super.222 07.06.13, 19:55 Polsat, godzina 20.00 W dniu dzisiejszym odbędzie się koncert z okazji jubileuszu 25-lecia istnienia zespołu BigCyc. (Jak ten czas leci ... !) Będą goście. M.in. Beata Tyszkiewicz, Andrzej Grabowski ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
godzinaosma99minutpoczasie Re: Sopot TOPtrendy 2013 07.06.13, 20:24 Dwudziestoletni big cyc ???????? jakąś podtrzymkę chyba trza zrobić co ? Ojoj . Przełączę się na tv trwam ... później republika , niezależnych , radio wnet i rebelye , pl no i wieczór spadnie Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Sopot TOPtrendy 2013 07.06.13, 20:25 Mąż mi nie daje posłuchać bo ogląda rodzinkę na drugim. Odpowiedz Link
jerzy.jan Re: Sopot TOPtrendy 2013 07.06.13, 22:50 Witam, własnie oglądam, polecam, koncert jest naprawde dobry, teraz śpiewa Kamil Bednarek. Odpowiedz Link
super.222 Re: Sopot TOPtrendy 2013 08.06.13, 09:49 Superka - niestety - jest rozczarowana. wytrwała dzielnie do połowy drugiej części po czym zmogła ją senność. Andrus dokładnie uśpił. Jak można występować wszędzie z tym samym utworem, który nadaje się do zaśpiewania u cioci na imieninach, a nie na festiwalu ... w Sopocie. Ach! Jakież piękne to czasy ! Dzisiejszy koncert będzie w podobnym klimacie. Wszystko adresowane jest do młodej widowni. Chociaż ... wczorajszy występ pana Połomskiego był tragiczny, a w założenie - tak myślę - miał obudzić babcie, na widowni i przed telewizorami. Nie mam nic p-ko koncertom dla młodych, a jak organizuje to stacja komercyjna, to jeszcze bardziej nie mam prawa. Poczekam na Opole. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Sopot TOPtrendy 2013 09.06.13, 16:43 super.222 08.06.13 ... wczorajszy występ pana Połomskiego był tragiczny, a w założenie - tak myślę - miał obudzić babcie, na widowni i przed telewizorami. A co bylo takiego tragicznego u mojego ulubieńca? Widziałam go i slyszalam 10 lat temu w Ciechocinku i aż mi serce skoczyło, bo faktycznie to widziałam go in natura po raz pierwszy w życiu ... Odpowiedz Link
waga_1949 Re: Sopot TOPtrendy 2013 08.06.13, 17:34 Big Cyc lubię bardzo. Ale jako,że nie oglądam tv, jestem do tyłu z programem.Ktoś na forum wymienił Kamila Bednarka. Słyszałam go kiedyś w radiu i jakoś mnie nie zachwycił. Ale nie wielu wykonawców obecnych teraz na rynku porywa mnie swoją twórczością. Odpowiedz Link
super.222 Re: Sopot TOPtrendy 2013 08.06.13, 17:53 (...) Big Cyc lubię bardzo (...) - napisała Waga. No to dużo straciłaś, bo miałaś okazje zobaczyć zespół w jego pełnej krasie. Występem jubileuszowym wypełniona była cześć pierwsza koncertu, a ja - chociaż nie przepadam za nimi - obejrzałam ze sporym zainteresowaniem. Działo się ... oj działo się ... To był świetny występ ! .... Odpowiedz Link
anka125 Re: Sopot TOPtrendy 2013 08.06.13, 18:00 Niestety,to nie było to na co się nastawiłam. W połowie przełączyłam na inny kanał. Jeśli i dziś ma to wyglądać podobnie - od razu poszukam pilotem czegoś interesującego. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Sopot TOPtrendy 2013 08.06.13, 19:10 Ja niestety nie mogę oglądać bo maż ma żużel, nie odpuści za nic. Pozostaje mi net i książka Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Sopot TOPtrendy 2013 08.06.13, 21:00 Powiem w sadzie.... - bo on mecze ogląda a ja bym chciała te g-no co w TV nadają To hańba żeby nie było co oglądać, same powtórki nadają. Odpowiedz Link
super.222 Re: Sopot TOPtrendy 2013 09.06.13, 09:39 3. dzień Festiwalu to X jubileuszowa Noc Kabaretowa. Prowadzi Artur Andrus. Wykonawcy, to prawie wszyscy kabareciarze. Trwać będzie od godziny 20-tej do 0,40 po północy (z przerwami na reklamy ...) Jeżeli mąż lubi także mecze piłki nożnej, to żona ma przechlapane. W telewizyjnej jedynce jakiś mecz, w którym nie grają *nasi*. Pewnie zaś jakieś eliminacje ... Żeby w niedzielny wieczór meczami nas zabawiać??? Masz rację śliczny krzaczku - to jest hańba. Odpowiedz Link