golfstrom 24.11.09, 15:06 www.sport.pl/pilka/1,65029,7288988,Pilka_nozna__Tajemnica_Davida_Beckhama.html Autentycznie, bez sarkazmu uwazam, ze to jest wiadomosc dnia. Bardzo inspirujaca. Mam tylko nadzieje, ze to nie zaden PR. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaleo Re: Wiadomosc dnia 24.11.09, 15:48 Moim zdaniem - PR. Tzn. nie podejrzewam go o "udawanie" astmy, bo to nawet jak na Beckhamow za daleko posuniete. Ale oni obydwoje bardzo scisle, wrecz obsesyjnie kreuja swoj publiczny wizerunek, i wg mnie to nie przypadek, ze wlasnie teraz wyskoczyl publicznie z tym inhalatorem. Bechamowi sie konczy kariera, do TV sie nie nadaje z racji na niefortunny glos, wiec pewnie goraczkowo rozmysla, co by tu zrobic, zeby pozostac na tzw swieczniku (albo, bardziej prawdopodobne, zona panikuje). I sobie pewnie wymyslili, ze on bedzie teraz "inspirowal" i "role-modelowal" :-) Cynicznie to wszystko zabrzmialo, ale niestety, w takich czasach zyjemy. Odpowiedz Link
golfstrom Re: Wiadomosc dnia 24.11.09, 20:48 Nawet jesli to szalony pomysl Wiktorii, to i tak uwazam, ze calkiem udany. Mnie by zainspirowal do przegonienia dziecka za pilka raz drugi i trzeci :) Odpowiedz Link