grenka1 05.05.08, 17:02 Tajemnica obniżek cenowych w MEDIA MARKT. www.hotmoney.pl/artykul/2095/1/handel-media-markt-oszukuje-na-promocjach.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
52ania Re: Media Markt nie dla idiotów 05.05.08, 17:31 Niestety nie ma nic za darmo.Niby obniżka,a to wcale nie jest obniżka.To tak jak z tymi ciuchami w ekskluzywnych sklepach,najpierw ceny z sufitu,a potem stopniowo przeceniają.Ciekawa jestem, jak zareaguje dyrekcja po artykule.Dobrze by było żeby napisali co dalej. Odpowiedz Link
purpurowa_zorza Re: Media Markt nie dla idiotów 05.05.08, 23:28 Reklama dzwigna handlu jest - ten slogan już istniał czasach PRL-u I każdy normalnie rozumujacy człowiek powinien wiedzieć że nie tylko Media tak robią ale wszystkie markety,super- hiper markety też Wciąż liczą na naiwność ludzką i od wielu lat wciąż są tacy co na promocje róznego rodzaju dają się nabrać Odpowiedz Link
dede43 Re: Media Markt nie dla idiotów 06.05.08, 11:45 Chciałam sobie kiedys kupić płaszczo-kurtkę na przecenie, kosztowała przed obnizka 349 zł, a ja cierpliwie oczekiwałam spadku. Po pierwszej przecenie okrycie kosztowało 399 zł, po drugiej 349, po trzecie 299. I tak sprawdziłam kilka ciuchów i butów. W 80% po pierwszej obniżce cena była wyższa niż przed..... Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Media Markt nie dla idiotów 06.05.08, 23:23 Nie podniecają mnie promocje.Mój mąż był kiedyś taki naiwny ale go oduczyłam.Przeciez to normalne ze kto handluje-nie moze tracic i w tej branzy filantropów raczej nie ma. Odpowiedz Link