wilczyca1951 15.12.08, 21:16 Jakie jest Wasze zdanie na temat tej metody samoleczenia.Czytałam sporo na ten temat oraz na forum Zdrowie gdzie jest taki wątek.Mam mieszane uczucia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga-kosa Re: BSM 15.12.08, 21:33 ja nie mam .Wczoraj złapałam katar /chyba na zakupach jako gratis/ przyłożyłam pozycję VI i wieczorem , było na gęsto w nosie a dziś już prawie dobrze .Przy kłopotach ze sprawami reumatycznymi /jeśli nie mam mikstury z gęsiego smalcu / nogi pozycja III ręce II.Zmęczone oczy VIII. przezieęienie , temperatura VI.Przede wszystkim mam to za moche jak mówią w Wielkopolsce.aga PS. interesowałaś się mudrami palców Odpowiedz Link
jaga_22 Re: BSM 15.12.08, 22:11 Jakąś tam mam książkę o BSM z Zośką na okładce.Jak wy macie dobrze, wszystko wam pomaga. Odpowiedz Link
52ania Re: Aga... 16.12.08, 09:54 Co to są te mudry palców? Zaciekawiło mnie to,bo bardzo bolą mnie kosteczki palców u rąk.Poradź, co robić.Jak sobie pomóc domowym sposobem. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Aga... 16.12.08, 10:10 Masz tu Aniu o mudrach. www.vismaya-maitreya.pl/naturalne_leczenie_mudry2.html Odpowiedz Link
polnaro Re: Aga... 16.12.08, 10:56 Koniecznie trzeba te wszystkie mudry, BSM i co jeszcze macie o samoleczeniu, zebrać w jeden wątek żeby po świętach móc łatwo odszukać, bo teraz mało czasu, a rozproszone w różnych wątkach linki wsiąkną na amen. Ago proszę. Jak nie Ty to kto? Odpowiedz Link
wilczyca1951 Re: Aga... 16.12.08, 12:12 To razem z Twoim linkiem będzie stanowić całość. www.vismaya-maitreya.pl/ Odpowiedz Link
aga-kosa Dzieci muszą uświadomić 16.12.08, 12:31 mnie jak się zbiera takie ciekawostki. Normalnie to mam szafkę z "mądrymi " książkami, notatkami i sięgam .A tu nauczyłam się pisać i czytać .Zauważyłyście ,że jeśli podaję wiadomość gdzieś przeczytaną to w formie opisowej.aga Odpowiedz Link
aga-kosa Re mudry 16.12.08, 12:38 człowiek powinien znać koniecznie mudrę ratująca życie i mudrę krowy - pko bólowi. Ta pierwsza powoduje ułożenie palców tak ,ze złożone ręce tworzą kształt serca i pomaga w sytuacjach stresowych , niespodziewany skok lub spadek ciśnienia , konieczność zażycia leku / np w podróży i nie mamy przy sobie/ itp zgodnie z opisem . Mudrę krowy stosowała córa po operacji w szpitalu. skuteczna przy nerwobólach ....aga Odpowiedz Link
babelfish Re: Re mudry 17.12.08, 18:56 A mozesz te krowe uleczajaca zaprezentowac? Bardzo prosze.Chodzi o meskie nerwobole. Odpowiedz Link