czarna_kota 01.11.09, 13:02 Mozecie mi polecic polska ksiegarnie wysylkowa w UK?? Wiem, jest ich kilka ale szukam sprawdzonej bo roznie to bywa, a glod czytania u mnie wielki:( pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingaolsz Re: Polskie ksiazki? 01.11.09, 13:03 Korzystalam i jestem zadowolona: www.ksiazka.co.uk/ Odpowiedz Link
martolina77 Re: Polskie ksiazki? 01.11.09, 17:58 na ebayu tez można czasami coś znależć szukając po hasłem polish/polska - wybór jest niestety niewielki. sama zamierzam (od roku) zrobić remanent i wrzucic kilka pozycji na ebay - pewnie poczekam jeszcze z rok i pooddaję po ludziach :-D Odpowiedz Link
czarna_kota do martolina77 01.11.09, 23:05 A co masz do sprzedania? Moze cos mnie zainteresuje? Odpowiedz Link
juszka79 Re: Polskie ksiazki? 01.11.09, 23:35 Moim zadaniem wybor na ebayu jest coraz wiekszy. Czasami mozna trafic ciekawa pozycje wpisujac polska ksiazka(bez polskich znakow)/polish book.Ale do tego trzeba wiekszej cierpliwosci i czestego sprawdzania co pojawilo sie nowego. Plusem jest korzystniejsza cena ( choc nie zawsze) niz w ksiegarnia wysylkowych.Sama tez czasami sprzedaje swoje ksiazki zdobywajac fundusze na nowe, bo czytam maniakalnie. Odpowiedz Link
mama_frania1 Re: Polskie ksiazki? 01.11.09, 21:15 no wlasnie ja tez bylam, az do tej pory. a teraz od miesiaca prawie nie moge sie z reklamacja dobic - na meile nikt nie odpowiada, w telefonie non-stop jest automat wlaczony i tez zero reakcji na pozostawione wiadomosci... az chyba watek na ich temat popelnie. a szkoda, swoja droga, bo wybor maja olbrzymi i nigdy wczesniej problemow nie bylo... Odpowiedz Link
mama_frania1 Re: Polskie ksiazki? 01.11.09, 21:15 moj post jest o ksiazka.co.uk oczywiscie... Odpowiedz Link
kinmalek Re: Polskie ksiazki? 01.11.09, 23:14 www.bookmaster.pl/ sprawdzona,i wybór mają duży. Odpowiedz Link