Dodaj do ulubionych

Bsm potrzebna rada

22.11.13, 15:17
Witam. Choruję na silną nerwicę i depresję oraz związane z tym niestrawosc , zgaga , wzdęcia . Stosuję metodę Bsm od ponad roku z marnym skutkiem . Działanie bsm odczuwam bardzo rzadko i co dziwne np. po wypiciu alkoholu i zjedzeniu tabletek . Przykład ; Parę dni temu około godz. 20.00 wypiłem trzy drinki i zjadłem ranigast . Około pierwszej w nocy po przyłozeniu ręki w poz. 1 odczułem bardzo silne działanie . Zmieniając na poz. 2 i 5 również pozytywne działanie . Niestety przez nastepne dni stosowania bsm odczuc było zero . Pragnę zaznaczyc , że podczas stosowania bsm czasem zdarza mi się wziąc tabletkę lub wypic kawę . Niestety metoda nie działa nawet wtedy gdy przestrzegam zakazów a działa w wyjątkowych sytuacjach . Silniejsze odczucia mam wtedy gdy nic nie jem albo jem w minimalnych ilosciach ( np. łyżeczkę płatków lub innej papki ) . Dzieje się tak bardzo rzadko poniewaz z racji nerwicy często mam napady dzikiego głodu i jem bez opamietania . Proszę o pomoc . Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • marcepanpan71 Re: Bsm potrzebna rada 22.11.13, 15:28
      Pisałem w tej sprawie do Pana Lewandowskiego . Napisał , że mam przerwac metodę na jakiś czas a potem wznowic . Czasem kiedy nawet jem bardzo mało i stosuję się do ograniczen metoda również nie działa . Nic z tego nie rozumiem . Jesli ma ktos jakies doswiadczenia w leczeniu nerwicy to proszę o rady . Pozdrawiam
      • marcepanpan71 Re: Bsm potrzebna rada 14.01.14, 20:12
        Witam . Dziękuję za odpowiedz . Tak jak pisałem , stosuję pozycję 1 i 5 . Mam wszystko wymierzone i przykładam poprawnie . Dowodem jest to , że metoda działa ale bardzo rzadko . Dziwne jest to , że jesli działa to w kazdej pozycji ( czasem stosuję też poz. 2 i 6 ) a jak nie działa to w żadnej . Czyli odpada błędne ułozenie ręki
    • jemi1 Re: Bsm potrzebna rada 20.12.13, 18:23
      Witam odpowiem ci na twoje pytanie...przy stosowaniu pozycji 1 leczy sie choroby serca nie wolno pic kawy i alkoholu, wtedy ma złe działanie możesz sobie tylko pogorszyć...zle układasz ręce jak nie odczuwasz działania...kup sobie książkę i poczytaj albo w internecie wpisz tytuł samoleczenie i tam poczytaj...ja to stosuje od 3miesięcy i wyleczyłam bóle kręgosłupa,depresje,bóle głowy,które miałam dziennie,teraz lecze stwardnienie rozsiane...I odsuń wszystkie tabletki...ja piję kawę i odczekam 2 godziny...Głowa do góry wyleczysz się życzę ci wytrwałości...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka