Dodaj do ulubionych

Znacie namiary na sklep?

12.06.09, 17:21
Potrzebuję kupić dobry materac do spania. Naprawdę dobry i wytrzymały. Miałam takie po sto złoty( jednosezonowe i nic nie warte) a obecnie mam taki za koło tysiąc zł. który też reklamowałam, bo szwy popuszczały. Do lekkich nie należymy i przydałby się taki dla sporej wagi i taki co wystarczyłby na długo. Wymiar 160 na 200.
Czy wiecie gdzie taki dobry można kupić?
Obserwuj wątek
    • wadera1953 Re: Znacie namiary na sklep? 12.06.09, 19:57
      Oj Tamarszkowa ,Ty to wykończysz chłopa jeno myk.
    • cortyzol Re: Znacie namiary na sklep? 13.06.09, 08:31
      Chłop znaczy się nie za wysoki i jak piszesz ciężki to,ma kłopoty albo będzie
      miał z kondycją ,tego no i owego.Materac nic tu nie pomoże.
      • tamaryszek44 Re: Znacie namiary na sklep? 16.06.09, 10:38
        Wasza złośliwość nie zna granic. Są tu stare zgredy, które tylko patrzą aby komuś dopiec chyba w odwecie za własne niepowodzenia. Co?
        Zwykłe pytanie a odpowiedzi nie na temat. Powstrzymać te graby i nie pisać wcale jak was nie unteresuje !
        Mi dogryzacie o materac, a szykumie? bo zwyczajnie książkę poleca?
        • wadera1953 Re: Znacie namiary na sklep? 16.06.09, 10:46
          Piszesz na forach jak się grzejesz ze starym to myślałam ,że podarliście ten
          materac.Taka napalenica. Po tym się obraża.
          • tamaryszek44 Re: Znacie namiary na sklep? 16.06.09, 10:59
            Bzdury jakieś pleciesz.Nic podobnego nie pisałam.
            Nie pytałam też, od czego podarł sie materac, tylko gdzie owy kupić.
            Jesli nie wiesz, to nie pisz wcale.
            • mdsa Re: ty nie lubisz żartować? 16.06.09, 12:01
              Tamaryszek widzę, że ty nie lubisz żartować, ale to inna sprawa.
              Podałaś, w której miejscowości chciałabyś kupić materac? Mieszkasz
              załóżmy na Dolnym Śląsku to do Suwałk byś pojechała po materac?
              Polska jest duża i jeśli nic nie podasz gdzie chcesz kupić to i nie
              wiem czy ktoś ci pomoże.
            • aga-kosa Re: Znacie namiary na sklep? 16.06.09, 12:02
              Tamaryszkowa ,przepraszam Cię za żarty. Wiem sama po sobie byle co jem /jestem
              optymalna / i byle co mówię .
              POWAŻNIE: pamiętasz czasy naszych babć i drewniane łoże w którym był prawdziwy
              siennik /nazwa od wypchanego wora sianem/. Podobnie sobie robiliśmy miejsca do
              spania w czasach harcerskich obozów. W dzisiejszych czasach kiedy mamy
              środowisko zatrute i jeszcze kłaść się spać w oparach chemii na materacu
              zrobionym nie wiadomo z czego.Litości dla własnego organizmu.Znachorzy,
              bioenergoterapeuci ,zielarze zalecają żeby wrócić do starych metod spania. Kiedy
              nasza córa była leczona na ziarnicę znajoma zakonnica radziła pod miejsce do
              spania wkładać gałązki brzozy lub liście laurowe.Pamiętasz co to jest materac z
              morskiej trawy? .najlepszym nadzieniem do siennika jest owsiana słoma .Trudno Ci
              będzie znaleźć coś takiego ,bo to sie nie wrati - chyba tak śpiewała Maryla ,
              każdy ma n o w o c z e ś n i e w domu i jak tu słomę do domu wnosić.aga
              • tamaryszek44 Re: Znacie namiary na sklep? 16.06.09, 12:32
                Właśnie że bardzo lubię żartować, ale nie dopiekać komuś. Jeśli na jakiś temat nie mam nic do powiedzenie to się nie wcinam, ale widzę że są tacy, co byle co, aby napisać. Bez sensu, nie na temat, ale wcinają się z głupimi docinkami. Bez sensu!
                Jeśli o materac chodzi to może jakaś firma jest wam znana, a ja już sobie do nich napiszę i zapytam o lokalizacje sklepów z ich ofertami. Mieszkam koło Zielone Góry( to tak na marginesie)
                Może coś wybrałabym na allegro, ale nie znam nazwy dobrych firm z materacami, ani z czego taki jest najlepszy. Lateksowy?
                Jeszcze o tych starych siennikach....
                ....właśnie moja teściowa wspomniała o nich przy rozmowie, a i ja takie pamiętam. Słyszałam też o trawie morskiej w materacach, też bardzo zdrowej i podobno jest stosowana.
                Jeszcze tylko wspomnę wam tak przy okazji- moja koleżanka mieszkająca w niemczech ma materac, który miała jej babcia, a potem mama i jeszcze w między czasie jakaś ciocia. Spałam na nim i .....
                tego się nie da opisać. Twardy a wygodny i tak fajnie dopasowuje się do ciała. No tylko ona nie wie, ani skąd, anie za ile, ani gdzie kupiony.
                • monelo Re: Znacie namiary na sklep? 16.06.09, 13:10
                  materace

materace

materace
                  • tamaryszek44 Re: Znacie namiary na sklep? 16.06.09, 14:34
                    Dzięki serdeczne.
                    • koperekluc Re: Znacie namiary na sklep? 03.07.09, 21:18
                      Tamaryszku!! Zajżyj proszę na strony IKEA! Mało że dobre to niezbyt drogie i
                      fachowa informacja!
            • wadera1953 Re:Tamaryszek44 16.06.09, 19:54
              Widzisz na żartach się nie znasz to po pierwsze. Po drugie masz już sklerozę.
              • iryska2604 Re:Tamaryszek44 17.06.09, 15:31
                Tamaryszku,nie przejmuj sie głupimi wpisami -niektorym sie wydaje ze sa
                dowcipni.Jesli mieszkasz koło Zielonej Góry to na pewno w kazdym wiekszym
                sklepie meblowym dostaniesz i materac.Ja swój kupiłam w Głogowie w takim
                sklepie gdzie sa meble i wszystko do wystroju wnętrz.Nawet jest
                wybór.Podejrzewam że na miejscu tez znajdziesz. I pytanie -czy masz konto na
                poczcie gazetowej?Albo proszę- napisz do mnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka