yadrall 29.05.10, 22:12 O butach z rolkami juz wiem,ze nie nadaja sie dla przedszkolaka,a takie buty co swieca jak dziecko chodzi? Znowu nie wiem jak to sie nazywa... Ktora mnie uswiadomi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabelski Re: Swiecace buty 29.05.10, 22:42 np takie: www.skechers.com/shoes-and-clothing/boys/brands/hot-lights/list?cm_sp=LP-_-TopSpring-_-BLightup lighting up shoes (podpowiadaja dzieci) w Clarksie bywaja Odpowiedz Link
izabelski na angielskich stronach 29.05.10, 22:45 www.amazon.co.uk/Skechers-Hot-Lights-Damager-Police/dp/B00170BHH2 Odpowiedz Link
izabelski Re: na angielskich stronach 29.05.10, 22:46 www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dshoes&field-keywords=Hot+Lights&x=25&y=18 Odpowiedz Link
carmelaxxx Re: Swiecace buty 30.05.10, 02:43 niestety te swiatelka bardzo czesto sie psuja w bucikach. Odpowiedz Link
justyna_w24 Re: Swiecace buty 30.05.10, 07:32 Yadrall a to na pewno dobry pomysl kupowac buty bez dziecka? Bo ja swojej nie moge sama kupic - numeracja numeracji nie rowna, no i nie w kazdych jest jej wygodnie Odpowiedz Link
kingaolsz Re: Swiecace buty 30.05.10, 11:42 Kupilam w Clarks - w sumie przez przypadek, bo spodobaly mi sie buty, a pozniej sie okazalo, ze tez maja swiatelka. Dzialaja juz od roku. U nas w szkole jest zakaz przychodzenia w takich butach, no i oczywiscie kupowanie tylko ze stopa dziecka - z reszta w Clarks chyba nie sprzedadza bedz mierzenia. Odpowiedz Link
bebe52 Re: Swiecace buty 30.05.10, 12:14 też kiedyś kupiłam w Clarks-sie takie buciki i podziałały może z mieiąc :( A buty kupowałam bez dziecka i nie miałam z tym problemu może dlatego że znam rozmiar nóżki nie wiem Odpowiedz Link
izabelski Re: Swiecace buty 30.05.10, 14:08 a mojemu synowi dzialaly te swiatelka ponad rok, wiec nei ma reguly :-) Odpowiedz Link
klimea Re: Swiecace buty 30.05.10, 18:05 Nie ma reguly. My kupilismy po parze dla kazdego syna. W jednych swiatelka dzialaly moze 2 tygodnie, a w drugich juz pare miesiecy i wciaz dzialaja. Co ciekawsze w tych, w ktorych swiatelka przestaly dzialac szybko, rowniez rzepy calkowicie sie 'zepsuly' po paru tygodniach lekkiego uzywania. Odpowiedz Link
izabelski Re: Swiecace buty 30.05.10, 18:15 a to pewnie warto reklamowac jak rzepy do luftu Odpowiedz Link