Dodaj do ulubionych

SNIEG NA OSIEDLU!!!!

05.12.10, 20:36
CZY MI SIĘ ZDAJE CZY FIRMA SPRZĄTAJACA OLAŁA SPRZĄTANIE ZE ŚNIEGU NASZE OSIEDLE!!!
SÓL JEST TYLKO CHECI ZABRAKŁO A ALEJKAMI MIEDZY BLOKAMI NIE DA SIE JEŻDZIC!!!!
A PŁACIC TRZEBA!!!!!!
Obserwuj wątek
    • 26dawid Re: SNIEG NA OSIEDLU!!!! 06.12.10, 17:55
      nawet panu traktorem nie chce sie przejechac po drogach i przyzwoicie odśnieżyć , w tamtym roku więcej było śniegu i jakoś ogarneli osiedle elegancko, ale cóż może mają to głęboko w du...
      • wrednyfrankie Re: SNIEG NA OSIEDLU!!!! 06.12.10, 22:09
        A może zalegamy im z opłatami. Mam pomysł. Podnieśmy czynsz!!! Z 500PLN za 50m2 na powiedzmy 1500PLN myślicie że to wystarczy?
        Fajne są te zaśnieżone drogi, podriftować można. Panu w granatowym SUBARU na pewno się podoba. Tym razem darowałem. Kłopot w tym, że jeśli znowu usłyszę ryk BOKSERA za plecami i będę musiał choć przyśpieszyć kroku, żeby mnie nie przejechał, to pogadamy... po boksersku.
        • 26dawid Re: SNIEG NA OSIEDLU!!!! 07.12.10, 19:20
          dajmy im co miesiąc po 2tys , i sami złapmy sie za łopaty i heja na śnieg
          • wojtek43only Re: SNIEG NA OSIEDLU!!!! 07.12.10, 21:07
            miski przestań cie pieprzyć dwa po dwa trzy po trzy drogi odśnieżone nawierzchnia czarna popatrzcie co się dzieje w całej Polsce i Europie i się zastawiam czy niektórym sie nie popierdzieliło w główkach?? ubliżacie tym ludzie ciężko pracującym codziennie na osiedlu..
            • pogromca_debilizmu Re: SNIEG NA OSIEDLU!!!! 07.12.10, 21:42
              weź jeden z drugim łopate do ręki i popracujcie godzinę przy mrozie -12 st. Fizyka jest niezmienna - taki śnieg jest nietopliwy i ujechany autem (nawet subaru) jest trudny do zgarnięcia. Warszawa mając duży budżet nie była w stanie się odśnieżyć a wy co? w apartamentach mieszkacie? Stawiają niektórzy tak auta że przejechac się nie da a co dopiero odsnieżać.
              Ja na letnich gumach dopiero co wjechałem na osiedle (wróciłem dopiero do Polski a jak wjeżdżałem zimy jeszcze nie było) i jest ok. Na Ursynowie na ulicach osiedlowych się jeździć nie da a tu owszem. Może burżuje chciały by żeby śnieg z 1,5 ha sprzatnąć w jeden dzień ale myślący człowiek puknie się w mózgownicę zanim zacznie takie brednie jak niektórzy tu pisać.
              • wojtek43only Re: SNIEG NA OSIEDLU!!!! 07.12.10, 22:26
                dokładnie dopierdzieliło tak że ludzie nie mieli czasu odsapnąć a oni chcą mieć jak w lato..trzeba było sobie paniska postawić domek na prywatnym terenie i tam sobie wymagać.. a nie kredyty do spłacenia cisną i mieszkanie w kołchozie osiedlowym..
                • pogromca_debilizmu Re: SNIEG NA OSIEDLU!!!! 07.12.10, 23:22
                  już Cie lubię Chłopaku....
                  Jest zima i musi być zimno.. i śnieg też musi być... na święta... pokolenie neostrady co w adidaskach chciałoby przelatać cały rok. kiedyś było 50 cm śniegu od poczatku grudnia do połowy marca i mróz trzymał po -15 i wszyscy uważali za normalne a teraz? ech to młode popaprane pokolenie.
              • donpedr Re: SNIEG NA OSIEDLU!!!! 08.12.10, 07:39
                pogromca_debilizmu napisał:
                (...)
                > Ja na letnich gumach dopiero co wjechałem na osiedle (wróciłem dopiero do Polsk
                > i a jak wjeżdżałem zimy jeszcze nie było) i jest ok. Na Ursynowie na ulicach os
                (...)

No to miałeś farta, sąsiedzie, bo dopiero wczoraj to wszystko odśnieżyli. Przez poprzednie dni faktycznie nie wyglądało to za różowo i raczej byś tak bezproblemowo na osiedle nie wjechał.

Pozdrawiam,
                Krzysztof
        • wrednyfrankie Re: SNIEG NA OSIEDLU!!!! 10.12.10, 21:18
          A jednak odśnieżyli.....Czyli nie zalegamy smile
          • jaffa01 Re: SNIEG NA OSIEDLU!!!! 11.12.10, 19:23
            Płace wiec wymagam!!!
    • anetasadowa Re: SNIEG NA OSIEDLU!!!! 11.12.10, 20:05
      Zamiast jeden z drugim gadać za łopatę i do roboty.......)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka