wacka1 05.03.09, 20:43 Jestem wodnikiem.Znam inne wodniczki.Doskonale sie rozumiemy.Kto jest wodnikiem oprócz mnie i julinki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baska123 Re: Klub wodników 05.03.09, 22:24 Zgłaszam się, jestem wodniczką z 13-go lutego. Znane mi (oprócz Was) wodniczki to aga-kosa i zajbel. To już kwintet. Odpowiedz Link
52ania Re: Klub wodników 06.03.09, 11:40 Nie jestem wodnikiem,ale pozdrawiam Wszystkie Wodniczki,jesteście OK! Odpowiedz Link
anerim Re: Klub wodników 06.03.09, 11:55 Jestem baranem, ale środowisko wodne jest mi bliskie. Mąż wędkarz, a ja pływam jak rybka Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Klub wodników 06.03.09, 13:00 to może sobie posłodzimy.Wodniczka - ciekawa świata , nieustannie zbierająca ciekawe informacje , które mogą się do niczego nie przydać,ale może zabłysnąć znajomością tematu.Osobie często żartuję ,że niczym Oniegin z poematu Puszkina ...da pomnił no nie bez grecha iz Eneidy dwa sticha...Jestem ciekawa jak TO się robi a jeśli już w połowie pracy wiem jak to coś będzie wyglądało odkładam na potem.Dzieci nazywają to wyrzutem sumienia.Wada jedna ,ogromna upartość.Nie do wyplenienia, rodzina przywykła, ale kto mnie nie zna .... a jak u Was niłe Wodniczki?ulubione lektury ,podróże ,znajomość języków.Czy będziemy sobie dopisywać i ja też . ale dodatkowo.....aga Odpowiedz Link
julinka601 Aga... 06.03.09, 20:12 ....jestesmy równolatkami.Tylko Ty parę dni mlodsza.Ja jestem z 22.01. Pozdrawiam wszystkie Wodniczki ale i...Wagi ,bo to bardzo przyjazny mi znak. Wodniki szczególnie sobie cenią wolność i nietuzinkowość.Ja tak mam. Odpowiedz Link
wacka1 Re: Aga...zgłaszam się do odpowiedzi 06.03.09, 21:07 W rażliwa.wykształcona O dważna,odlotowa D owcipna,dociekliwa N ie tuzinkowa I Nteligentna,interesujaca C iekawa,ciepła Zaradna,zdecydowana K ulturalna,komunikatywna A ambitna,atrakcyjna Kobieta anioł,bez wad/też by kto uwierzył/ Odpowiedz Link
zajbel Re: Aga...zgłaszam się do odpowiedzi 06.03.09, 21:20 Dopiero dziś wróciłam i już się zgłaszam. Też wodniczka z 24.01.51 Pozdrawiam Wodniczki i inne znaki zodiaku które prezentuja sie na forum. Odpowiedz Link
anoagata Re: Klub wodników 07.03.09, 19:19 Naliczyłam was 11 sztuk czy tu nie ma innych znaków ani ja a nawet w mojej najblizszej rodzinie nie ma wodnika, ale trzymajcie się. Odpowiedz Link
baska123 Re: Klub wodników 08.03.09, 22:03 Kwintet wodniczek-pięć. anoagatako coś-ktoś Ci się dwoi, troi? wacka1,zajbel,aga-kosa,konwalia19522 i ja-baska123 = 5 Odpowiedz Link
dede43 Re: Klub wodników 11.03.09, 11:39 Mąż wodnik, ja bliźniaczka, córcia bliźniaczka, wnuki niestety byki, bo niedonoszone. Też miały być bliźniętam,i z bliźniąt. Odpowiedz Link