gklej 14.08.13, 15:35 pomóżcie jakiej firmy są najlepsze, ostatnio kupiłam i musiałam oddać z powrotem ponieważ w środku na dnie zmienił się kolor. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vasilip Re: chcę kupić garnki 15.08.13, 08:42 Podałaś mało danych! Jaka kuchenka? Gazowa, ceramiczna itd. Odpowiedz Link
baska123 Re: chcę kupić garnki 16.08.13, 10:30 gklej. Przyznaj się, przypaliłaś garnek o zamiast umyć to zwróciłaś. Na kuchni gazowej nie używa się garnków nowej generacji. Sprzedawca doradzi Tobie najlepiej. Odpowiedz Link
super.222 Re: chcę kupić garnki 16.08.13, 12:00 Kupuję tylko z Olkusza. Patelnie także. Do duszenia podkładam krążek metalowy i się nie przypala. Jak wszystko na tym świecie, z czasem się zaciemniają ... to wyrzucam taki i kupuję następny.- buźka na zakupach Odpowiedz Link
super.222 Re: chcę kupić garnki 19.08.13, 17:55 torun.gazeta.pl/torun/1,48723,14456192,Poszla_na_kabaret__wyszla_z_dlugiem_za_garnki__Zartow.html#Cuk No dobrze ...nie odpowiadają Ci garnki z Olkusza. Pragniesz czegoś wyjątkowego, no to poszukaj oferty jaką opisano wyżej. Kobieta przecież dostała w prezencie: - dwie wełniane poduszki - kołdrę - odkurzacz - dwie łopatki kuchenne. Ale garnki kupiła i widziała występ czołowego kabareciarza. Zapamięta ten występ co najmniej przez 3 lata, dopóki nie spłaci rat. . . Odpowiedz Link
super.222 Re: chcę kupić garnki 23.08.13, 18:33 wyborcza.pl/1,75248,14480975,Firma_od_garnkow__Czytelniczka_nie_musi_placic_3_2.html ----- Jak ja się cieszę i nie z powodu, że nie musi płacić za garnki, ale, że na stare lata zmądrzała. Już nigdy nie pójdę na żadne pokazy - deklaruje. A jak myślicie? oddała inne prezenty, które dostała za darmo? Cieszę sie również i z tego powodu, że mogę sobie tutaj zadawać pytania i na nie odpowiadać. Życie jest piękne ... wiem. Byłam na spacerze. Odpowiedz Link
baska123 Re: chcę kupić garnki 23.11.13, 19:36 O nalocie na cwaniaków od rondli. www.fakt.pl/garnki-za-kilkanascie-tysiecy-zl-w-rzeczywistosci-kosztuja-niewiele,artykuly,430320,1.html Odpowiedz Link
oregano1 Re: chcę kupić garnki 19.08.13, 19:03 Tylko nie Olkusz-a dlaczego,(moje stare olkuszowskie-wymagały wymiany,przed dwoma laty,nabyłam,b.efektowny i wcale nie tani komplet garnków"papaver rhoeas") i co sie okazało?-po ugotowaniu ziemniaków-tylko- wnętrze zabarwiło się na stałe na kolorek niezbyt ładny,po próbie reklamacji w sklepie-P.sprzedająca zbyła mnie stwierdzeniem,że w takich garnkach nie gotuje się ziemniaków,jak zapytałam -co się w nich gotuje,P.odp.,że fabryka jest zamknięta i już nie przyjmują reklamacji.Kasa wywalona w błoto,marka,do której miałam zaufanie-przepadła.Niestety nadal używam tych garnków ,bo prawde powiedziawszy ,szkoda mi kasy na nowe,ale wygladają(wnętrze)jak zabytkowe i niemyte-szok!!.Odradzam,żeby się nie naciąć jak ja. Odpowiedz Link
kol.3 Re: chcę kupić garnki 24.11.13, 14:01 Kupuję garnki stalowe z grubym dnem. Przeciętna cena garnka 2-3 litrowego z pokrywką 50 zł. Mam także 6 litrowy za 90 zł. Kupuję w osiedlowych supermarketach. Bardzo trudno w nich cokolwiek spalić. Ostatni garnek jest z firmy Galicja (coraz bardziej mi się ta firma podoba), dwa poprzednie chyba niemieckie. Odpowiedz Link
mobic Re: chcę kupić garnki 26.11.13, 21:01 Kobitki mnie posłuchajcie. Każdy garnek metalowy będzie ładnie wyglądał w środku jak go zmywakiem metalowym umyjecie dodając dwie krople Ludwika a jak bardzo jest zabrudzony to dodając Ajaxu. Ja tak robię i wiem, że po moim gotowaniu garnki są czyste takie jak być powinni. Odpowiedz Link
gklej Re: chcę kupić garnki 21.12.13, 18:15 kupiłam garnki z firmy Hoffman. niedrogie za 160zł komplet, zobaczę jak będą się sprawować, niedrogie zawsze mogę nowe sobie kupić. Odpowiedz Link
7zatroskana Re: chcę kupić garnki 16.11.16, 22:37 A nie lepiej od razu dobrze zainwestować i mieć pewnośc że garnki beda nam służyły latami? Ja już sie sparzyłam na takich kupowanych w osiedlowych sklepach i wiecej nie dam sie nabrać. Mam takie ze stali nierdzewnej, które i nie przypalaja sie, nie zmieniaja smaku i zapachu potrawy. Odpowiedz Link
baska123 Re: chcesz kupić garnki-to se kup. 17.11.16, 12:11 Dopóki projektanci-architekci nie wpadną na pomysł by w ramach oszczędności mieszkania nie miały kuchni, to garnki takie czy inne potrzebne będą. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: chcesz kupić garnki-to se kup. 17.11.16, 20:47 No i w czym problem? Taki wybór teraz... Odpowiedz Link
madopar50 Re: chcę kupić garnki 24.01.17, 11:05 Zelmer ok 500 zł komplet. Nadają się do wszystkich kuchenek, są nie do zdarcia. Odpowiedz Link