turhotel 07.08.09, 12:13 Hotel bardzo dobrze połozony w centrum miasta; rewelacyjni animatorzy dla dorosłych i dla dzieci; bardzo dobre jedzenie, fantastyczna obsługa; polecam szczególnie rodzinom z dziećmi i osobom młodym Lucyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turhotel Re: Viking Star (*****) - Kemer 07.08.09, 12:18 Byłam w tym hotelu w maju. Moim zdaniem hotel bardzo dobry, bo nowy i miejski, ale to zależy kto czego oczekuje. Do centrum 2min, wychodząc z hotelu na wprost po prawej stroniepo 50m są budki tel, za nimi skręcamy w prawo mijając pocztę i mamy biuro podróży- polecam. Hotel nie jest położony na dużej pow,bo jest prawie w centrum miasta - jest duzy basen,brodzik ze zjeżdzalnią dla dzieci, basen kryty, sauna,siłownia wszystko w all. Jedzenie urozmaicone i smaczne,Bardzo dobre animacje dla dorosłych, a szczególnie dzieci, 2x w tyg kolacje przy basenie z muzyką na żywo,pokoje nieduze ale bardzo nowocześnie urządzone. Plaza kamienista, ale czysta woda dowozą darmowe busy co kilka min.Ja wybrałam ten hotel ze względu na położenie, preferuję hotele miejskie, a KEMER jest przepiękne. kklara4444 Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: Viking Star (*****) - Kemer 07.08.09, 12:20 Hotel jest super, jedzenie pyszne, pokoje bardzo ładne i czyste, obsługa miła, wyjątkiem była jedna recepcjonistka, niestety nie pamiętam jak ma na imię, była bardzo niemiła i miała kłopoty z angielskim, kiedy nie potrafiła dogadać się z wczasowiczami bardzo się irytowała, a czasami nawet odwracała się i odchodziła. Animatorzy byli świetni, widać było, że lubią to, co robią, z tym, że jeden był Rosjaninem i kiedy dowiedział się, że jesteśmy Polakami, przestał na nas zwracać uwagę, wręcz omijał nas szerokim łukiem. W hotelu było bardzo mało Polaków, prawie wcale ich nie było, wszędzie dało się słyszeć język rosyjski, to właśnie Rosjan było najwięcej. Plaża jest czysta, ale jest na niej tłoczno, lepiej jest na basenie hotelowym. Ogólnie polecam ten hotel. Paulina Odpowiedz Link Zgłoś