grenka1 04.04.07, 12:47 Samoobrony www.gazetawyborcza.pl/1,75248,4036881.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa553 Re: "Forum psychologiczne" 04.04.07, 13:50 o rany, to juz nie dno, to ponizej dna.... Odpowiedz Link
bozenamroczek1 Re: "Forum psychologiczne" 04.04.07, 18:27 Nie podoba mi się ten artykuł. Odpowiedz Link
grenka1 Re: "Forum psychologiczne" 04.04.07, 18:57 Ale doskonale wyraża poglądy jakie panują na naszej wsi. Mam sąsiadów, którzy sprowadzili się ze wsi. Niestety ona w domu nie ma nic do powiedzenia, o wszystkim decyduje mąż, nawet o tym co ma na siebie założyć. Odpowiedz Link
52ania Re: "Forum psychologiczne" 04.04.07, 20:14 Oj, jak ja bym chciała zeby maz powiedzial w co mam sie ubrac.Zazwyczaj otwieram, szafe i mówię: do tego brakuje mi odpowiedniego żakietu, w tym wygladam za grubo, w tym nie wypada, pozostaje mała czarna(przepraszam duża czarna). Odpowiedz Link
52ania Re: "Forum psychologiczne" 04.04.07, 20:30 Zapomniałam napisac, że nie wiedzialam o istnieniu takiego czasopisma.Za seks mozna wszystko załatwic u takich rozpasanych buhajów.Ciekawa jestem, czy oni wiedza czyje dzieci wychowują.Natura, to natura. Odpowiedz Link
skolnyk Re: "Forum psychologiczne" 30.08.22, 13:29 Witam, pomyślałem, że ten temat może okazać się interesujący. Otóż po tym całym COVIDZIE miałem niezłego doła. Znajomy polecił mi poradnię przy Szpitalu Zakonu Bonifratrów w Łodzi, gdzie w ramach BEZPŁATNEGO, 6-cio godzinnego cyklu, otrzymałem pomoc świetnego psychologa. Zachęcam do skorzystania wszystkich tych, którzy nie mogą sobie poradzić po covidzie. Więcej szczegółów znajduje się na stronie szpitala: www.bonifratrzy.lodz.pl Odpowiedz Link
marii51 Re: "Forum psychologiczne" 08.09.22, 14:44 Jestem już miął w kwietniu eok po coidzie ale idzie już w coraz lepszy stan moj organizm wraz z rozumkiem wpadały mi wyrazy zupelnie nie pasującedo tresci jaką chciałam wypowiedzieć, przerwy w spaniu nocne albo długotrwające dniami np doszło podczas upałów niedotlenianie mozgu -- bol w szyjnych żyłch NAPRZEMIENNIE --JEEN DZIEŃ LEWE ŻYŁY SZYJNE ZA KILKA DNI PRAW JAK ZWYKLA MYSLALAM,ŻE MNEI ZAWIAŁO LUB PRZECIG ZAŁAPAŁAM np// i dusznosci w zchlodzonym wiatraczkiem domu i mało jesazce nogi w stawach zgrubiały mocno a w wyżej opuchnięcie mocne psychologie .. mam zawodowo sama opanowaną wiec jednak inne covid i sprawił utrudnienia i najpierw scisk wnetrza głowy jakby mozg w jakiejsc kolczastej sieci.. Odpowiedz Link
jennyxee123 Re: "Forum psychologiczne" 16.09.22, 05:09 Eco-friendly and conscious fashion is the new way forward. For BIRKENSTOCK, these were the ethos on which the brand was built. Durable and sustainably produced materials, classic designs, and people friendly practices are what make us a sustainable footwear brand. Birkenstock outlet sale Odpowiedz Link