anerim 19.06.09, 09:35 Chcę zapytać czy znacie jakieś forum, gdzie się nie kłócą? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anoagata Re: Bez kłótni 19.06.09, 10:04 Anerim chyba takiej opcji nie ma ja jestem rzadko niespotykanie spokojny człowiek ale wczoraj tak mnie skłócono że już zwątpiłam w wszelką dobroć ludzką. Odpowiedz Link
anerim Re: Bez kłótni 19.06.09, 11:12 Aannoagato, w realu czy na forum? Gdzie jest takie forum kobiet dojrzałych Wacko, wciąż szukam. Czytam Jandę, zaglądam do Biblionetki, Ogrodu, Ezoteryki, nigdzie tam aż tak nie są skłóceni jak własnie "dojrzali", do których chcę należeć. Czy dlatego, że tematyczne, to spokojniejsze? Odpowiedz Link
agat-a52 Re: Bez kłótni 19.06.09, 11:25 Właścicielem forum nie może być osoba, której pewność siebie, a wiedza i inteligencja, to atrybuty wzajemnie się wykluczające. To on jest gospodarzem i stwarza klimat do dyskusji. A gdy właśnie on obraża dyskutantów, to tak się dzieje , jak można zaobserwować na niektórych forach, które straciły frekwencję. Dodam, że dyskusja polega na tym, że każdy ma prawo się wypowiedzieć na temat wątku, mieć swoje odmienne poglądy. A bywa tak, że taki "inny" jest eliminowany nie tylko przez dyskutantów, ale też przez zadufanego w sobie admina, który wg mnie myśli, że jest bogiem. Dlatego w efekcie forum umiera, a on zostaje sam. Odpowiedz Link
bret.2 Re: Bez kłótni 21.06.09, 16:33 Tak bo i pokłócić się można (chociaż to nie właściwe słowo)w każdym środowisku, ważne tylko jakich w tej "kłótni" używa się slow i znaczeń. Sam z tego forum odszedłem z tego powodu.A przecie bywało tu milo. Odpowiedz Link
agat-a52 Re: Bez kłótni 19.06.09, 11:36 Z moich obserwacji wynika, że najlepszym adminem jest pan na forum "pięćdziesięciolatki to my". Facet inteligentny, przyjazny. Forumowicze zakładają ciekawe wątki, nie ma tam agresji. Miło się ich czyta. W realu również nie każdy ma predyspozycje na stanowisko kierownicze. Odpowiedz Link
wadera1953 Re: Bez kłótni 19.06.09, 11:19 A ja odkryłam fajne Bez Granic. Cortyzoliusz tam jest i Sagi bez wagi.Nikt się za małe darcie materaca nie obraża.Mniej nadętych osób Tu też jest całkiem miło . Ale ja jestem lofer.A Anoagata jest laufer. Odpowiedz Link
anerim Re: Bez kłótni 19.06.09, 11:26 Nasze tropy trochę się krzyżują Wadero, choć nie biegniemy obok siebie Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Bez kłótni 19.06.09, 14:18 Na twoję zadane wyżej pytanie odpowiadam- bo tam jak ktoś pyta, to odpowiadają na temat, albo wcale. Tam nikt nie szuka zaczepki i dziury w całym. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Bez kłótni? 19.06.09, 16:45 Na forum www.space.tami na ktorym jestem od ponad szesciu lat klotnie i to bardzo ostre sa wylacznie na tematach "Polityka" i "Religia z filozofia". Fora te sa opanowane wylacznie przez panow, i to nie najmlodszych! Na pozostalych tematach jest przyjemna atmosfera, a srednia wieku to jakies 35 lat. Odpowiedz Link
anerim Re: Znam 19.06.09, 19:28 Fakt, już jesteś trochę zielony... Sam widzisz do czego sprowadza się każda "dyskusja", np. do szczeniackich żartów, ale jeżeli chcesz i lubisz czarny humor... Odpowiedz Link
cortyzol Re: Znam 19.06.09, 19:54 ALE TO NIE JA ZACZĄŁEM WIĘC NIE WYŻYWAJ SIĘ NA MNIE. TU NIC NIE MOŻNA POWIEDZIEC BO ZARAZ SRELE ,DUPERELE I INNE OBRAZELE . DO WIDZENIA GIENIA. Odpowiedz Link
anerim Re: Znam 19.06.09, 19:59 Ja wcale nie czuję się obrażona, rozbawiona-tak. Ale Ciebie ubodło, dlatego krzyczysz. Nie gniewać się proszę Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Poczucie humoru 19.06.09, 21:07 To jest cos co nie kazdy ma ,a jesli ma to też niejednakowe.Ja np .bardzo lubię sobie pozartowac ,o byle co sie na pewno nie obrazam ale nie lubię chamstwa.Czasem humor jaki prezentują niektórzy forumowicze jest naprawdę trudny do strawienia. A co do kłótni- nie wiem czemu tak trudno niektórym zrozumieć że kazdy ma prawo do własnego zdania i to zdanie trzeba uszanowac.Wiecie jaką odpowiedź kiedys dostałam na pytanie czemu moje posty są (były) z reguły rozwalane,co ja takiego komus zrobiłam? BO POPROSTU CIE NIE LUBIĘ!!!!Totalna paranoja -jak mozna nie znajac człowieka lubieć lub nie?I forum to nie jest kółko wzajemnej adoracji.Mam rację? Odpowiedz Link
irene.jg Re: Poczucie humoru 19.06.09, 21:26 Wszelkie kłótnie napawają mnie wielkim smutkiem, to przykre. Wiem również, że czasem trudno zignorować zaczepki kiedy są zupełnie bezpodstawne. Oczywiście, że każdy ma prawo do własnego zdania, byleby nie obrażało innej osoby, czy poglądów tej osoby. Co do wzajemnej adoracji na forach i (chociaż więcej podczytuję niż piszę), to zauważyłam, że tworzą się czasami takie kółka. Osoby piszą od lat i w realu się spotykają, i jakoś tak niechcący wychodzi to adorowanie... ale dużo zależy od admina. Odpowiedz Link
baska123 Re: Poczucie humoru 19.06.09, 21:41 irene.jg napisała: "...ale dużo zależy od admina" A jak admin jest adminką? Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Poczucie humoru 19.06.09, 22:02 Witamy Cię adminko w przelocie!Jak Ci tam na działce? Odpowiedz Link
baska123 Re: Poczucie humoru 19.06.09, 22:28 Wpadłam niby ta śliwka.Miałam szybko wracać do żabich koncertów, lecz kłopoty zaprzyjaźnionej ze mną starszej pani zatrzymały mnie w Łódzkim smrodku i hałasie.Owa pani została podstępnie namówiona na wymianę drzwi i umowę z bankiem w celu spłaty w ratach kosztów tej inwestycji.Nie dość, że leciwa(81), to jeszcze bardzo słabo widząca i nie mająca pojęcia o tym, że ma nowoczesne drzwi, z wszystkimi zabezpieczeniami, metalową futryną itd, i lepszych jej nie zaoferowano. Ja dzisiaj próbowałam nawiązać kontakt z tym naciągaczem, zostawił papier z nr telefonu-bez możliwości kontaktu, bo nie odbierał, poczta głosowa informowała o przepełnieniu skrzynki,sms też nie docierał. Facet mi podpadł, więc zadzwoniłam do banku, poradzono mi złożenie pisma z prośbą o odstąpienie od realizacji umowy i doniesienie o zajściu w komendzie MO, zajęło mi to prawie cały dzionek. Lał deszcz i nie pojechaliśmy. Ot i macie mnie na forum, całkiem bez humoru. Miałam napisać o byciu na działce? Następnym razem. Pozdrawiam-Baśka. Odpowiedz Link
irene.jg Re: Poczucie humoru 19.06.09, 22:50 Nie o płeć tu chodzi przecie droga Adminko Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Poczucie humoru 20.06.09, 10:25 Osoby zgryźliwe na forum.....czy zauważyliście, jak świetnie się ze sobą dogadują? Jak popierają? zupełnie jak szarańcza, mają jeden cel. Zniszczyć.! Odpowiedz Link
anerim Re: Poczucie humoru 20.06.09, 12:16 Może są jakoś szczególnie nieszczęsliwe? (Tamaryszek mam w ogrodzie i bardzo lubię Odpowiedz Link
wadera1953 Re: Poczucie humoru 20.06.09, 21:24 Wiesz co ta marycha mi nie smakuje. Nigdy nie brałam prochów. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Poczucie humoru 21.06.09, 14:52 Ja owszem próbowałam prochów i dlatego wiem, że mi nie smakują. Odpowiedz Link
wadera1953 Re: Poczucie humoru 21.06.09, 15:15 Z tego co wiem to, smak tu nie ma nic do rzeczy. Odpowiedz Link
natla Re: Bez kłótni 21.06.09, 00:07 Tak, prawie.......50-latki. Czasem bywa wojna, krótka, bo Admin ucina i cześć. A to dodaje tylko kolorytu. Ważne: nie należy przejmować się frustratami i z humorem ich brać, a nie "dosie" Odpowiedz Link
agat-a52 Re: Bez kłótni 21.06.09, 01:16 Zaimponował mi dziś Sagittarius na 50-latkach. Tak się ucina spory i przegania intruzów, którzy "wpadają" po to, żeby kogoś obrazić i dokuczyć. Brawo! Odpowiedz Link
wadera1953 Re: Bez kłótni 21.06.09, 08:06 Sagi starzeje się jak cała galaktyka Sagittarius,może już nawet nie istnieje bo to tyle lat świetlnych . Odpowiedz Link