                      wybaczyć - chociaż wczoraj był dzień "Języka polskiego" - gdyby napisał:
                      potrafi pobudzić aż do orgazmu, czy nie .. big_grin big_grin
                      Następnie prosi o usunięcie wątku bo się pewnie zmitygował i stwierdził, że
                      tutaj nie wypada. I słusznie Baśka odmówiła, bo nie będzie sobie przecież
                      przyswajać panoszącego się ostatnio zmiatanie wątków, zupełnie jakby w nich
                      tkwiły granaty albo inne bomby i zagrażały istnieniu całego forum ... mało
                      całej społeczności forumowej.

Jedno jest pocieszające w tej historii: odwiedził nas @Amityr
                      i swoim zwyczajem wprowadził ździebko erotyzmu, co na pewno ucieszyło
                      Anoagatę, która podatna jest na pokusy wyrażone w tekście postu.
                      • baska123 Re: Orgazm 22.02.12, 21:11
                        Wniosek jest następujący;
                        Amityr, Ty wiesz czego potrzeba by forum żyło.
                        Jedno, konkretne słówko i posty się sypią.
                        http://s2.rimg.info/d5c4cfc4dbe4f12540a8cf9f4e6cc82d.gif
                        Więc nie gniewaj się, że wątek przechwyciłam.
                        • super.222 Re: Orgazm 23.02.12, 10:31

@Amityr na pewno się nie pogniewał.
                          To przecież taki wdzięczny temat, można się wykazać
                          intelektem, dowcipem...wśród starszych pań.

https://img.projektoskop.pl/028staruszki.jpg
                          • voxave Re: Orgazm 23.02.12, 12:20
                            Super--która to ty jestes, ta z lewej czy z prawej ? I tu wykazalam sie intelektem i dowcipem--to taki wdzieczny temat.
                            Mam nadzieje,że sie nie pogniewalaś smile)
                            • super.222 Re: Orgazm 23.02.12, 12:39
                              voxave napisała:

> Super--która to ty jestes, ta z lewej czy z prawej ? I tu wykazalam sie intelek
                              > tem i dowcipem--to taki wdzieczny temat.
                              > Mam nadzieje,że sie nie pogniewalaś :
                              -----------------------------
                              Nnnnnie ... nie pogniewałam się.
                              Ja jestem ta szczuplejsza, a Ty w większej *obudowie*.
                              Widzisz, że i ja czasami błyskam intelektem.
                              • voxave Re: Orgazm 23.02.12, 14:10
                                Super---jest super smile))))
    • waga_1949 Re: Orgazm 23.02.12, 20:18
      Dobrze,że w "naszym" wieku znamy definicję orgazmu. Nie jest z nami najgorzej. Czego sobie i Wam życzę. Miłej nocy.
        • chris.w2 Re: Orgazm 23.02.12, 22:58
          iryska2604 napisała:
          > No to zeby było jeszcze lepiej...

To wykonanie podoba mnie sie bardziej:

• iryska2604 Re: Historia histerii. Z wibratorem w tle 08.03.12, 19:58
            Płacz. Nimfomania lub oziębłość. Melancholia i niepokój. Skłonność do migren oraz tysiące innych somatycznych objawów. Przez setki lat u kobiet diagnozowano histerię na podstawie mniej lub bardziej enigmatycznych przesłanek. Profesor Charcot u swoich pacjentek ataki histerii wyzwalał hipnozą. Jego brytyjscy koledzy po fachu, lekarze epoki wiktoriańskiej, histeryczki leczyli seksualną stymulacją. Przypomina o tym komedia „Histeria. Romantyczna historia wibratora”. Tak zła, że aż dobra.
            natemat.pl/4315,historia-histerii-z-wibratorem-w-tle
            Chyba były zadowolone z kuracji.Jakos wspołczesne kobiety tak często nie mdleją, nie maja "globusa" ...Tylko te gadżety przypominają narzędzia tortur.Uśmiałam się.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka