baska123 22.02.13, 19:20 Nie potrafię tego Przystojniaka zmniejszyć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iryska2604 Re: Bałwan - Kolega z podwórka 22.02.13, 22:16 Hi,hi -ale ci wyszedł...Trzeba go było w tinypic.zmniejszać, tam jest taka funkcja. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Bałwan - Kolega z podwórka 23.02.13, 14:36 Też z ck monarchią miałam skojarzenia Śliczny. Odpowiedz Link
baska123 Re: Bałwan - Kolega z podwórka 23.02.13, 15:57 Nie chwaląc się nadmieniam, iż owego Przystojniaka stworzył mój Braciszek z Małżonką. Dostrzegam w nim wąsy Salvadora Dali i symbol z malarstwem związany-wiaderko po farbie. Cała reszta Przystojniaka na zdolności artystyczne wykonawców wskazuje, czyż nie? Strzeż Bałwanku naszych podwórek w Słowaku, dopóki Pani Wiosna ciebie nie wysuszy. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Bałwan - Kolega z podwórka 23.02.13, 19:15 Na razie na to się chyba nie zanosi. Moze sie towarzystwa doczekać - tak sypie! Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Bałwan - Kolega z podwórka 24.02.13, 10:10 W Pyrlandii mieszkam od 15 lat i nie było jeszcze takiej zimy aby przynajmniej biegówki założyć. Dwa razy zakładałam i nim dobiegłam do lasu to się tak ocieplało, że do domu narty na ramieniu niosłam. Ale na Dolnym Śląsku nasze już dorosłe dzieci zbudowały przed Bożym Narodzeniem ogromne igloo. Na sylwestra przyjechali ich znajomi i na wstępie: oni nie powiedzieli, że mają młodsze rodzeństwo. Jak bym teraz chciała aby mogli takie igloo wybudować ze swoimi synami... aga Odpowiedz Link