Dodaj do ulubionych

Moda na diety

11.11.06, 22:23
Od jakiegoś czasu wszyscy się odchudzamy.Jedni trwale inni okresami,
Niektórym już zaczyna się nudzic dieta sałatkowa.Czy to tylko moda?

kobieta.wp.pl/kat,26297,wid,8582626,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • lata_morgana Re: Moda na diety 11.11.06, 22:36
      Oj kobity jak wam się nie znudzi ciągle o dietach, dajcie pożyć w naszym wieku
      odpuśćmy sobie, po co się strsować?.
      • ira.mak Re: Moda na diety 12.11.06, 00:09
        Pewnie ze moda-na tym tez mozna zarobic,a ludzie jak to ludzie,wszystko im mozna
        wmowic.A wystarczy poprostu stosowac dietę żpp-i pare kilo spadnie.Kiedys dalam
        się nabrac na tabletki -przysłali mi jakies świństwo,mialam schudnąć 10 kg[było
        10 tabletek]Nawet 10dag nie schudlam.A ostatnio mój szwagier sobie podobne
        zamówił,usmiałam się bo akurat je dostał jak tam u nich byłam.Pełen nadziei
        przystapił do kuracji-dzis dzwoniłam żeby zapytac o efekty-wiadome a na dodatek
        dostał jakieś uczulenie.Naiwnosc ludzka nie zna granic.
        • 52ania Re: Moda na diety 12.11.06, 17:12
          W zyciu musi się coś dziac. Dieta to inny styl życia, to "kop" do działania.Od
          czasu do czasu trzeba sie otrząsnac, przeciez nie mozna spoczac na laurach.Nie
          chodzi o jakies drakońskie diety, ale nowości można wypróbowac.Specyfiki to już
          inna para kaloszy.Nigdy nie wierzylam i nie wierzę w specjalne preparaty.To
          jest odchudzanie kieszeni.
          • grenka1 Re: Moda na diety 12.11.06, 17:24
            Ale odchudzanie,
            bo jeżeli wydasz za dużo na preparaty
            to później nie starczy Ci forsy do wypłaty.
    • pallas10 Re: Moda na diety 24.11.06, 02:43
      Zgadzam się z Anią dieta to inny styl zycia.Ja ograniczam do minimum tłusze
      zwierzece a kiedys jadlam chleb ze smalcem bo jest pyszny,nie jem miesa i
      wedlin bo nie mam zaufania do tego co sklepy oferuja .Wtym wieku nie wolno się
      odchudzać tylko mniej jeść tluszczu i słodyczy
      • jaga_22 Re: Moda na diety 24.11.06, 09:55
        Zjadam dziennie plasterek szynki lub polędwicy i na obiad coś z mięsa.
        Był taki czas ,że potrafiłam całkowicie wyeliminować mięso przez parę m-cy.
        i nie miałam ochoty.Wpadłam przez święta.Wszystkiego popróbowałam i pomału
        wróciłam do poprzedniego odżywiania.
        • jaga_22 Re: Moda na diety 06.12.06, 09:39
          Nigdy się nie oczyszczałam i nie mam zamiaru.Ludzie zawsze coś sobie wynajdą
          jakiś eliksir zdrowia,lub dietę niezawodną.

zdrowie.onet.pl/2658,1376567,,,,diety_oczyszczajace_czysty_mit,dartykuly.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka