Dodaj do ulubionych

chcę kupić garnki

14.08.13, 15:35
pomóżcie jakiej firmy są najlepsze, ostatnio kupiłam i musiałam oddać z powrotem ponieważ w środku na dnie zmienił się kolor.
Obserwuj wątek
    • vasilip Re: chcę kupić garnki 15.08.13, 08:42
      Podałaś mało danych! Jaka kuchenka? Gazowa, ceramiczna itd.
      • gklej Re: chcę kupić garnki 16.08.13, 10:12
        mam kuchnię gazową
        • baska123 Re: chcę kupić garnki 16.08.13, 10:30
          gklej. Przyznaj się, przypaliłaś garnek o zamiast umyć to zwróciłaś.
          Na kuchni gazowej nie używa się garnków nowej generacji.
          Sprzedawca doradzi Tobie najlepiej.
          • super.222 Re: chcę kupić garnki 16.08.13, 12:00
            Kupuję tylko z Olkusza. Patelnie także.
            Do duszenia podkładam krążek metalowy
            i się nie przypala.
            Jak wszystko na tym świecie, z czasem
            się zaciemniają ... to wyrzucam taki i kupuję
            następny.http://emots.yetihehe.com/1/zakupy.gif- buźka na zakupach
            • super.222 Re: chcę kupić garnki 19.08.13, 17:55
              torun.gazeta.pl/torun/1,48723,14456192,Poszla_na_kabaret__wyszla_z_dlugiem_za_garnki__Zartow.html#Cuk
              No dobrze ...nie odpowiadają Ci garnki z Olkusza.
              Pragniesz czegoś wyjątkowego, no to poszukaj oferty jaką opisano wyżej.
              Kobieta przecież dostała w prezencie:
              - dwie wełniane poduszki
              - kołdrę
              - odkurzacz
              - dwie łopatki kuchenne.
              Ale garnki kupiła i widziała występ czołowego kabareciarza.
              Zapamięta ten występ co najmniej przez 3 lata, dopóki nie spłaci rat.
              .
              .
              • super.222 Re: chcę kupić garnki 23.08.13, 18:33
                wyborcza.pl/1,75248,14480975,Firma_od_garnkow__Czytelniczka_nie_musi_placic_3_2.html

-----
                Jak ja się cieszę i nie z powodu, że nie musi płacić za garnki,
                ale, że na stare lata zmądrzała. Już nigdy nie pójdę na żadne pokazy
                - deklaruje. A jak myślicie? oddała inne prezenty, które dostała za darmo?

Cieszę sie również i z tego powodu, że mogę sobie tutaj zadawać pytania
                i na nie odpowiadać. Życie jest piękne ... wiem. Byłam na spacerze. big_grin
                • baska123 Re: chcę kupić garnki 23.11.13, 19:36
                  O nalocie na cwaniaków od rondli.
                  www.fakt.pl/garnki-za-kilkanascie-tysiecy-zl-w-rzeczywistosci-kosztuja-niewiele,artykuly,430320,1.html
            • oregano1 Re: chcę kupić garnki 19.08.13, 19:03
              Tylko nie Olkusz-a dlaczego,(moje stare olkuszowskie-wymagały wymiany,przed dwoma laty,nabyłam,b.efektowny i wcale nie tani komplet garnków"papaver rhoeas") i co sie okazało?-po ugotowaniu ziemniaków-tylko- wnętrze zabarwiło się na stałe na kolorek niezbyt ładny,po próbie reklamacji w sklepie-P.sprzedająca zbyła mnie stwierdzeniem,że w takich garnkach nie gotuje się ziemniaków,jak zapytałam -co się w nich gotuje,P.odp.,że fabryka jest zamknięta i już nie przyjmują reklamacji.Kasa wywalona w błoto,marka,do której miałam zaufanie-przepadła.Niestety nadal używam tych garnków ,bo prawde powiedziawszy ,szkoda mi kasy na nowe,ale wygladają(wnętrze)jak zabytkowe i niemyte-szok!!.Odradzam,żeby się nie naciąć jak ja.
    • kol.3 Re: chcę kupić garnki 24.11.13, 14:01
      Kupuję garnki stalowe z grubym dnem. Przeciętna cena garnka 2-3 litrowego z pokrywką 50 zł. Mam także 6 litrowy za 90 zł. Kupuję w osiedlowych supermarketach. Bardzo trudno w nich cokolwiek spalić. Ostatni garnek jest z firmy Galicja (coraz bardziej mi się ta firma podoba), dwa poprzednie chyba niemieckie.
      • mobic Re: chcę kupić garnki 26.11.13, 21:01
        Kobitki mnie posłuchajcie. Każdy garnek metalowy będzie ładnie wyglądał w środku jak go zmywakiem metalowym umyjecie dodając dwie krople Ludwika a jak bardzo jest zabrudzony to dodając Ajaxu. Ja tak robię i wiem, że po moim gotowaniu garnki są czyste takie jak być powinni.
        • gklej Re: chcę kupić garnki 21.12.13, 18:15
          kupiłam garnki z firmy Hoffman. niedrogie za 160zł komplet, zobaczę jak będą się sprawować,
          niedrogie zawsze mogę nowe sobie kupić.
          • 7zatroskana Re: chcę kupić garnki 16.11.16, 22:37
            A nie lepiej od razu dobrze zainwestować i mieć pewnośc że garnki beda nam służyły latami? Ja już sie sparzyłam na takich kupowanych w osiedlowych sklepach i wiecej nie dam sie nabrać. Mam takie ze stali nierdzewnej, które i nie przypalaja sie, nie zmieniaja smaku i zapachu potrawy.
            • baska123 Re: chcesz kupić garnki-to se kup. 17.11.16, 12:11
              Dopóki projektanci-architekci nie wpadną na pomysł by w ramach oszczędności mieszkania nie miały kuchni, to garnki takie czy inne potrzebne będą.
              • iryska2604 Re: chcesz kupić garnki-to se kup. 17.11.16, 20:47
                No i w czym problem? Taki wybór teraz...
    • madopar50 Re: chcę kupić garnki 24.01.17, 11:05
      Zelmer ok 500 zł komplet. Nadają się do wszystkich kuchenek, są nie do zdarcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka