cortyzol 28.02.09, 09:25 Uważam ,że chyba jest coś nie tak jeśli chodzi o Jagę_22.Jestem krótko na tym forum, ale sprawa powinna być wyjaśniona bo będzie zaduch.Nie lubię jak śmierdzi .Trzeba przewietrzyć tym bardziej ,że wiosna idzie droga adminko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anoagata Re: Krzywda ? 28.02.09, 10:06 Też jestem krótko ,ale w ostatnich dniach zrobił sie jakiś przeciąg i czuje już dziś świeże powietrze, a gdzie jeszcze suchnie??????Pozdrowienia z Mazur. Odpowiedz Link
dede43 Re: Krzywda ? 28.02.09, 10:09 Cortyzol, Anno - wytłumaczcie o co chodzi, bo nie rozumiem. Jaga czymś zawiniła? Odpowiedz Link
anoagata Re: Krzywda ? 28.02.09, 10:30 Np właśnie ja się też pytam, bo nie wiem o co temu panu chodzi????? Odpowiedz Link
super222 Re: Krzywda ? 28.02.09, 10:35 "Ten pan" obudził się dzisiaj rano i stwierdził, że musi jeszcze coś na forum namieszać.To takie *cortyzolowe*, nie sądzę by warto było sobie głowę tym zaprzątać. Za oknem piękny dzień, w kalendarzu ostatnia kartka m-ca lutego. Cieszmy się tym dniem. )) )) Odpowiedz Link
anoagata Re: Krzywda ? 28.02.09, 10:42 To prawda dzień jest piękny,ale jeżeli chodzi o mnie to lubię sprawy wyjasnione do końca więc czekam .. o co temu panu chodzi???? Odpowiedz Link
anoagata Re: Krzywda ? 28.02.09, 10:45 Jeżeli super masz rację to on powinien zmienić nicka na np *Mieszadło* Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Krzywda ? 28.02.09, 10:53 Uważam,że niczym nie zawiniłam i dlatego odeszłam. Muszę podać do przeczytania,bo napadacie na Cortyzola. Nowe zapewne nie wiedzą co mogą trolle. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37412&w=89181311&wv.x=2&a=89353068 Odpowiedz Link
super222 Re: Krzywda ? 28.02.09, 11:40 jaga napisała: <Nowe zapewne nie wiedzą co mogą trolle.> ------------ Ty - jaguś - wiesz i to wystarczy. ------------ anoagatko - nie odchodź, zawsze można się czegoś naumieć. Pozdrawiam. )) Odpowiedz Link
anoagata Re: Krzywda ? 28.02.09, 11:46 Kochana naumiec to już sie naumiałami chodzi mi o to w razie draki aby ktos mi pomógł albo ja komuś tu uwazam o to chodzi a obszczekiwanie to mam to mam czasem na miejscu po co jeszcze na forum? Odpowiedz Link
ditai-lutek Re: Krzywda ? 28.02.09, 18:09 Anogatko, Ty się widzę byle głupstwami przejmujesz, jakiej draki Ty się boisz, że aż przyjdzie Ci o pomoc wołać. ja już nieraz oberwałam i też się chciałam wycofać. Sobie nie wyobrażasz co to jest Troll,tak potrafił dokuczyć, że spać spokojnie nie mogłam. Był nawet taki, który jednej z nas w ty roku śmieć wróżył. Naucz się tu być i wszystko będzie OK zobaczysz. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Krzywda ? 28.02.09, 18:37 Cortyzol a Tobie co - gorzej? Czemu sie czepiłes Jagi?Zupełnie nie rozumiem,wytłumacz chociaz.Anoagato a Ty sie tak nie przejmuj bo nie ma czym.Wiem co mówię -z doswiadczenia,bo mnie sie chyba najwiecej dostało i to w bardzo trudnym dla mnie momencie.Nie dałam się! Odpowiedz Link
cortyzol Re: Iryska 28.02.09, 18:58 Iryska wyskoczyłaś jak z ogryzka.Ja się czepiam Jagi. Coś Ci na oczy padło . Polecam krople Homeopatyczne. Czytaj cały watek. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Iryska 28.02.09, 19:19 Nie z ogryzka...Ona się nie będzie odszczekiwać,jest na to za spokojna a mnie przy okazji diabli biorą bo Jaga jest tu z nami prawie 3 lata,krzywdy ci zadnej nie zrobiła więc łaskawie objasnij o co ci chodzi.Poprostu się grzecznie pytam . Odpowiedz Link
anoagata Re: Iryska 28.02.09, 19:32 No właśnie ty i tu wczesniej chyba ditali bardzo dobrze piszecie ale właśnie po co ja mam tu sie denerwowac albo czytać jakieś przepowiednie *andrzejkowego* czy bzdety Cortyzola .Nerwy to mam w domu .tu chcę luzu i humoru i nawet byle czego ,byle dobrego zamiast obrażania wytykania i itp,pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Anoagato 28.02.09, 19:53 Poprostu klikaj tylko na te posty które cie interesują,naprawdę nie ma obowiązku czytać wszystkich postów od deski do deski.Nie czytam np.wszystkiego-bo czasu by nie starczyło.Dlatego w postach powinno być jasno okreslone czego dotyczy.Tego wymaga netykieta.Nie wystarczy napisac w tytule jak to sie zdarzało "Mozecie" bo nie wiadomo o co tu chodzi. Odpowiedz Link
baska123 Re: Iryska,anoagata, cortyzol... 28.02.09, 19:54 co się wyprawia? komu pomoc potrzebna? kto krzywdzi tutaj i kogo i w jakim celu czy sposobie? już jestem z apteczką pierwszej pomocy, sztuczne oddychanie? czemu nie? Odpowiedz Link
super222 Re: Iryska,anoagata, cortyzol... 28.02.09, 20:00 To może ja powiem: cortyzol koniecznie chce, by iryska przeczytała CAŁY WĄTEK, tylko nie napisał, który. Iryska jest przekonana, że cortyzol wyrządził krzywdę jej przyjaciółce. On zaś mówi na iryskę ciemna babo, co zupełnie nie przystoi. Czy nie lepiej żeby w końcu podał, o który wątek mu biega? Odpowiedz Link
cortyzol Re: Iryska 28.02.09, 19:50 Przecież pisałem Ci ciemna kobieto,żebyś przeczytała cały wątek.Jeden fragment Ci w kleję.I gdzie ja do cholery piszę ,że Ona mi zrobiła krzywdę.Co za ciemnota. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37412&w=92013859&a=92016683 Odpowiedz Link
super222 Re: Cortyzol 28.02.09, 20:09 A ja ja jajajjjjajj - Paaalooooooooma!!! Zostań. Dobranoc. Odpowiedz Link
baska123 Re: cortyzol 28.02.09, 20:02 opamiętaj się. napisałeś: "Przecież pisałem Ci ciemna kobieto,żebyś przeczytała cały wątek.Jeden fragment Ci w kleję.I gdzie ja do cholery piszę ,że Ona mi zrobiła krzywdę.Co za ciemnota." To jest dowód na Twoją "jasnotę" między nami kobietami. Jakim prawem sobie pozwalasz na takie oceny? Może prawem masywności? Odpowiedz Link
cortyzol Re: baska123 28.02.09, 20:31 Pojechałem może i za daleko. Ale i ja też nie jestem trzepakiem,żeby sobie dywany hrabinia Iryska na mnie trzepała.Prosiłem jak człowieka. Tak to wychodzi ,jak ktoś nie czyta całego wątku, tylko jak p. Kruk -coś tam,coś tam.Dobrymi chęciami piekło wybrukowano.Niech ochłonę. Dobranoc Wszystkim. Odpowiedz Link
anoagata Re: baska123 28.02.09, 22:17 A proszę ochłonąć,jak naj bardziej.CoŚ tam cos tam nie wiem oco chodzi pieklo wybrukowane...ale to nie tu,faktycznie chlopie sie pogubiłeś,ale życzę ci dobrej nocy. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Oj , pojechałes 28.02.09, 22:18 pojechałes.Hrabinia Iryska dywanów na tobie nie trzepie bo to nie w jej stylu.Przeciez ja cie w żaden sposób nie obraziłam -nie mam zwyczaju nikomu ublizac lub odzywac sie niewłasciwie.Gdybyś jaśniej sformułował post nie byłoby tego zamieszania-przeczytaj go jeszcze raz i z ręką na sercu powiedz czy nie mozna go odebrać jako atak.I gdybyś jasno odpowiedział na zadane pytanie o co tobie chodzi-nie byłoby tej dyskusji.Prawda? Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Oj , pojechałes 01.03.09, 19:35 Do czorta. o co ten spór? Wiosna za oknami, wrzućcie na luz. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link