Dodaj do ulubionych

car insurance

17.10.10, 14:59
czy zwrocilyscie uwage jak w tym roku wzrosl insuranc?? nam skoczylo z 58 na 95 i wiekszosci naszych znakomych tak samo, dlaczego? niby dzwonilam sie zapytac to mi Pan powiedzial, ze jest to spowodowane kryzysem na rynku, ale on byl rok temu. sprawdzalam w kilku innych firmach i wszedzie po 90f miesiecznie normalnie jakas maskra!:( a moze znacie jakas tania firme?
Obserwuj wątek
    • carmelaxxx Re: car insurance 17.10.10, 15:11
      swiftover.com z tym ze polise trzeba sobie samemu wydrukowac ale maja pelna obsluge ubez[ieczenia przez www
    • glasscraft Re: car insurance 17.10.10, 15:21
      Mnie tez skoczylo, po czym weszlam na ich strone, wyliczylam sobie cene oparta na tych samych warunkach jak nasza istniejaca polisa i w porownianiu do poprzedniego roku byla o 30 funtow drozsza (a cena odnowienia byla ponad 300 funtow wiecej). Jak zadzwonilam do nich, to sie okazalo, ze da sie (oczywiscie, bo jestem istniejacym klientem, wieloletnim blah, blah, blah) zrownac ja do tej ze strony...
      • yadrall Re: car insurance 17.10.10, 20:20
        Ja za zeszly rko w calosci placilam 230f,a teraz odnowienie bede miala w styczniu,ale jezeli propozycje przysla za droga to poprostu zmienie firme na tansza i tyle.
    • justyna_w24 Re: car insurance 17.10.10, 21:10
      hmmm a nam wyszlo taniej niz w zeszlym roku, ale moze to dlatego ze maz powoli odzyskuje znizki ktore stracil po wypadku 4 lata temu, a i my nie kupujemy przez net tylko korzystamy z posrednictwa brokera, jak dostalismy propozycje to z ciekawosci sprawdzalismy na bodajze compare the market i ceny tam byly sporo wyzsze
      • mamatobiego Re: car insurance 17.10.10, 21:33
        Mozesz dac namiary na waszego brokera? Mamy troche problemow z odnowieniem, bo byl wypadek, sprawa w toku a oni zabrali znizki...moze madra glowa doradzi co robic.
        • justyna_w24 Re: car insurance 17.10.10, 21:50
          my korzystamy z tej firmy

www.fivewaysinsurance.co.uk
          • sylaluk1 Re: car insurance 18.10.10, 08:52
            W ubieglym roku mialam ubezpieczenie 220 funtow za rok, w tym mi podskoczylo o ok 25 funtów...
            • takajakwy Re: car insurance 18.10.10, 10:21
              co Wy macie za auta, ze macie tak tanie ubezpieczenia? niestety ja nie w kazdej firmie moge ubezpieczyc poniewa moje auto ma kategorie D i musze sprawdzac.
              • whitediamond Re: car insurance 18.10.10, 10:57
                ja tez mialam zwyzke i to duza wiec zmienilam na Tesco, bezposrednio z ich strony wyszlo taniej
                • sylaluk1 Re: car insurance 18.10.10, 11:30
                  Ja mam wlasnie w Tesco, tam nam wychodzi najtaniej, mam max znizek, renault megane II diesel 2004 r.
                  • yadrall Re: car insurance 18.10.10, 12:08
                    Rover 216,1.6 silnik, bezyna, 18 lat prawo jazdy i wiele lat bezwypadkowych,kobieta zamezna z dzieckiem i garaz-wszystko to w sumie daje tanie ubezpieczenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka