cortyzol 27.12.08, 20:01 Pod artykułem są przeważnie męskie wypowiedzi a co wy sądzicie drogie forumowiczki? kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,96114,5890002,Seks__Kobieta_to_nie_lampka__pstryk_i_dziala.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilczyca1951 Re: Wysokie obcasy 28.12.08, 19:52 Przeczytałam cały artykuł.Mam dziwne uczucie niedosytu. Coś w tych wypowiedziach brakuje.Wydaje mi się ,że tej pierwszej szalonej miłości takiej jak gwałtowna wiosna ,która bucha niespodziewanie po ciężkiej zimie. Teraz ani to zima, ani to wiosna . Taka popieprzona miłość z poplątaniem. Na jedno za wcześnie, drugie już się właśnie kończy.Nawet jak przyjdzie lato i jest burza z piorunami to nie to, bo wiosny nie było.Jest tylko ciuch ,dysko, hawira i zostaje zdzira.Nie było przelotnych spojrzeń ,muśnięcia palcami,cichych westchnięć tylko wielka przestrzeń. Odpowiedz Link
super222 Re: Wysokie obcasy 28.12.08, 20:35 Szesnastko! winno być...Nie było...cichych westchnień, tylko wielka przestrzeń.* (tak się rymuje). Odarto i Ciebie ze złudzeń? Jaka szkoda, że nie odkrywam linków, bo nie wiem o czym mowa. Dzięki za zauważenie mnie na forum. Przejrzę jeszcze 60-tki, bo nie wiem o czym ja tak ostro? Odpowiedz Link