jaga_22 11.11.06, 22:23 Od jakiegoś czasu wszyscy się odchudzamy.Jedni trwale inni okresami, Niektórym już zaczyna się nudzic dieta sałatkowa.Czy to tylko moda? kobieta.wp.pl/kat,26297,wid,8582626,wiadomosc.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lata_morgana Re: Moda na diety 11.11.06, 22:36 Oj kobity jak wam się nie znudzi ciągle o dietach, dajcie pożyć w naszym wieku odpuśćmy sobie, po co się strsować?. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Moda na diety 12.11.06, 00:09 Pewnie ze moda-na tym tez mozna zarobic,a ludzie jak to ludzie,wszystko im mozna wmowic.A wystarczy poprostu stosowac dietę żpp-i pare kilo spadnie.Kiedys dalam się nabrac na tabletki -przysłali mi jakies świństwo,mialam schudnąć 10 kg[było 10 tabletek]Nawet 10dag nie schudlam.A ostatnio mój szwagier sobie podobne zamówił,usmiałam się bo akurat je dostał jak tam u nich byłam.Pełen nadziei przystapił do kuracji-dzis dzwoniłam żeby zapytac o efekty-wiadome a na dodatek dostał jakieś uczulenie.Naiwnosc ludzka nie zna granic. Odpowiedz Link
52ania Re: Moda na diety 12.11.06, 17:12 W zyciu musi się coś dziac. Dieta to inny styl życia, to "kop" do działania.Od czasu do czasu trzeba sie otrząsnac, przeciez nie mozna spoczac na laurach.Nie chodzi o jakies drakońskie diety, ale nowości można wypróbowac.Specyfiki to już inna para kaloszy.Nigdy nie wierzylam i nie wierzę w specjalne preparaty.To jest odchudzanie kieszeni. Odpowiedz Link
grenka1 Re: Moda na diety 12.11.06, 17:24 Ale odchudzanie, bo jeżeli wydasz za dużo na preparaty to później nie starczy Ci forsy do wypłaty. Odpowiedz Link
pallas10 Re: Moda na diety 24.11.06, 02:43 Zgadzam się z Anią dieta to inny styl zycia.Ja ograniczam do minimum tłusze zwierzece a kiedys jadlam chleb ze smalcem bo jest pyszny,nie jem miesa i wedlin bo nie mam zaufania do tego co sklepy oferuja .Wtym wieku nie wolno się odchudzać tylko mniej jeść tluszczu i słodyczy Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Moda na diety 24.11.06, 09:55 Zjadam dziennie plasterek szynki lub polędwicy i na obiad coś z mięsa. Był taki czas ,że potrafiłam całkowicie wyeliminować mięso przez parę m-cy. i nie miałam ochoty.Wpadłam przez święta.Wszystkiego popróbowałam i pomału wróciłam do poprzedniego odżywiania. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Moda na diety 06.12.06, 09:39 Nigdy się nie oczyszczałam i nie mam zamiaru.Ludzie zawsze coś sobie wynajdą jakiś eliksir zdrowia,lub dietę niezawodną. zdrowie.onet.pl/2658,1376567,,,,diety_oczyszczajace_czysty_mit,dartykuly.html Odpowiedz Link