maria88 18.05.25, 12:44 załozyciel nie dba o to by je wykasować a gazeta tez nic w tym kierunku nie robi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
engine8t Re: spamy na forum 18.05.25, 19:46 No chyba ze bylo cos nie pozytywnego na zydow to znika w 15 minut. Odpowiedz Link
krakkrakusek1au Re: spamy na forum 06.06.25, 01:20 engine8t napisał: > No chyba ze bylo cos nie pozytywnego na zydow to znika w 15 minut. -Masz rację. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
marii51 Re: spamy na forum 06.06.25, 15:11 zablokowałam wczoraj jak tylko zobaczyłam to trrollowski spam paręlat wsyecz na forach pojawił się spam ze zastalismy forum z 500 tys postów,, to dopiero walka była ale mój moderator tak szybko zauważył,, zę wycofywał pozbywał się,,, gdzies tam daleko mam je nadal,,, ale zablokowany nie wróci chyba ze pod innum nickiem towracają ,, probuja zamęcic na forach nie dalam rady do konca skreslic usunąć .. Odpowiedz Link
pia.ed Spamy na forum... 06.06.25, 17:07 krakkrakusek1au napisał: ... rację. Pozdrawiam. Ciesze sie, ze dales znak zycia... Po oburzajcym wpisie pewnej osoby z tego forum, ktora dopadla Cie nawet na innym forum, calkowicie zniknales i obawialam sie, ze juz wiecej nie pojawisz... Witam i pozdrawiam! Pia Odpowiedz Link
pia.ed Re: Spamy na forum... 29.06.25, 16:13 Spamy na forum Baska juz zlikwidowala, wiec dlaczego taka tu cisza? Odpowiedz Link