kukim 27.04.10, 21:17 Macie konta na ebayu? Tak z ciekawosci pytam, bo chyba zaczynam sie uzalezniac od zakupow ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gypsi Re: Ebay-owiczki 27.04.10, 21:25 Jasne, TKMaxx i Ebay to moje najulubiensze sklepy:) Odpowiedz Link
agaciha Re: Ebay-owiczki 27.04.10, 21:35 Haha moje tez :) Na Ebay'u glownie kupuje. Nie sprzedaje jeszcze bo mam 2 chlopcow z roznica 2 lat wiec teraz mlodszy nosi po starszym. Kiedys posprzedaje wszystko i odzyskam duzo miejsca w domu :)) TK-MAXX tez uwielbiam tylko nie mam czasu aby w nim szperac :( Odpowiedz Link
panixx Re: Ebay-owiczki 28.04.10, 15:47 Ja kupuje, glownie ciuchy dla synka. Nie sprzedaje, bo chce 2-gie dziecko :) Odpowiedz Link
bebe52 Re: Ebay-owiczki 28.04.10, 20:39 Kupuje dużo na ebay-u ale też ostatnio zaczęłam też sprzedawać dobra i szybka sprzedaż oraz możliwość zarobienia trochę kasy. Odpowiedz Link
aviel Re: Ebay-owiczki 30.04.10, 14:29 Ebay i TK Maxx forever! Dzieki ebayowi stac mnie na trench from Burberrys, torebki od Diora i Vuittona oraz diamentowy zegarek od Diora kupiony za 150£. Wszystko oryginalne, kupione z paragonami i papierami. Chociaz ostatnio w tK Maxx widzialam torebke Chloe, wersja baby, za 380£ (troche za duzo :) Odpowiedz Link